jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']Pozdrowionka już domowe ;):lol: A. jeszcze 37 min i do domu :multi: [quote name='apple']Życie:diabloti: znaczy jak to się śmiał zepsuć?:roll: wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake: Quote
apple Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='jonQuilla']jeszcze 37 min i do domu :multi: wziął i się połamał, nawet go o to nie prosiłam :shake: No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to juz w drodze do domu albo w domu jestes :D Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='apple']No wiesz.....toż to chamstwo totalne:cool1: lepiej bym tego nie ujęła ;) [quote name='deer_1987']no to juz w drodze do domu albo w domu jestes :D w domu :) mam 5 minut drogi :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Salsiska :loveu::diabloti: cześć :loveu::multi: Quote
Estowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy się po raz pierwszy i pewnie nie ostatni!! Ślicznochy <33 ;) Quote
Basia&Safi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hmmmm jeszcze 37 min i do domu :multi: nie tylko ja siedze w racy na dogo :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Estowa']Witamy się po raz pierwszy i pewnie nie ostatni!! Ślicznochy <33 ;) witamy i dziękujemy :multi: [quote name='Basia&Safi']hmmmm :multi: nie tylko ja siedze w racy na dogo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a no nie chociaż mi tak net w pracy muli że tylko się wkurzam [quote name='deer_1987']Czesc!!!! milego dnia!! cześć :) dzięki i wzajemnie :multi: Quote
halgre Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [SIZE="4"]Cześć ... mam dziś zły dzień ... Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ... mam dziś zły dzień ... ja też bo musiałam wstać o 6:30 :placz: i nie wiem do której będę w pracy, jeśli do 19 to będę gorzej niż zła :angryy: Quote
agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='apple']nie mówi sie czarnuch tylko afroamerykanin:evil_lol: Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti: Czesc Zonkilku:multi: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='agbar']Nie mowi sie czarny ani afroamerykanin tylko bialy inaczej:diabloti: Czesc Zonkilku:multi: nie nie nie :mad: YouTube - Czarno-białe expose premiera cześć :multi::loveu: [quote name='bianka19']Heejo wam ;) Biedna Ty..:-( witam :multi::loveu: [quote name='deer_1987']a od ktorej w pracy jestes? od 9:40 bo dziś towar :roll: i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad: Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 no to trzymam kciuki zebys nie musiala tyle siedziec! Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] od 9:40 bo dziś towar :roll: i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad: .....oj nie wkurzaj się :razz: Witanko :) A. Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] i jak koleżanka zmyje się o 17 a ja będę musiała zostać do końca to się wkurzę :mad: Złość piękności szkodzi ;) Sama się zmyj przed nią :diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Bylam.....kawy nadal nie było....to se poszłam:roll: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']no to trzymam kciuki zebys nie musiala tyle siedziec! dzięki, przydały się kciuki :cool3: [quote name='Maks i Spark'].....oj nie wkurzaj się :razz: Witanko :) A. witam :multi::loveu: [quote name='Ania!']Złość piękności szkodzi ;) Sama się zmyj przed nią :diabloti: i zmyłam :) a co do piekności to mi nie jest już w stanie nic zaszkodzić :evil_lol: [quote name='apple']Bylam.....kawy nadal nie było....to se poszłam:roll: wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :) *** w poniedziałek wieczorem bukowałam bilety :multi: wylatuję 3 grudnia i wracam 9 stycznia, chociaż kumpel powiedział że zabierze mi dowód i będę zmuszona z nimi zostać...tylko że on nie wie że już po tygodniu będzie chciał się mnie pozbyć :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] wróciłam do domu i zrobiłam dla Ciebie, mam nadzieje że o tej godzinie jeszcze skusisz się na kawusię :) Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='apple'] Skusze się a co....w końcu muszę dotrwać do "Naznaczonego":evil_lol: :placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol: Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cześć popołdniowo :) no widzę, że Ty już bardzo poważnie jedziesz...... A. Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] :placz: tv mi się w pokoju zepsuł...nie mam teraz punktów odniesienia wciągu dnia :evil_lol: Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye: Quote
Recommended Posts