Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']zaczynam zaciskać :kciuki: już na jutro ;)

dzięki :) ale pamiętaj że jak kciuki odpadną to nie będzie na mnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia2202']że wycałowana, to i dobrze, bo bym sprawdziła:razz: :evil_lol:

ufff...to dobrze że ją wycałowałam ;)

jak to nie możesz? kto Ci zabrania? dawaj mi go tu :mad: :diabloti:
(powiem Ci w tajemnicy, że pikny on był... i choć sama nigdy gada żadnego nie miałam (mam ino gadzinę, ale ona futrzasta;) ) to tego bym z radością przygarnęła:) taki on.... kolorowy:loveu:)

Mama mi zabrania i inni, z którymi mieszkam :placz: mówią że gady są obrzydliwe i że przeżyli jakoś szczury ale legwana i innych takowych nie przeżyją i że jeśli przytargam im jakieś zielone cudo do domu to mi je wyrzucą :roll: co prawda przy szczurach taka sama gadka była ale znam moją mamę i wiem na ile mogę sobie pozwolić.
Kumpel kiedyś miał do oddania agamę błotną i byłam gotowa już od niego ją zabierać bo tak się nakręciłam ale mama mi taki cyrk zrobiła w domu że zrezygnowałam...ahhh, ale jeszcze kiedyś będę miała takiego zieloniaka w domu :loveu::loveu: tak samo doga niemieckiego i kilka innych cudów natury :evil_lol: :loveu::loveu:

aaa.. jeszcze się wróciłam;)
zapomniałam powiedzieć, że też będę kciukać:cool3:
a jak coś Ci gnojki powiedzą, że nie tak... to dawaj od razu cynk i przyjeżdżam z zapałkami :mad: :diabloti:

No i to się nazywa poprawne podejście do rzeczy...zastraszyć, podpalić :) zawsze mówiłam że Polacy to zgodny naród :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

witanko Córcia:multi::loveu:

cześć mamuniu, dzisiaj też dzięki za kciuki :) :multi::loveu:

[quote name='emdziolek']Cześć siostra:lol:
Wpadłam na chwilkowo sie przywiać i zmykam do szkoły:cool3:
Buuuziole!:loveu:

cześć :) :multi:
ooOO zawsze chciałam mieć troszkę młodszą siostrę od siebie :multi::multi:
jestem kolekcjonerką sióstr...już mam 3 :evil_lol::evil_lol:

Buziole przyjęte i odesłane w tą samą stronę :) :loveu::loveu:

[quote name='BeaC']wpadlam tak z samego rańca.............słonko mam a ty???:diabloti:

Cześć :multi::multi:

u Nas słońca brak ale ogólnie pogoda jest ok, grunt że nie pada i mam nadzieje że nie będzie padało jak już wsiądę do fury ;) :evil_lol::evil_lol:
albo jak będę ośrodek podpalać...jak będzie padać to może być problem z rozpaleniem ;) :evil_lol::evil_lol:

Salsa jednak mnie nie olała...przyszła spać do mnie po chwili :multi: cofam to co napisałam o małej zdradliwej zoUzie ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

Szczerze mówiąc już chyba odechciewa mi się mieć to prawko...może faktycznie się nie nadaję :placz:
Znów dupa i dzisiaj jestem wściekła, jak mi powiedział że koniec to miałam ochotę się rozryczeć ze zdenerwowania co w moim przypadku dziwne bo zazwyczaj wszystko spływa po mnie jak po kaczce...stwierdzam że następnym razem się uda i jest ok.

