Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam w zoologicznym i stojąc do kasy wpadła mi w oko taka kula zrobiona z czegoś wędzonego...więc kupiłam Salsie, żeby nie było że tylko szczury dostają smakołyki :loveu:

W 10 minut ją rozpracowała...poszłyśmy na spacer do parku, wybiegała się i po powrocie dokończyła ją rozpracowywać a dla mnie został syf w pokoju :evil_lol::evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Kolejka przyjechała kompletnie zawalona...każdy stał na każdym praktycznie a przede mną na dodatek był jakiś taki nie pierwszej świeżości facet, bo trochę czuć było od niego alko a do tego miał parch na rękach...nie żebym była spostrzegawcza ;)
Od kolejki jeszcze z 10 minut piechotką w czasie kiedy padał śnieg z deszczem...nie podobał mi się dzisiejszy powrót do domu :roll:

no to Ci współczuwam normalnie bardziej niż serdecznie:calus:
ja to już bym miała odruchy wymiotne! :eek3:
nienawidzę śmierdulców (niemytych), pijaków... a takich 2 w 1 to nienawidzę podwójnie! fuuuuj....
a zawsze.. kurka siwa... mam takie wybitne "szczęście", że na jakieś 10 moich powrotów z pracy do domu, podczas jakichś... 7 trafiam na śmierdzieli... skażają powietrze w całym tramwaju... aż człowiek ma ochotę wysiąść... koszmaaarr!!:grab:

na zakończenie miły akcent:)
cuuudna kulka:multi:
http://lh6.google.com/jonQuilla123/R0x0dQmoRFI/AAAAAAAAA24/YHQMXKPE24k/DSC04132.JPG?imgmax=512
Zuzka zazdrościła Salsie:)
a sama... wpierniczyła dziś wielkie wędzone ucho :evil_lol: a śmierduliło tą wędzonką w całym pokoju :eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
ejjj żonkilkuuu twoj dywan ma łupież:cool1:

teraz już wszystko wiadomo...a ja myślałam że to przez tą kulę co kupiłam Salsie :roll: ale dupa ze mnie :evil_lol::evil_lol:

Paula_ napisał(a):

Witanko, pozdrawianko i mizianko :loveu: :multi:

Cześć :multi:
dziękujemy i mizianko było :)

basia2202 napisał(a):

nienawidzę śmierdulców (niemytych), pijaków... a takich 2 w 1 to nienawidzę podwójnie! fuuuuj....

ja też ich nie znoszę...i na pocieszenie Ci powiem że w kolejkach też jest ich mnóstwo, kolejka jednak ma taki plus że jest duża i można sobie iść do innego wagonu bez problemu...niestety jak jest tłok, trzeba być twardym :evil_lol:

Alicja napisał(a):
:multi:witanko Żonkilko :loveu:...namiastko wiosny :grins:

Cześć :) :multi::multi:

clockwork napisał(a):
witam kffiatuszku...
eeeeeeee... czemu jeszcze nie przekwitłaś?? :hmmmm: zima jest

co do panów w kolejce... chyba nikt nie lubi jak ktos niedomyty stoi obok niego... niezapominajmy jednak że nie każdy bezdomny, brudny... jest z własnego wyboru :roll: co nie znaczy że masz sie cieszyć że jedzie obok ciebie :evil_lol:;)

Hej Klockowa :) :multi::multi:

Już wyjaśniam czemu...otóż ja jestem zahartowanym żonkilem :evil_lol: nie są straszne mi mrozy i inne tego typu rzeczy :)

Dzisiejszy dzień jest falstartowy :evil_lol:

Dzwoniła do mnie kuzynka żeby złożyć mi życzenia, ciocia się pośpieszyła i siostra z Irlandii także dzwoniła, co prawda nie wiem o co jej chodziło bo nie mogłam odebrać...ale nigdy do mnie na komórkę nie dzwoni więc sądzę że też chciała złożyć mi urodzinowe życzenia :evil_lol:
Miło że nie mogą się doczekać moich urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wiem czemu to nie jest na samym dole :roll:

Posted

witam kffiatuszku...
eeeeeeee... czemu jeszcze nie przekwitłaś?? :hmmmm: zima jest

co do panów w kolejce... chyba nikt nie lubi jak ktos niedomyty stoi obok niego... niezapominajmy jednak że nie każdy bezdomny, brudny... jest z własnego wyboru :roll: co nie znaczy że masz sie cieszyć że jedzie obok ciebie :evil_lol::evil_lol:;)

Posted

jonQuilla napisał(a):

i tyle zostało z całej kuli :evil_lol::evil_lol:

To skandal, ja osobiście to bym do reklamacji oddała!:shake:
;):lol:

Cześć jonQuilla! Mizianko dla Salsy!!!:loveu: Czemu ja mam tak mało czasu na dogo!:placz:Ale dziś byłam, widziałam, czytałam i pisałam!:multi::lol::loveu:

