clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nie wiem czy cie zaskocze... ale widziałam śpiącą qrewne :multi::multi::multi::loveu: prawko zdasz... niestety... tak to jest że im więcej razy podchodzisz- tym więcej kasy dla nich... OT biznes! i nie to że sie nie nadajesz... jak ja zdałam... to i Ty zdasz.... przeca nie jestes gorsza odemnie :razz: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 witaj :multi::multi::multi:odstresowana ...chyba juz córeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Pimpek'] To była zacięta walka.... ....ale ostatecznie wygrała ją Salsa ;) zawsze wygrywa jeśli bój toczy się o jej skarpety :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']http://lh6.google.com/jonQuilla123/R0mN0AmoQzI/AAAAAAAAA0U/fndl8XCMDI0/DSC04059.JPG?imgmax=512 :loveu:mały spioszek Hej Kacku ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']nie wiem czy cie zaskocze... ale widziałam śpiącą qrewne :multi::loveu: prawko zdasz... niestety... tak to jest że im więcej razy podchodzisz- tym więcej kasy dla nich... OT biznes! i nie to że sie nie nadajesz... jak ja zdałam... to i Ty zdasz.... przeca nie jestes gorsza odemnie :razz: Qrewne :evil_lol::evil_lol: źle mi się to skojarzyło w pierwszym momencie :oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Racja...nie ma wyjścia, trzeba próbować dalej i będzie ze mnie kierownica pierwsza klasa ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']witaj :multi:odstresowana ...chyba juz córeńko :loveu: Cześć mamuniu :) Tak jestem już odstresowana :) Gadałam z moim instruktorem...muszę w środę jechać do biura gdzie chodziłam na kurs żeby wyrobili mi jakąś kartę. Później mam zadzwonić do niego i umówimy się jak zrobimy z tymi 5h. Mam nadzieję że wypisze mi to szybko, ja to zawiozę...wyznaczą mi kolejny termin a ja te 5 godzin wyjeżdżę w ciągu tego miesiąca jak będę czekała na egzamin. Kurde tak byłoby idealnie. [quote name='Rybka_39']Cześć! Urocze zdjatka:loveu: Cześć :) :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 nie ma to jak porządnie ponudzić się w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witanko Kwiatuszku :multi: :loveu: http://lh3.google.com/jonQuilla123/R0mNxQmoQyI/AAAAAAAAA0M/NVGeuYBsZRk/DSC04058.JPG?imgmax=512 słodka śpiąca :loveu: Maksiu też mi ścieli pościel, jak wychodzę :roll: http://lh3.google.com/jonQuilla123/R0nC7QmoRDI/AAAAAAAAA2Q/E8YV8MX4Hw0/DSC04128.JPG?imgmax=512 Haha :D Fajny sposób na nudę :lol: Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 pierwszaaaaaaaaaaaaaa!! :multi::multi::multi: :evil_lol: :eviltong: hej Żonkilko:multi: :loveu: widzialam wszystkie cudne fotaski:) Salsiczka urocza :loveu: mizianko dla niej:) no i co... jak żem mówiła... tak uczyniłam....:cool3: przybyłam z zapałkami! :mad: gdzie ta szkoła nauki jazdy?? co podpalamy? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Jak zwykle tutaj dobijam na szarym końcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']Witanko Kwiatuszku :multi: :loveu: Cześć :) :multi::multi::multi: [quote name='basia2202']pierwszaaaaaaaaaaaaaa!! :multi::multi::multi: :evil_lol: :eviltong: hej Żonkilko:multi: :loveu: widzialam wszystkie cudne fotaski:) Salsiczka urocza :loveu: mizianko dla niej:) no i co... jak żem mówiła... tak uczyniłam....:cool3: przybyłam z zapałkami! :mad: gdzie ta szkoła nauki jazdy?? co podpalamy? :diabloti: Cześć Basiu w poniedziałkowy (beznadziejny :roll: )poranek :multi: a no widzisz ośrodek jest na zadupiu gd...orunia równa, ptaki tam już zawracają i kury biegają po ulicach więc jak podpalimy to zdąży spłonąć cały zanim przyjedzie straż :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :multi::multi::multi:heyka Córcia z raniolka :loveu: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='jonQuilla'] Gadałam z moim instruktorem...muszę w środę jechać do biura gdzie chodziłam na kurs żeby wyrobili mi jakąś kartę. :evil_lol::evil_lol: karte rowerową ci dadzą na pocieszenie :diabloti::evil_lol::eviltong: [quote name='jonQuilla']nie ma to jak porządnie ponudzić się w domu :evil_lol: znam to... mój Pawcio też sie nudzi :evil_lol::evil_lol:i jego znudzeni klienci ;) Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:heyka Córcia z raniolka :loveu: Cześć mamuniu :multi::multi: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: karte rowerową ci dadzą na pocieszenie :diabloti::evil_lol::eviltong: znam to... mój Pawcio też sie nudzi :evil_lol::evil_lol:i jego znudzeni klienci ;) nie, nie nie ... mam nadzieję że nie dostanę rowerowej karty bo nie lubię jeździć na rowerze :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pawciowi to akurat zazdroszczę tej nudy :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [CENTER]czesc żonkilku gilku:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='evaxon']czesc żonkilku gilku:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Ewo Mewo :) :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://lh3.google.com/jonQuilla123/R0nC7QmoRDI/AAAAAAAAA2Q/E8YV8MX4Hw0/DSC04128.JPG?imgmax=512 yeeee ja tez taak chce ^^ Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Składam wieczorny meldunek ........................zimno :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='diabelkowa']http://lh3.google.com/jonQuilla123/R0nC7QmoRDI/AAAAAAAAA2Q/E8YV8MX4Hw0/DSC04128.JPG?imgmax=512 yeeee ja tez taak chce ^^ śmiało mogę Cię pobazgrać długopisem bo lubię :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']Składam wieczorny meldunek ........................zimno :placz::placz::placz::placz::placz: a no zimno, zimno i tutaj pada deszcz ze śniegiem :shake: bzdura Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Meldujem ze jezdem;-) i widzialam ow tatooo zrobiony z nudoffff heeheheheh Tak mnie kusi zeby se prawdziwy walnąc ale czy ja wiem ????? pozdrowionka LALUNIA ;-) PS .U NOSS ZAWIEJA SNIEZNOOOO !!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='zuzolandia']Meldujem ze jezdem;-) i widzialam ow tatooo zrobiony z nudoffff heeheheheh Tak mnie kusi zeby se prawdziwy walnąc ale czy ja wiem ????? pozdrowionka LALUNIA ;-) PS .U NOSS ZAWIEJA SNIEZNOOOO !!!!!!!!!!! Cześć :multi::multi: mnie też kusi ale sobie kiedyś powiedziałam że jeśli miałabym robić to tylko coś co sama wcześniej narysowałam...a tak wyszło że już nie bazgram więc nic z tego...może za jakiś czas znów będę rysolić :) :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Paula_']Cześć Jointkilah :evil_lol: :loveu: ;) Cześć :multi::multi: :evil_lol::evil_lol: No nic, trzeba się zbierać do szkoły mimo lenia, który siedzi mi na pleckach. Najgorsze jest to że mam do 16:35 więc będę po 17 w domu i ooOO cały dzień taki jakiś nie zużyty :evil_lol::evil_lol: Miłego dnia i trzymajcie się :multi::multi: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 witam się wtorkowo w kwiatuskowym blogasku z sosem salsa :eviltong: :evil_lol: buzioleeee!! :loveu: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 jeszcze godzinka i koniec lekcjów... w sumie juz ostatnia lekcja :multi::multi: a ty se tak możesz wziąć do szkoły osobe towarzyszącą?? takiego lenia na tenprzykład?? :roll: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='agbar']witaj zonkilku:multi: cześć :multi::multi: [quote name='Alicja']cze Córcia :multi: cześć Mamuniu :loveu: :multi::multi::multi: [quote name='basia2202']witam się wtorkowo w kwiatuskowym blogasku z sosem salsa :eviltong: :evil_lol: buzioleeee!! :loveu: Hej Basiu :) :multi::multi: Sosowe kwiatuchy albo tańczące kwiatuchy...jak kto woli :) [quote name='clockwork']jeszcze godzinka i koniec lekcjów... w sumie juz ostatnia lekcja :multi::multi: a ty se tak możesz wziąć do szkoły osobe towarzyszącą?? takiego lenia na tenprzykład?? :roll: Hej Klockowa :multi::multi: Mogę, mogę...chyba przywykli do tego mojego osobistego lenia...bo ja z nim zawszę idę do szkoły :evil_lol::evil_lol: Wlazłam do domu jakieś 20 minut temu a już pochłonęłam obiad...strasznie głodna byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do tego wszystkiego kolejka mi uciekła i musiałam czekać na następną co przełożyło się na to że stałam i marzłam na wietrznym peronie od 16:40 do 16:55 :roll: to było straszne bo zaczął sypać śnieg i ooOO. Kolejka przyjechała kompletnie zawalona...każdy stał na każdym praktycznie a przede mną na dodatek był jakiś taki nie pierwszej świeżości facet, bo trochę czuć było od niego alko a do tego miał parch na rękach...nie żebym była spostrzegawcza ;) Od kolejki jeszcze z 10 minut piechotką w czasie kiedy padał śnieg z deszczem...nie podobał mi się dzisiejszy powrót do domu :roll: Jak pomyślę że zaraz muszę iść do zoologicznego bo moje dwie małe ogoniaste kluchy nie mają jedzenia to mnie ściska...no ale cóż, mus to mus. Tyle z narzekania...musiałam się wyżalić. W sumie mogłabym opisać też cały nudny dzień w szkole...ale po co, najbardziej zirytował mnie ten powrót :eviltong: Quote
Recommended Posts