Jeździłam 25 minut.
Wjechałam w rękaw, stanęłam na kopercie i zgasł mi jak już miałam manewr robić...ale raz może więc dalej pojechałam...wróciłam i zatrzymałam się ślicznie...chociaż gościu miał chyba wątpliwości bo mógł mi przód autka na linie lekko nachodzić. No ale wsiadł i mówi że na górkę. Górkę za pierwszym razem zrobiłam więc śmigneliśmy na miasto.
Jechało mi się dziwnie, byłam maksymalnie zdenerwowana...ale jakoś szło, zmieniałam biegi i starałam się wszystko wykonywać dobrze, rozglądałam się i myślałam nad tym co robię.
Pierwszy błąd to wyjechałam za taki wiadukt i myślałam że jestem na równorzędnym więc ustępowałam pierwszeństwo tym z prawej, okazało się że nie...ale pozwolił mi jechać dalej. Jeździłam z 15 minut po wąskich jednokierunkowych uliczkach z kostki brukowej, wytelepało Nas...pełno samochodów bo to była 15:30 więc ludzie z pracy wracają...na wszystkich skrzyżowaniach stałam po kilka minut i musiałam uważać żeby nikomu się nie wYebać.
Powiedział że mam skręcić w lewo więc jadę a tam się okazuje że jest rozwidlenie...jedna uliczka to taka krótka jednokierunkowa z kocich łbów a druga wjazd na parking i za nic w świecie nie wiedziałam gdzie mam jechać...nawet nie miałam czasu się dokładnie zapytać go o co chodzi...i miałam już odbijać w tą ulicę z kostki jak on dał po hamulcach bo najechałam na krawężnik.
Zabrał kierownice, wyjechał, zaparkował i oznajmił że to koniec :placz::placz:

Później powiedział że za ten pierwszy błąd już mógł mnie oblać ale stwierdził że jesteśmy tylko ludźmi i każdemu się zdarza...chciał zobaczyć jak będę radziła sobie dalej.
Powiedział też, cytuje: "ogólnie jeździ Pani dobrze ale
hmmm (chwila zastanowienia była dość długa) przychodzą Pani dziwne pomysły do głowy" :evil_lol::evil_lol: cała ja...nie on pierwszy mi to powiedział... instruktor też to kiedyś stwierdził.

Ogólnie jestem zła bo muszę teraz 5h dokupić jazd i dać im zaświadczenie że wyjeździłam te 5 godzin i wtedy dopiero mi wyznaczą kolejny termin egzaminu. Napisałam do mojego instruktora czy mógłby mi wystawić takie zaświadczenie wcześniej a ja w ciągu miesiąca, który będę czekała na egzamin wyjeżdżę te 5 godzin bo to się mija z celem jeżeli ja teraz pojeżdżę 5 godzin, dam im to zaświadczenie i kolejny egzamin będę mieć za miesiąc a w tym czasie znów nie będę jeździć...no coś tak nie bardzo mi się to uśmiecha :roll:

Musiałam się tutaj wypisać Wam :eviltong:
Teraz idę na piwo a może nawet na potupaje się odstresować...mam nadzieje że będzie fajnie a instruktor mi odpisze że da radę tak zrobić :)

Posted

[quote name='jonQuilla']

cześć :) :multi:
ooOO zawsze chciałam mieć troszkę młodszą siostrę od siebie :multi::multi:
jestem kolekcjonerką sióstr...już mam 3 :evil_lol::evil_lol:

Buziole przyjęte i odesłane w tą samą stronę :) :loveu::loveu:

Noo to masz młodszą siostrę:lol: A ja jestem kolekcjonerką braciszków, mam ze 4 przybranych, 2 rodzonych do tego 4 mamuśki, jedna hmm no wiesz taką z krwi i kości;)

Zmykam sie kurowac bom znowu chora:placz: Pa Siostro!:loveu:

Posted

To ja następnym razem nie będę trzymać kciuków, może się uda ;) :evil_lol:

I jak potupajka i pijaństwo :diabloti: odstresowałaś się :razz:

Pozdrówka :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:glaszcze: Oj córcia ...nie TY pierwsza i nie ostatnia ....kiedyś musi się udać ;)

racja, kiedyś się uda....wczoraj się śmiałam że kiedyś będzie tak
który raz pani zdaje?
35 i może pan mi zawiązać oczy

Jak mi zawiąże oczy to będę umiała odliczyć sobie do każdego zakrętu czas :evil_lol::evil_lol:
a jak w końcu mi się uda zdać to nie będę miała co robić jednego dnia w miesiącu :evil_lol::evil_lol: i będę musiała zapisać się na kategorie C czy jakąś inną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']Noo to masz młodszą siostrę:lol: A ja jestem kolekcjonerką braciszków, mam ze 4 przybranych, 2 rodzonych do tego 4 mamuśki, jedna hmm no wiesz taką z krwi i kości;)