Posted

Co? Moja sIostra ma urodziny????:crazyeye:

:Rose:100 lat, 100 lat niech żyje zyje nam!
:Rose::drink1:I jeszcze jeden i jeszcze raz...:drink1::new-bday:happy birghday to you...:new-bday::BIG:Niechaj gwiazdka pomyślności niegdy nie zagaśnie!:BIG:

Siostruniu życze Ci wszszystkiego naj naj najlpszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko chcesz!:multi::loveu::loveu:

To życzyłam ja- twoja psychiczna siostra z psychicznym psem i rodzinką:evil_lol:

Posted

sto laaaatttt dla naszego przebiśniega! :eviltong: :evil_lol: :diabloti:

buzi buzi cmok cmok cmok
:loveu:
niech Cię nigdy nie zje smok :cool3:
niech Ci zawsze świeci słońce:p
ślę buziaków 3 tysiące :loveu:

wszystkiego naj naj dla Ciebie kffffiatuszku:loveu:

4U:)

Posted

emdziolek napisał(a):
Co? Moja sIostra ma urodziny????:crazyeye:

:Rose:100 lat, 100 lat niech żyje zyje nam!
:Rose::drink1:I jeszcze jeden i jeszcze raz...:drink1::new-bday:happy birghday to you...:new-bday::BIG:Niechaj gwiazdka pomyślności niegdy nie zagaśnie!:BIG:

Siostruniu życze Ci wszszystkiego naj naj najlpszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko chcesz!:multi::loveu:

To życzyłam ja- twoja psychiczna siostra z psychicznym psem i rodzinką:evil_lol:

no tak wyszło że Twoja siostra się starzeje :evil_lol:

Dziękuje za życzonka :loveu: i piękny remix pioseneczek :evil_lol: :loveu:

ps. coś nas łączy .... francuskie filmy ;) i niepoczytalność psychiczna :evil_lol:

basia2202 napisał(a):
sto laaaatttt dla naszego przebiśniega! :eviltong: :evil_lol: :diabloti:

buzi buzi cmok cmok cmok
:loveu:
niech Cię nigdy nie zje smok :cool3:
niech Ci zawsze świeci słońce:p
ślę buziaków 3 tysiące

wszystkiego naj naj dla Ciebie kffffiatuszku:loveu:

4U

Dziękuje Basiu :loveu:
śliczny bukiecik i czekoladki :loveu:

Częstujcie się ile chcecie :)

Posted

Alicja napisał(a):
Najlepsiejsze Życzonka
przesyła
Mamunia:evil_lol: z Ozzulkiem :loveu:

Mamuniu Tobie też dziękuje :loveu: :)
no i żonkilki dostałam :loveu::loveu::loveu: o tej porze roku to z pewnością sie nagimnastykowałaś żeby je skombinować :loveu: Dzięki bardzo :)

Kwiatuszki dostałam więc będzie pachnąco u mnie w poko
ju :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
no tak wyszło że Twoja siostra się starzeje :evil_lol:

Dziękuje za życzonka :loveu: i piękny remix pioseneczek :evil_lol: :loveu:

ps. coś nas łączy .... francuskie filmy ;) i niepoczytalność psychiczna :evil_lol:

A ile juz siostro latków skończyłaś??

a remix fajny bo ja DJ jestem:evil_lol:

Francuskie filmy? :hmmmm:ja takowych nie oglądam ale niepoczytalność psychiczna- baaaardzo możliwe:evil_lol:'

O już puste pudełeczko po czekoladkach...:shake:

:siara: no co? na mnie nie patrzcie :siara:

Posted

emdziolek napisał(a):

A ile juz siostro latków skończyłaś??

a remix fajny bo ja DJ jestem:evil_lol:

Francuskie filmy? :hmmmm:ja takowych nie oglądam ale niepoczytalność psychiczna- baaaardzo możliwe:evil_lol:'

O już puste pudełeczko po czekoladkach...:shake:

:siara: no co? na mnie nie patrzcie :siara:

19 lat pieprznęło mi dzisiaj...ostatnie naście więc trzeba szaleć :evil_lol:

z francuskimi filmami przegięłam...też ich nie oglądam ;) :evil_lol:

co to tych czekoladek to śmiało się częstuj...mam zapas :multi: :)

a ten kto zjadł te wszystkie na raz to hmm...mi pozostaje powiedzieć tylko jedno ....
...
...
...
na zdrowie :) :evil_lol:

clockwork napisał(a):
i jeszcze jeden i jeszcze raz

ZONKILKO!!! spełnienia marzeń i zdrowia!!!!

niech jej gwiazdka pomyślności...........

Dzięki wielkie :loveu::loveu:

ten emot mnie rozbawił :evil_lol::evil_lol: