Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
oby to nie byla dysplazja...

Też mam taką nadzieję że jednak może jest to jakiś stary uraz była na tym łańcuchu a ona do spokojnych psów nie należy i może podczas jakiejś ucieczki itd. Chciałabym żeby tak było.

Witaj u Nas :) :multi:

Paula_ napisał(a):
Witanko :multi:

Bardzo dobry pomysł z prześwietleniem przy sterylce :lol: Nie trzeba męczyć dwa razy narkozą. A kiedy sterylka? Dobrze wiedzieć jak najwcześniej co z łapką, bo niektóre operacje można przeprowadzać tylko do pewnego wieku psa :roll: Mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebny chirurg :kciuki:
A co jej dajesz na stawy?

Pozdrówka i buziaki :loveu:

Cześć :multi::multi:

Dostaje obecnie
ArthroScan, jednak ostatnimi czasy czytałam sporo i wiem że ArthroFlex jest o wiele lepszy i kiedy skończy nam się opakowanie to zmieniamy.
Dokładnie nie jestem umówiona z weterynarzem na sterylizację ale będzie to w przyszłym miesiącu.

Tak mi się nie chciało jechać na te urodziny a tak fajnie było :evil_lol: to było do przewidzenia bo tak jest zawsze ;)
Na początku trochę drętwo było ale później jak towarzystwo się rozkręciło to bajka :loveu:
Coś czuje że będę przeziębiona...bo sobie urządziłam w środku nocy z koleżanką pogawędkę na dworze, chyba z 20 minut tam stałyśmy a było cholernie zimno.
Wróciłam do domu przed 4, w kolejce spałam :evil_lol::evil_lol: byłam padnięta. No i oczywiście jak wracałyśmy to sypał śnieg, a dzisiaj jest mróz bo kałuże pozamarzane i trochę śniegu się utrzymuje na trawie :roll: nie chcę zimy, zima sio!!!

Posted

Nie ma to jak ludzka głupota....ręce mi opadają jak coś takiego widzę :roll:
Zastanawiam się zawsze czy są jakieś Larwy, które na coś takiego idą.

[2007-11-11 11:24:22] <7151691 (GG)>
Witam! :)
Moze masz chec zaszalec bez zobowiazań?:) Proponuje cos milego...
Jestem studentem 22 lata, 186 cm wzrostu brunet braz oczy 78 kg wagi..
Prosze o szczera odpowiedz... :)

[2007-11-11 11:30:58] <ja>
zapomniałeś chyba kilku rzeczy dodać do swojej wypowiedzi ale jestem miłą dziewczyną i Ci pomogę no więc powinno to brzmieć tak ...

Może masz chęć zaszaleć bez zobowiązań?:) Proponuję coś miłego...
Jestem studentem 22 lata, 186 cm wzrostu, brunet, brąz oczy, 78 kg wagi.
Jestem zakompleksioną osobą, która nie potrafi znaleźć sobie dziewczyny w normalny sposób...także jestem troszkę psychopatyczny i skretyniały oraz przejawiam kilka cech występujących u nimfomanów. Uwielbiam robić z siebie błazna pisząc do obcych ludzi z zapytaniem czy będą ze mną uprawiali seks. Wiem, wiem że od tego są sex czaty ale jak już pisałem wcześniej --> "jestem ... skretyniały".
Mimo to wiem że jestem wspaniałym kochankiem, chociaż większość dnia spędzam na masturbacji patrząc na zdjęcia nagich dziewczyn w internecie.
Szczerze się przyznam ze tak na prawdę nigdy nie uprawiałem seksu i mam kompleks małego przyrodzenia oraz mózgu.
Proszę o szczerą odpowiedź... :)

Ja Ciebie pozdrawiam serdecznie i współczuję głupoty

[2007-11-11 11:31:57] <7151691 (GG)>
hm niestety twoja opinia nie jest dobra ;) i powinnas bardziej sie przylozyc do studiowania psychologii pozdrawiam

[2007-11-11 11:32:37] <ja>
a Ty powinieneś się przyłożyć do leczenia

Posted

buuuuuuhahahhhah

DŻOINTkila :diabloti:
no toś mu napisała....

ja też dostaje wiele podobnych głupich wrzut na gg... często zaczyna sie że trafili na moje gg, przez dogo... po 4rech głupkowatych zdaniach robie BLOKUJ TEN KONTAKT... :diabloti:

frajerstwo ma za dużo czasu... masakra :mdleje: a ja nie mam czasu na umawianie sie na sex ...że już o samym sexie nie wspomne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
buuuuuuhahahhhah

DŻOINTkila :diabloti:
no toś mu napisała....

ja też dostaje wiele podobnych głupich wrzut na gg... często zaczyna sie że trafili na moje gg, przez dogo... po 4rech głupkowatych zdaniach robie BLOKUJ TEN KONTAKT... :diabloti:

frajerstwo ma za dużo czasu... masakra :mdleje: a ja nie mam czasu na umawianie sie na sex ...że już o samym sexie nie wspomne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj :) :multi::multi:

Ja zazwyczaj nie odpisuje i też blokuje...ale jak mam dobry humor to lubię coś sobie tam stuknąć do napaleńców :evil_lol:

a ile Ty masz lat że już o sexie myślisz a w sumie o braku czasu na niego ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie ładnie...naskarżę na Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Witaj :) :multi::multi:

Ja zazwyczaj nie odpisuje i też blokuje...ale jak mam dobry humor to lubię coś sobie tam stuknąć do napaleńców :evil_lol:

a ile Ty masz lat że już o sexie myślisz a w sumie o braku czasu na niego ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie ładnie...naskarżę na Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol:

18 :roll: dlatego JUŻ NIE MYŚLE nawet o nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
witanko:multi::multi::multi:

Cześć EFF :)
Widzę że i tu Cię bocian podleciał :evil_lol::evil_lol:

clockwork napisał(a):
18 :roll: dlatego JUŻ NIE MYŚLE nawet o nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

i dzięki bogu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witanko córciu żartownisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nooo rozmowy na GG są wielce pouczające i ciekawe ...kiedyś też mnie to bawiło od jakiegoś czasu ucinam :roll:

fajnie że imprezka się udała ....a jak zdrówko :razz:;)po ...

Posted

Pimpek napisał(a):
Kobitki cóż to za tematy !:evil_lol:
Ale szacuneczekjonQuilla, dogadałaś mu ;)

Cześć Pimpkowa :) :multi:

Alicja napisał(a):
Witanko córciu żartownisiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nooo rozmowy na GG są wielce pouczające i ciekawe ...kiedyś też mnie to bawiło od jakiegoś czasu ucinam :roll:

fajnie że imprezka się udała ....a jak zdrówko :razz:;)po ...

Cześć mamuniu :multi::multi::multi:

Po imprezce zdrówko dopisało bardzo dobrze :evil_lol::evil_lol:
Czułam się jak świeżynka także było ok :)

Właśnie byłam z Salsą na szybkim spacerku i jest troszkę śniegu na dworze oraz są zamarznięte kałuże...Salsa pierwszy raz w życiu śnieg zobaczyła i szalała, skakała...ogólnie utrzymać ją było ciężko. Jak dorwała się do lodu to był koniec....zaczęła walić przednimi łapami w lód żeby go połamać, kopać i nosem szurać...uśmiałam się i zaczynam się bać co to będzie jak spadnie śniegu chociażby po kostki.

Posted

evaxon napisał(a):
łałł to Salsa naprawde jeszcze sniegu nie widziala??:cool3:
to ile ona ma:hmmmm:

witanko:multi::multi::multi:

Cześć EFF :) :multi::multi:

wg. moich obliczeń Salsa urodziła się jakoś tak w styczniu więc była malutka jak śnieg był

Dzisiaj dowiedziałam się konkretnie czy mój teoretyczny partner na studniówkę śmiga :eviltong:
Dupek pantoflarz nie może bo mu dziewczyna nie pozwala :evil_lol::evil_lol: żal.........zanim sobie znalazł dziewczynę było umówione że idzie ze mną, no cóż...nie ma się co dziwić jeśli dziewczyna nawet zabroniła się z nami spotykać na piwo (a ona mieszka 100km za gd, on też tam ale tu studiuje ) i całymi dniami w akademiku musi siedzieć.
No ale kamień spadł mi z serca bo w sumie wolałam iść sama :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
Cześć EFF :) :multi::multi:

wg. moich obliczeń Salsa urodziła się jakoś tak w styczniu więc była malutka jak śnieg był

Dzisiaj dowiedziałam się konkretnie czy mój teoretyczny partner na studniówkę śmiga :eviltong:
Dupek pantoflarz nie może bo mu dziewczyna nie pozwala :evil_lol::evil_lol: żal.........zanim sobie znalazł dziewczynę było umówione że idzie ze mną, no cóż...nie ma się co dziwić jeśli dziewczyna nawet zabroniła się z nami spotykać na piwo (a ona mieszka 100km za gd, on też tam ale tu studiuje ) i całymi dniami w akademiku musi siedzieć.
No ale kamień spadł mi z serca bo w sumie wolałam iść sama :)

aa to taki szczylek:loveu:

ja tez bylam sama na 100dniowce:cool3: zreszta u nasz w szkole nie mozna bylo brac osob towarzyszacych i bardzo dobrze ! nie przejmowala sie ze musze sie zajmowac moim facetem i bawilam sie z kim tylko mialam ochote :cool3: wybawilam sie za wszystkie czasy to byl naprawde niezapomniany wieczor ze swoja klasa i nie tylko:cool3:

Posted

HeLOl panienki:loveu:

Dawno mnie tu nie bylo..

wstyd:oops:

Ale juz jestem, zaleglosci za duzo zeby nadrabiac:eviltong: ale bede wpadac obiecuje:loveu:
U nas jeszcze sniegu nie ma:multi: popruszy przez 15 min i zaraz topnieje.
ALe pada coraz czesciej i niedlugo nas zasypie:placz: buu czemu ja mieszkam na biegunie zimna:placz:

Posted

evaxon napisał(a):
aa to taki szczylek:loveu:

ja tez bylam sama na 100dniowce:cool3: zreszta u nasz w szkole nie mozna bylo brac osob towarzyszacych i bardzo dobrze ! nie przejmowala sie ze musze sie zajmowac moim facetem i bawilam sie z kim tylko mialam ochote :cool3: wybawilam sie za wszystkie czasy to byl naprawde niezapomniany wieczor ze swoja klasa i nie tylko:cool3:

No właśnie to dobre jeśli się nie ma kogoś z kim trzeba siedzieć i mu towarzystwo dotrzymywać bo nikogo nie zna :) :evil_lol::evil_lol:

Ja chciałam od początku iść sama ale moja koleżanka później namieszało że wyszło tak że miałam iść z tym chłopakiem no cóż...to już nie chciałam później wszystkiego odkręcać i machnęłam ręką.
Teraz się cieszę że nie idzie :multi:

emdziolek napisał(a):
HeLOl panienki:loveu:

Dawno mnie tu nie bylo..

wstyd:oops:

Ale juz jestem, zaleglosci za duzo zeby nadrabiac:eviltong: ale bede wpadac obiecuje:loveu:
U nas jeszcze sniegu nie ma:multi: popruszy przez 15 min i zaraz topnieje.
ALe pada coraz czesciej i niedlugo nas zasypie:placz: buu czemu ja mieszkam na biegunie zimna:placz:

no wstyd, wstyd i to nie mały...ale Witaj :multi::multi:
Miło że do nas w końcu wpadłaś i mam nadzieję że obietnicy dotrzymasz :) :loveu:

Ja czasami chciałabym takiej prawdziwej zimy ze śniegiem przynajmniej po kolana. Tutaj jest "ciepło" i przeważnie max do kostek śniegu...ale i tak jak już spadnie to się nie utrzymuje dłużej bo dwa dni temp jest na minusie a później wskakuje ciut na plus i chlapa straszna.

Miały być dzisiaj zdjęcia z wczorajszego wieczornego spacerku po lesie...ale robiłyśmy je mojej przyjaciółki aparatem i zapomniałam jej przypomnieć żeby mi wysłała a teraz nie ma jej w domu :roll: ale jestem gapa :P

Posted

Cześć gapo :grins: :loveu:

Świetnie napisałaś temu napaleńcowi na gg :cool2:

Ja na studniówce też byłam sama i się super bawiłam, a na koniec fajnego kelnera wyrwałam :evil_lol:

Posted

Paula_ napisał(a):

Ja na studniówce też byłam sama i się super bawiłam, a na koniec fajnego kelnera wyrwałam :evil_lol:

moja mama jest erotomanka:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochanaaaaaaaaa dziolszko korzystom i wte pedy przylecialam Ciem odwiedzic i buziaczki przeslac dla milusiej Salsy !!!!!!!!!!!!!!
juz bez nerwow spokojnie se moge dogo przejrzec az do 24 ehheeheheh

caluchyyyyyyyyyy sniegowe sle !!!!!!!!!

Posted

diabelkowa napisał(a):
Bardzo mi sie podobala Twoja rozmowa ze studentem:evil_lol: a idac sama na studniowke masz wszystkich facetow do wytanczenia:evil_lol:

Cześć :) :multi:

dobre podejście :evil_lol::evil_lol:

Paula_ napisał(a):
Cześć gapo :grins: :loveu:

Świetnie napisałaś temu napaleńcowi na gg :cool2:

Witam :multi::multi:
no proszę...to ja też będę się za kelnerami rozglądać :) :evil_lol:

evaxon napisał(a):
moja mama jest erotomanka:mdleje::evil_lol:

Witaj EFF :multi:
Kelnerkomanka :) :evil_lol:

zuzolandia napisał(a):
Kochanaaaaaaaaa dziolszko korzystom i wte pedy przylecialam Ciem odwiedzic i buziaczki przeslac dla milusiej Salsy !!!!!!!!!!!!!!
juz bez nerwow spokojnie se moge dogo przejrzec az do 24 ehheeheheh

caluchyyyyyyyyyy sniegowe sle !!!!!!!!!

Cześć Cześć :multi::multi:
Dzięki za te śniegowe caluchy :loveu:

Mam już dość tego topniejącego śniegu :angryy: :mad:

clockwork napisał(a):
i ja sie odmeldowywuje
:loveu::loveu:

jeszcze tu wróce :diabloti::evil_lol:

Cześć :)
Liczę na to :evil_lol:

Posted