Zmykam sie kurowac bom znowu chora:placz: Pa Siostro!:loveu:

Cześć siostrzyczko kolekcjonerko :loveu:
Ja mam jednego "brata" ale stara dupa z niego ;) :evil_lol::evil_lol:

Jako dobra siostra oferuje Ci pomoc...możesz mi oddać kilka swoich chorób bom ja samoistnie jakoś nie choruję :roll:

[quote name='diabelkowa']nie martw sie ale przynajmniej mialas ciekawego instruktora:evil_lol:

Najlepszy z dotychczasowych :) przynajmniej do mnie rozmawiał jak już się zamieniliśmy miejscami i wracaliśmy do ośrodka.

[quote name='zuzolandia']eee tam olej to ;-) za ktoryms tam razem musi sie udac ;-) i siie UDA ;-)

POPIJ SOBIE POTUPTAJ I FOTY WKLEJ KIEDYS TAM ;-)

Buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee

popiłam i od razu lepiej...niestety nie potupałam ale może dzisiaj, chociaż nie wiem czy mi się chce :)

zdjęcia będą dzisiaj albo jutro jakoweś :)

dzięki za buziaki :)

Posted

[quote name='Paula_']To ja następnym razem nie będę trzymać kciuków, może się uda ;) :evil_lol:

I jak potupajka i pijaństwo :diabloti: odstresowałaś się :razz:

Pozdrówka :loveu:

może tak będzie lepiej jak nikt nie będzie kciukał :evil_lol::evil_lol:

potupajki nie było...na piwo poszłyśmy do pubu gdzie miejsca dla nas nie było i kolega nas przygarnął do swojego akademika...wypiliśmy po 3 piwka i wyszliśmy od niego o 24, o dziwo babka z portierni nie wyrzuciła nas szybciej :)
O 1:30 byłam w domku i odespałam sobie, dzisiaj mam super humor i wali mnie to prawko :multi::multi: więc podziałał wczorajszy wypad na kolejny podbój akademików :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dzięki za pozdrowionka :)

Posted

[quote name='jonQuilla']

Cześć siostrzyczko kolekcjonerko :loveu:
Ja mam jednego "brata" ale stara dupa z niego ;) :evil_lol::evil_lol:

Jako dobra siostra oferuje Ci pomoc...możesz mi oddać kilka swoich chorób bom ja samoistnie jakoś nie choruję :roll:

A ja jako dobra siostra nie podziele sie choróbskami bo nie chce zebyś ty chorowała, dlatego nawet sie nie tule na powitanie:roll:
Moi bracie tez stare dupska, jeden 26, drugi 27,trzeci 25 i czwarty hmm też po 20:P(to ci przybrani), rodzeni 24 i 19:cool3:

Posted

[quote name='Paula_']
Witanko Salsowe panienki :loveu:
Znowu imprezujesz :diabloti: ;) Foty dawaj :eviltong:

Cześć :multi::multi::multi:

nie, nie ja nie imprezuje :evil_lol:

Foty dam później... bo wczoraj chciałam zrobić kilka zdjęć Salsy ale baterie się rozładowały w aparacie :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Doberek W Ten Jakze Paskudny Dzionek ;-)

Cześć :multi::multi:

Masz rację, dzień wstrętny i nic mi się nie chce dzisiaj kompletnie :roll:

[quote name='diabelkowa']juz jest pozniej czekam na foty :)))

Fakt jest już później więc zdjęcia dodaję :) :evil_lol:

Dowód na to że Salsa to wredna bestia :evil_lol::evil_lol:

Wstałam któregoś dnia rano z łóżka, pościeliłam je i na chwilę weszłam do łazienki a po powrocie zastałam coś takiego czyli śpiącą królewnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Targanie skarpetą na boki...w zasadzie to nie wiem czy to skarpeta nie targa Salsą :evil_lol::evil_lol: