jonQuilla Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 diabelkowa napisał(a):oby to nie byla dysplazja... Też mam taką nadzieję że jednak może jest to jakiś stary uraz była na tym łańcuchu a ona do spokojnych psów nie należy i może podczas jakiejś ucieczki itd. Chciałabym żeby tak było. Witaj u Nas :) :multi: Paula_ napisał(a):Witanko :multi: Bardzo dobry pomysł z prześwietleniem przy sterylce :lol: Nie trzeba męczyć dwa razy narkozą. A kiedy sterylka? Dobrze wiedzieć jak najwcześniej co z łapką, bo niektóre operacje można przeprowadzać tylko do pewnego wieku psa :roll: Mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebny chirurg :kciuki: A co jej dajesz na stawy? Pozdrówka i buziaki :loveu: Cześć :multi::multi: Dostaje obecnie ArthroScan, jednak ostatnimi czasy czytałam sporo i wiem że ArthroFlex jest o wiele lepszy i kiedy skończy nam się opakowanie to zmieniamy. Dokładnie nie jestem umówiona z weterynarzem na sterylizację ale będzie to w przyszłym miesiącu. Tak mi się nie chciało jechać na te urodziny a tak fajnie było :evil_lol: to było do przewidzenia bo tak jest zawsze ;) Na początku trochę drętwo było ale później jak towarzystwo się rozkręciło to bajka :loveu: Coś czuje że będę przeziębiona...bo sobie urządziłam w środku nocy z koleżanką pogawędkę na dworze, chyba z 20 minut tam stałyśmy a było cholernie zimno. Wróciłam do domu przed 4, w kolejce spałam :evil_lol::evil_lol: byłam padnięta. No i oczywiście jak wracałyśmy to sypał śnieg, a dzisiaj jest mróz bo kałuże pozamarzane i trochę śniegu się utrzymuje na trawie :roll: nie chcę zimy, zima sio!!! Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Nie ma to jak ludzka głupota....ręce mi opadają jak coś takiego widzę :roll: Zastanawiam się zawsze czy są jakieś Larwy, które na coś takiego idą. [2007-11-11 11:24:22] <7151691 (GG)> Witam! :) Moze masz chec zaszalec bez zobowiazań?:) Proponuje cos milego... Jestem studentem 22 lata, 186 cm wzrostu brunet braz oczy 78 kg wagi.. Prosze o szczera odpowiedz... :) [2007-11-11 11:30:58] <ja> zapomniałeś chyba kilku rzeczy dodać do swojej wypowiedzi ale jestem miłą dziewczyną i Ci pomogę no więc powinno to brzmieć tak ... Może masz chęć zaszaleć bez zobowiązań?:) Proponuję coś miłego... Jestem studentem 22 lata, 186 cm wzrostu, brunet, brąz oczy, 78 kg wagi. Jestem zakompleksioną osobą, która nie potrafi znaleźć sobie dziewczyny w normalny sposób...także jestem troszkę psychopatyczny i skretyniały oraz przejawiam kilka cech występujących u nimfomanów. Uwielbiam robić z siebie błazna pisząc do obcych ludzi z zapytaniem czy będą ze mną uprawiali seks. Wiem, wiem że od tego są sex czaty ale jak już pisałem wcześniej --> "jestem ... skretyniały". Mimo to wiem że jestem wspaniałym kochankiem, chociaż większość dnia spędzam na masturbacji patrząc na zdjęcia nagich dziewczyn w internecie. Szczerze się przyznam ze tak na prawdę nigdy nie uprawiałem seksu i mam kompleks małego przyrodzenia oraz mózgu. Proszę o szczerą odpowiedź... :) Ja Ciebie pozdrawiam serdecznie i współczuję głupoty [2007-11-11 11:31:57] <7151691 (GG)> hm niestety twoja opinia nie jest dobra ;) i powinnas bardziej sie przylozyc do studiowania psychologii pozdrawiam [2007-11-11 11:32:37] <ja> a Ty powinieneś się przyłożyć do leczenia Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 buuuuuuhahahhhah DŻOINTkila :diabloti: no toś mu napisała.... ja też dostaje wiele podobnych głupich wrzut na gg... często zaczyna sie że trafili na moje gg, przez dogo... po 4rech głupkowatych zdaniach robie BLOKUJ TEN KONTAKT... :diabloti: frajerstwo ma za dużo czasu... masakra :mdleje: a ja nie mam czasu na umawianie sie na sex ...że już o samym sexie nie wspomne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):buuuuuuhahahhhah DŻOINTkila :diabloti: no toś mu napisała.... ja też dostaje wiele podobnych głupich wrzut na gg... często zaczyna sie że trafili na moje gg, przez dogo... po 4rech głupkowatych zdaniach robie BLOKUJ TEN KONTAKT... :diabloti: frajerstwo ma za dużo czasu... masakra :mdleje: a ja nie mam czasu na umawianie sie na sex ...że już o samym sexie nie wspomne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj :) :multi::multi: Ja zazwyczaj nie odpisuje i też blokuje...ale jak mam dobry humor to lubię coś sobie tam stuknąć do napaleńców :evil_lol: a ile Ty masz lat że już o sexie myślisz a w sumie o braku czasu na niego ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ładnie...naskarżę na Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jonQuilla napisał(a):Witaj :) :multi::multi: Ja zazwyczaj nie odpisuje i też blokuje...ale jak mam dobry humor to lubię coś sobie tam stuknąć do napaleńców :evil_lol: a ile Ty masz lat że już o sexie myślisz a w sumie o braku czasu na niego ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ładnie...naskarżę na Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol: 18 :roll: dlatego JUŻ NIE MYŚLE nawet o nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 evaxon napisał(a):witanko:multi::multi::multi: Cześć EFF :) Widzę że i tu Cię bocian podleciał :evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a):18 :roll: dlatego JUŻ NIE MYŚLE nawet o nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i dzięki bogu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kobitki cóż to za tematy !:evil_lol: Ale szacuneczekjonQuilla, dogadałaś mu ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witanko córciu żartownisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo rozmowy na GG są wielce pouczające i ciekawe ...kiedyś też mnie to bawiło od jakiegoś czasu ucinam :roll: fajnie że imprezka się udała ....a jak zdrówko :razz:;)po ... Quote
jonQuilla Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Pimpek napisał(a):Kobitki cóż to za tematy !:evil_lol: Ale szacuneczekjonQuilla, dogadałaś mu ;) Cześć Pimpkowa :) :multi: Alicja napisał(a):Witanko córciu żartownisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo rozmowy na GG są wielce pouczające i ciekawe ...kiedyś też mnie to bawiło od jakiegoś czasu ucinam :roll: fajnie że imprezka się udała ....a jak zdrówko :razz:;)po ... Cześć mamuniu :multi::multi::multi: Po imprezce zdrówko dopisało bardzo dobrze :evil_lol::evil_lol: Czułam się jak świeżynka także było ok :) Właśnie byłam z Salsą na szybkim spacerku i jest troszkę śniegu na dworze oraz są zamarznięte kałuże...Salsa pierwszy raz w życiu śnieg zobaczyła i szalała, skakała...ogólnie utrzymać ją było ciężko. Jak dorwała się do lodu to był koniec....zaczęła walić przednimi łapami w lód żeby go połamać, kopać i nosem szurać...uśmiałam się i zaczynam się bać co to będzie jak spadnie śniegu chociażby po kostki. Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 łałł to Salsa naprawde jeszcze sniegu nie widziala??:cool3: to ile ona ma:hmmmm: witanko:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a):łałł to Salsa naprawde jeszcze sniegu nie widziala??:cool3: to ile ona ma:hmmmm: witanko:multi::multi::multi: Cześć EFF :) :multi::multi: wg. moich obliczeń Salsa urodziła się jakoś tak w styczniu więc była malutka jak śnieg był Dzisiaj dowiedziałam się konkretnie czy mój teoretyczny partner na studniówkę śmiga :eviltong: Dupek pantoflarz nie może bo mu dziewczyna nie pozwala :evil_lol::evil_lol: żal.........zanim sobie znalazł dziewczynę było umówione że idzie ze mną, no cóż...nie ma się co dziwić jeśli dziewczyna nawet zabroniła się z nami spotykać na piwo (a ona mieszka 100km za gd, on też tam ale tu studiuje ) i całymi dniami w akademiku musi siedzieć. No ale kamień spadł mi z serca bo w sumie wolałam iść sama :) Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć EFF :) :multi::multi: wg. moich obliczeń Salsa urodziła się jakoś tak w styczniu więc była malutka jak śnieg był Dzisiaj dowiedziałam się konkretnie czy mój teoretyczny partner na studniówkę śmiga :eviltong: Dupek pantoflarz nie może bo mu dziewczyna nie pozwala :evil_lol::evil_lol: żal.........zanim sobie znalazł dziewczynę było umówione że idzie ze mną, no cóż...nie ma się co dziwić jeśli dziewczyna nawet zabroniła się z nami spotykać na piwo (a ona mieszka 100km za gd, on też tam ale tu studiuje ) i całymi dniami w akademiku musi siedzieć. No ale kamień spadł mi z serca bo w sumie wolałam iść sama :) aa to taki szczylek:loveu: ja tez bylam sama na 100dniowce:cool3: zreszta u nasz w szkole nie mozna bylo brac osob towarzyszacych i bardzo dobrze ! nie przejmowala sie ze musze sie zajmowac moim facetem i bawilam sie z kim tylko mialam ochote :cool3: wybawilam sie za wszystkie czasy to byl naprawde niezapomniany wieczor ze swoja klasa i nie tylko:cool3: Quote
emdziolek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 HeLOl panienki:loveu: Dawno mnie tu nie bylo.. wstyd:oops: Ale juz jestem, zaleglosci za duzo zeby nadrabiac:eviltong: ale bede wpadac obiecuje:loveu: U nas jeszcze sniegu nie ma:multi: popruszy przez 15 min i zaraz topnieje. ALe pada coraz czesciej i niedlugo nas zasypie:placz: buu czemu ja mieszkam na biegunie zimna:placz: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a):aa to taki szczylek:loveu: ja tez bylam sama na 100dniowce:cool3: zreszta u nasz w szkole nie mozna bylo brac osob towarzyszacych i bardzo dobrze ! nie przejmowala sie ze musze sie zajmowac moim facetem i bawilam sie z kim tylko mialam ochote :cool3: wybawilam sie za wszystkie czasy to byl naprawde niezapomniany wieczor ze swoja klasa i nie tylko:cool3: No właśnie to dobre jeśli się nie ma kogoś z kim trzeba siedzieć i mu towarzystwo dotrzymywać bo nikogo nie zna :) :evil_lol::evil_lol: Ja chciałam od początku iść sama ale moja koleżanka później namieszało że wyszło tak że miałam iść z tym chłopakiem no cóż...to już nie chciałam później wszystkiego odkręcać i machnęłam ręką. Teraz się cieszę że nie idzie :multi: emdziolek napisał(a):HeLOl panienki:loveu: Dawno mnie tu nie bylo.. wstyd:oops: Ale juz jestem, zaleglosci za duzo zeby nadrabiac:eviltong: ale bede wpadac obiecuje:loveu: U nas jeszcze sniegu nie ma:multi: popruszy przez 15 min i zaraz topnieje. ALe pada coraz czesciej i niedlugo nas zasypie:placz: buu czemu ja mieszkam na biegunie zimna:placz: no wstyd, wstyd i to nie mały...ale Witaj :multi::multi: Miło że do nas w końcu wpadłaś i mam nadzieję że obietnicy dotrzymasz :) :loveu: Ja czasami chciałabym takiej prawdziwej zimy ze śniegiem przynajmniej po kolana. Tutaj jest "ciepło" i przeważnie max do kostek śniegu...ale i tak jak już spadnie to się nie utrzymuje dłużej bo dwa dni temp jest na minusie a później wskakuje ciut na plus i chlapa straszna. Miały być dzisiaj zdjęcia z wczorajszego wieczornego spacerku po lesie...ale robiłyśmy je mojej przyjaciółki aparatem i zapomniałam jej przypomnieć żeby mi wysłała a teraz nie ma jej w domu :roll: ale jestem gapa :P Quote
diabelkowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Bardzo mi sie podobala Twoja rozmowa ze studentem:evil_lol: a idac sama na studniowke masz wszystkich facetow do wytanczenia:evil_lol: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć gapo :grins: :loveu: Świetnie napisałaś temu napaleńcowi na gg :cool2: Ja na studniówce też byłam sama i się super bawiłam, a na koniec fajnego kelnera wyrwałam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a): Ja na studniówce też byłam sama i się super bawiłam, a na koniec fajnego kelnera wyrwałam :evil_lol: moja mama jest erotomanka:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kochanaaaaaaaaa dziolszko korzystom i wte pedy przylecialam Ciem odwiedzic i buziaczki przeslac dla milusiej Salsy !!!!!!!!!!!!!! juz bez nerwow spokojnie se moge dogo przejrzec az do 24 ehheeheheh caluchyyyyyyyyyy sniegowe sle !!!!!!!!! Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 i ja sie odmeldowywuje :loveu::loveu: jeszcze tu wróce :diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 diabelkowa napisał(a):Bardzo mi sie podobala Twoja rozmowa ze studentem:evil_lol: a idac sama na studniowke masz wszystkich facetow do wytanczenia:evil_lol: Cześć :) :multi: dobre podejście :evil_lol::evil_lol: Paula_ napisał(a):Cześć gapo :grins: :loveu: Świetnie napisałaś temu napaleńcowi na gg :cool2: Ja na studniówce też byłam sama i się super bawiłam, a na koniec fajnego kelnera wyrwałam :evil_lol: Witam :multi::multi: no proszę...to ja też będę się za kelnerami rozglądać :) :evil_lol: evaxon napisał(a):moja mama jest erotomanka:mdleje::evil_lol: Witaj EFF :multi: Kelnerkomanka :) :evil_lol: zuzolandia napisał(a):Kochanaaaaaaaaa dziolszko korzystom i wte pedy przylecialam Ciem odwiedzic i buziaczki przeslac dla milusiej Salsy !!!!!!!!!!!!!! juz bez nerwow spokojnie se moge dogo przejrzec az do 24 ehheeheheh caluchyyyyyyyyyy sniegowe sle !!!!!!!!! Cześć Cześć :multi::multi: Dzięki za te śniegowe caluchy :loveu: Mam już dość tego topniejącego śniegu :angryy: :mad: clockwork napisał(a):i ja sie odmeldowywuje :loveu::loveu: jeszcze tu wróce :diabloti::evil_lol: Cześć :) Liczę na to :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :multi::multi::multi::multi:Jestem :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi::multi:Jestem :loveu::loveu::loveu: Cieszę się :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):hej hej żonkilka:multi::multi: Cześć, cześć :) :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Kilka starych zdjęć Salsy :) Quote
Recommended Posts