M&S Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Cześć :) mam nadzieję, że będziesz szybko pracować ;) Dobrego dnia śliczny pajączek...... A. Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']No jak na to ze sie balas to niezle ze udalo sie przelamac strach! Brawo! dzieki :evil_lol: skoro się przełamałam to następnym razem postaram się żeby jeszcze jakoś wyglądały ;) Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) mam nadzieję, że będziesz szybko pracować ;) Dobrego dnia śliczny pajączek...... A. cześć :multi::loveu: ja mam nadzieje że po prostu czas mi szybko zleci w pracy :) dziękuje i wzajemnie :cool3: pająki są obleśne :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ale zaszalałaś fotami :diabloti::diabloti: Quote
Shel Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Witamy się po raz 1 i będziemy wpadać (: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Rinuś']ale zaszalałaś fotami :diabloti::diabloti: bo ja taka szaaaaaaloooona jestem :evil_lol: [quote name='Shel']Witamy się po raz 1 i będziemy wpadać (: witamy, witamy i zapraszamy ponownie :cool3: *** wczoraj przyszło zamówienie z allegro dla Salsuni a przed chwilą siostra do pracy mi je dostarczyła :multi: jak wrócę do domu to pokażę :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 O fuuuuuuuuuj, fająk:nerwy::mdleje: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Rinuś']Krejzolko Ty nasza :) :cool3: można się bać [quote name='Izabela124.']O fuuuuuuuuuj, fająk:nerwy::mdleje: cieplaciam :glaszcze: Salsa dzisiaj rano :) i allegrowy zakup :multi::loveu: no to kundlica może mi się zgubić teraz :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ha ha teraz mam Twój nr:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']ha ha teraz mam Twój nr:diabloti: :crazyeye: skąd? :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] :crazyeye: skąd? :evil_lol::evil_lol: Z adresówki:diabloti::evil_lol: Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] ale liczydło fajnie się przesuwa ;) oo i też sobie herbatkę zrobię :multi: o tak, jeździ jak pozioma winda :evil_lol: a widzisz, Twoja herbatka była już poranna, a moja jeszcze wioczorna :evil_lol: cała noc dzieli heratę od herbaty ^^ Ale macie przystojnego kolegę spidermana :D:D:D Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']Ale sliczny id!! też mi się podoba, bo Salsa na nim :loveu::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Z adresówki:diabloti::evil_lol: więc jak zacznę dostawać anonimy i będą głuche telefony to będę wiedziała kto maczał w tym palce :evil_lol::evil_lol: [quote name='as_kate']o tak, jeździ jak pozioma winda :evil_lol: a widzisz, Twoja herbatka była już poranna, a moja jeszcze wioczorna :evil_lol: cała noc dzieli heratę od herbaty ^^ Ale macie przystojnego kolegę spidermana :D:D:D następnym razem postaram się bez poślizgu wypić z Tobą herbatę ;) :cool3: chcesz się z nim umówić? :razz: wyrwać go dla Ciebie? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] więc jak zacznę dostawać anonimy i będą głuche telefony to będę wiedziała kto maczał w tym palce :evil_lol::evil_lol: He he nieeeeeeee:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ooo pokazujesz wszystkim swój nr? :D teraz będziemy Cię w nocy nawiedzać :P Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']He he nieeeeeeee:evil_lol: taaak :) widzę to w Twoich oczach :evil_lol: [quote name='Rinuś']ooo pokazujesz wszystkim swój nr? :D teraz będziemy Cię w nocy nawiedzać :P życie :niewiem: przywykłam bo mam dziwnych znajomych więc nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla']taaak :) widzę to w Twoich oczach :evil_lol: Moje spojrzenie jest niewinne:evil_lol::eviltong: Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 niom wlasnie to fajne ze jej zdjecie :D Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] następnym razem postaram się bez poślizgu wypić z Tobą herbatę ;) :cool3: chcesz się z nim umówić? :razz: wyrwać go dla Ciebie? :evil_lol: wyrwać z otoczenia czy z pajęczynki odkleić ? :evil_lol: na pewno jest szczęśliwy z jakąś Teklą :D rozrywanie więzi emocjonalnych to straszliwa zbrodnia :shake: z Tobą się chcę umówić, na herbatę :D wyslę Ci poprzez pw, tylko żeby się nie wylała :D Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']Moje spojrzenie jest niewinne:evil_lol::eviltong: wszyscy tak mówicie łobuzy jedne :diabloti::-x :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='deer_1987']niom wlasnie to fajne ze jej zdjecie :D jakby zdjęcia nie było to bym nie kupiła ID :evil_lol: to mi się spodobało po prostu przez tą fote [quote name='as_kate']wyrwać z otoczenia czy z pajęczynki odkleić ? :evil_lol: na pewno jest szczęśliwy z jakąś Teklą :D rozrywanie więzi emocjonalnych to straszliwa zbrodnia :shake: z Tobą się chcę umówić, na herbatę :D wyslę Ci poprzez pw, tylko żeby się nie wylała :D wiem, nie chcę sobie łącza poparzyć :evil_lol: Quote
as_kate Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] wiem, nie chcę sobie łącza poparzyć :evil_lol: to może kurierem?? Quote
jonQuilla Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='as_kate']to może kurierem?? kuriera wrzątkiem potraktować? bardzo chętnie :loveu: Quote
Recommended Posts