Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
E tam alke ja nie pije tez czystej :P

Ale panienka urosla :D Brat tz tez ma dzis urodziny ale 15 :P

dopiero co siostra z brzuchem biegała a teraz lada dzień Zuzka będzie sama biegać :evil_lol:

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, jaka fajna pannica :lol:

A.

cześć :loveu::multi:

apple napisał(a):
Kiedy to dziecko tak urosło?:crazyeye:
http://images6.fotosik.pl/517/37942822843b6297.jpg

podczas Twojej nieobecności faszerowana była drożdżami :) ;)

Posted

Wiecie,macie fajny baner :cool3:

Siostrzenicę masz śliczną,faktem jest to że takie dzieci strasznie szybko rosną :D

Przygody w pracy macie niezłe - też mnie wkurza ten fakt,że dla małych psów są często te głupie' wyjątki.. :shake: Już nie chodzi o to że sama bym z psem gdzieś wlazła bo staram się unikać sytuacji że zostawiam psa pod sklepem ale jednak zdarza się. U mnie facetka nosi jorka[paskudny jest,bo nie przypomina jorka wcale :eviltong:] w różowej kokardzie,w wiklinowym koszu i podciera mu pupkę chusteczką po załatwieniu potrzeby :eviltong:

Mogłabyś napisać jak się sprawują te żółte szelki u Was bo nie wiem czy w te zainwestować czy w Lupine :loveu:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Wiecie,macie fajny baner :cool3:

dzięki
:)

Przygody w pracy macie niezłe - też mnie wkurza ten fakt,że dla małych psów są często te głupie' wyjątki.. :shake: Już nie chodzi o to że sama bym z psem gdzieś wlazła bo staram się unikać sytuacji że zostawiam psa pod sklepem ale jednak zdarza się. U mnie facetka nosi jorka[paskudny jest,bo nie przypomina jorka wcale :eviltong:] w różowej kokardzie,w wiklinowym koszu i podciera mu pupkę chusteczką po załatwieniu potrzeby :eviltong:

u mnie na ulicy mieszka babka, która ma jakby ratlerka ale wygląda jak podnóżek, jest taki spasiony....no ale co sie dziwić jak ona go karmi batonami itd. :shake:
w każdym bądź razie też mu podciera tyłek :evil_lol:

Mogłabyś napisać jak się sprawują te żółte szelki u Was bo nie wiem czy w te zainwestować czy w Lupine :loveu:

szelki są super, zresztą to był sprawdzony towar w naszym przypadku bo Salsa miała i nadal ma też takie czarne (są już lekko dobite ale nadal używamy czasami) :razz:

Posted

jonQuilla napisał(a):

dopiero co siostra z brzuchem biegała a teraz lada dzień Zuzka będzie sama biegać :evil_lol:

cześć :loveu::multi:

podczas Twojej nieobecności faszerowana była drożdżami :) ;)
No nie omieszkalaś mi wytknąć:roll:

Posted

doberek wszystkim :multi::loveu:

deer_1987 napisał(a):
Tak slodka jest jak spi :D

fakt, tylko wtedy :evil_lol:

apple napisał(a):
No nie omieszkalaś mi wytknąć:roll:

wybacz :calus:
przecież wiesz że Cię uwielbiam :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Spóźnione gratki 900 stronki
Lubię czytać Twoje przygody w pracy:evil_lol:

dzięki :)
czytaj, czytaj bo jak skończę pracować to i przygody się skończą :eviltong:

możliwe że wybędę do Szkocji w grudniu na około miesiąc, może nawet więcej choć nie chciałabym na dłużej zostawiać Salsy, nie chcę zwalać rodzinie na głowę swojego psa...
w ogóle to mam dylemat :roll: chcę bardzo pojechać ale boję się bo wyjazd będzie czysto wypoczynkowy a ja będę wtedy bez pracy więc będę miała tylko to co uda mi się odłożyć....a po powrocie nie wiem jak długo będę szukać pracy i trochę obawiam się że będzie ciężko :roll:

najchętniej wyjechałabym na dłużej i zabrała ze sobą Salsę, to byłoby wyjście najlepsze :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):

wybacz :calus:
przecież wiesz że Cię uwielbiam :loveu:

możliwe że wybędę do Szkocji w grudniu na około miesiąc, może nawet więcej choć nie chciałabym na dłużej zostawiać Salsy, nie chcę zwalać rodzinie na głowę swojego psa...
w ogóle to mam dylemat :roll: chcę bardzo pojechać ale boję się bo wyjazd będzie czysto wypoczynkowy a ja będę wtedy bez pracy więc będę miała tylko to co uda mi się odłożyć....a po powrocie nie wiem jak długo będę szukać pracy i trochę obawiam się że będzie ciężko :roll:

najchętniej wyjechałabym na dłużej i zabrała ze sobą Salsę, to byłoby wyjście najlepsze :loveu:
Tak.......ciągle?:oops:

To jak do szkocji to majtasków nie zakładaj:diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Tak.......ciągle?:oops:

To jak do szkocji to majtasków nie zakładaj:diabloti:

śmiałaś w to wątpić? :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol: gołodupcem w kiecy w krate będę

Alicja napisał(a):
o kurde to mała już Roczeka ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye:GRATULKI :new-bday::BIG::bday:

http://images6.fotosik.pl/528/b628096e8168044d.jpg

ale fajowsko usiadła :evil_lol::evil_lol:

a no już roczek :eviltong:
w ogóle to niedługo rok minie od kiedy pracuję w piernikach :crazyeye:
starzejem się :placz:;)

coś jej zwisa :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
śmiałaś w to wątpić? :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol: gołodupcem w kiecy w krate będę

Tak mi jakos przez myśl przeszło:roll:

A foty będą?:diabloti: