jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć popołdniowo :) no widzę, że Ty już bardzo poważnie jedziesz...... A. :hand: taak :) dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool: [quote name='apple']Boooszzz......czajnik, telewizor.....jakas czarna seria?:crazyeye: :roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla']:hand: taak :) dzisiaj będę bukować im bilety bo przylatują 21 listopada i wylatujemy razem tego 3 grudnia :bigcool: :roll: oby nie bo jak mi pc siądzie to w ogóle pozostanie mi jedynie rozwiązywanie krzyżówek :evil_lol: Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='apple']Pc jak Pc....ale w perspektywie masz jeszcze samolot:roll: :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: Quote
apple Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: ups:ices_bla: Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No to teraz odliczaj dni do wyjazdu :P Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Estowa']Witamy się prawie wieczorowo ^^ ;) witam, witam :multi::loveu: [quote name='apple']ups:ices_bla: :nono: [quote name='deer_1987']No to teraz odliczaj dni do wyjazdu :P dokładnie :multi: 78 już policzyłam :oops: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='jonQuilla'] :crazyeye: o tym nawet nie pomyślałam :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co jak długo dziś siedziałaś ?? Quote
jonQuilla Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i co jak długo dziś siedziałaś ?? do 17 :multi: ale jutro już do końca :shake: a Ty widziałaś że na 911 była Santa aka Żaba? :diabloti: Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Kobieto pracująca, pozdrówka z zamglonej Warszawy :p A. Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='halgre58']Witam deszczowo cześć :multi::loveu: u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol: [quote name='agaga21']a jakieś foty to będą?:razz: póki co nie :shake: może w weekend ale też nic pewnego :eviltong: [quote name='Maks i Spark']Cześć Kobieto pracująca, pozdrówka z zamglonej Warszawy :p A. cześć :multi::loveu: do pracy na 13 :) od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake: Quote
halgre Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol: Teraz u nas też słońce, ale rano jak to pisałam to lało jak z cebra :D Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: u nas pięknie słońce świeci, muszę mrużyć oczy bo nic nie widzę w monitorze :evil_lol: od rana nie miałam internetu, dopiero teraz postanowili mi włączyć :shake: To masz juz "okno na świat"....;) u nas już świeci :p A. Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wpadłam sie przywitac przd praca i zyczyc udanego dzionka :) ja zmykam do pracy :placz: Quote
Anetka83 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 witam się i życzę miłego dnia w pracy :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Przyszłam powiedzieć, ze mnie brzuch boli:cool1: Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam :) Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Basia&Safi']wpadłam sie przywitac przd praca i zyczyc udanego dzionka :) ja zmykam do pracy :placz: oj ja już wtedy byłam w pracy :eviltong: [quote name='Anetka83']witam się i życzę miłego dnia w pracy :loveu::loveu::loveu: witam, dzięki :cool3: [quote name='apple']Przyszłam powiedzieć, ze mnie brzuch boli:cool1: <ibuprom> :glaszcze: [quote name='as_kate']Witam :) Od niedzieli mnie tu nie było, więc z nadzieją przychodzę, a tu na tyyyle stron tylko kilka fotek, reszta nagadane! Niedoczekanie! (i jeden filmik, zwracam honor:p) Któż to słyszał :shake: cześć :multi::loveu: nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol: [quote name='deer_1987']i co tam wieczorem robisz? :D wróciłam z pracy, wyszłam z psem i od pół godziny się obijam :evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 a ja jeszcze niecale trzy tygodnie i mam urlopa :grins: Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jonQuilla'] cześć :multi::loveu: nie liczy się ilość ale jakość :evil_lol: ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']ja zaraz na spacer i spac :P to miłego spacerowania i dobrej nocy życzę :) [quote name='Tengusia']a ja jeszcze niecale trzy tygodnie i mam urlopa :grins: :cool1: cwaniara [quote name='as_kate']ale cóż to za jakość, kiedy nie ma nic, co można by wziąć pod uwagę ;) chyba ze będę oceniac: fajny pościk :lol!::lol: :evil_lol::evil_lol: poprawię się wkrótce Quote
Recommended Posts