jonQuilla Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Byłam w zoologicznym i stojąc do kasy wpadła mi w oko taka kula zrobiona z czegoś wędzonego...więc kupiłam Salsie, żeby nie było że tylko szczury dostają smakołyki :loveu: W 10 minut ją rozpracowała...poszłyśmy na spacer do parku, wybiegała się i po powrocie dokończyła ją rozpracowywać a dla mnie został syf w pokoju :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 syf :) i tyle zostało z całej kuli :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:syf syfem ...ale ile radości :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ejjj żonkilkuuu twoj dywan ma łupież:cool1: Quote
Paula Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 O masakra, współczuwam powrotu do domu :mdleje: http://lh3.google.com/jonQuilla123/R0x0ggmoRGI/AAAAAAAAA3A/WvqfwYeXvFo/DSC04135.JPG?imgmax=512 :loveu: jak sobie fajnie szponkami trzyma, jak Axa :lol: Witanko, pozdrawianko i mizianko :loveu: :multi: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 jonQuilla napisał(a):Kolejka przyjechała kompletnie zawalona...każdy stał na każdym praktycznie a przede mną na dodatek był jakiś taki nie pierwszej świeżości facet, bo trochę czuć było od niego alko a do tego miał parch na rękach...nie żebym była spostrzegawcza ;) Od kolejki jeszcze z 10 minut piechotką w czasie kiedy padał śnieg z deszczem...nie podobał mi się dzisiejszy powrót do domu :roll: no to Ci współczuwam normalnie bardziej niż serdecznie:calus: ja to już bym miała odruchy wymiotne! :eek3: nienawidzę śmierdulców (niemytych), pijaków... a takich 2 w 1 to nienawidzę podwójnie! fuuuuj.... a zawsze.. kurka siwa... mam takie wybitne "szczęście", że na jakieś 10 moich powrotów z pracy do domu, podczas jakichś... 7 trafiam na śmierdzieli... skażają powietrze w całym tramwaju... aż człowiek ma ochotę wysiąść... koszmaaarr!!:grab: na zakończenie miły akcent:) cuuudna kulka:multi: http://lh6.google.com/jonQuilla123/R0x0dQmoRFI/AAAAAAAAA24/YHQMXKPE24k/DSC04132.JPG?imgmax=512 Zuzka zazdrościła Salsie:) a sama... wpierniczyła dziś wielkie wędzone ucho :evil_lol: a śmierduliło tą wędzonką w całym pokoju :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 evaxon napisał(a):ejjj żonkilkuuu twoj dywan ma łupież:cool1: teraz już wszystko wiadomo...a ja myślałam że to przez tą kulę co kupiłam Salsie :roll: ale dupa ze mnie :evil_lol::evil_lol: Paula_ napisał(a): Witanko, pozdrawianko i mizianko :loveu: :multi: Cześć :multi: dziękujemy i mizianko było :) basia2202 napisał(a): nienawidzę śmierdulców (niemytych), pijaków... a takich 2 w 1 to nienawidzę podwójnie! fuuuuj.... ja też ich nie znoszę...i na pocieszenie Ci powiem że w kolejkach też jest ich mnóstwo, kolejka jednak ma taki plus że jest duża i można sobie iść do innego wagonu bez problemu...niestety jak jest tłok, trzeba być twardym :evil_lol: Alicja napisał(a)::multi:witanko Żonkilko :loveu:...namiastko wiosny :grins: Cześć :) :multi::multi: clockwork napisał(a):witam kffiatuszku... eeeeeeee... czemu jeszcze nie przekwitłaś?? :hmmmm: zima jest co do panów w kolejce... chyba nikt nie lubi jak ktos niedomyty stoi obok niego... niezapominajmy jednak że nie każdy bezdomny, brudny... jest z własnego wyboru :roll: co nie znaczy że masz sie cieszyć że jedzie obok ciebie :evil_lol:;) Hej Klockowa :) :multi::multi: Już wyjaśniam czemu...otóż ja jestem zahartowanym żonkilem :evil_lol: nie są straszne mi mrozy i inne tego typu rzeczy :) Dzisiejszy dzień jest falstartowy :evil_lol: Dzwoniła do mnie kuzynka żeby złożyć mi życzenia, ciocia się pośpieszyła i siostra z Irlandii także dzwoniła, co prawda nie wiem o co jej chodziło bo nie mogłam odebrać...ale nigdy do mnie na komórkę nie dzwoni więc sądzę że też chciała złożyć mi urodzinowe życzenia :evil_lol: Miło że nie mogą się doczekać moich urodzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu to nie jest na samym dole :roll: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :multi::multi::multi:witanko Żonkilko :loveu:...namiastko wiosny :grins: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 witam kffiatuszku... eeeeeeee... czemu jeszcze nie przekwitłaś?? :hmmmm: zima jest co do panów w kolejce... chyba nikt nie lubi jak ktos niedomyty stoi obok niego... niezapominajmy jednak że nie każdy bezdomny, brudny... jest z własnego wyboru :roll: co nie znaczy że masz sie cieszyć że jedzie obok ciebie :evil_lol::evil_lol:;) Quote
zuzolandia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 http://lh5.google.com/jonQuilla123/R0x0tAmoRKI/AAAAAAAAA3g/E6oUcvLr7aQ/DSC04143.JPG?imgmax=512 oooooooooooale mo tipsy SALSA hehehehhe dogo swiruje wiec sie nie przejmuj postami w nie tej kolejnosci co trzeba heheheh witannnkoo !!! Quote
jonQuilla Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 zuzolandia napisał(a):http://lh5.google.com/jonQuilla123/R0x0tAmoRKI/AAAAAAAAA3g/E6oUcvLr7aQ/DSC04143.JPG?imgmax=512 oooooooooooale mo tipsy SALSA hehehehhe dogo swiruje wiec sie nie przejmuj postami w nie tej kolejnosci co trzeba heheheh witannnkoo !!! Hej :) :multi: No właśnie już przyuważyłam że to Dogo coś ześwirowało :) Quote
Paula Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 clockwork napisał(a):eeeeeeee... czemu jeszcze nie przekwitłaś?? :hmmmm: zima jest A może Ty przebiśnieg :evil_lol: ;) Witanko :multi: :loveu: Quote
AśkaK Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jonQuilla napisał(a): i tyle zostało z całej kuli :evil_lol::evil_lol: To skandal, ja osobiście to bym do reklamacji oddała!:shake: ;):lol: Cześć jonQuilla! Mizianko dla Salsy!!!:loveu: Czemu ja mam tak mało czasu na dogo!:placz:Ale dziś byłam, widziałam, czytałam i pisałam!:multi::lol::loveu: Quote
Paula Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Zdrówka, szczęścia i słodyczy Paulinka życzy :cunao: :drink1: :new-bday: Quote
AśkaK Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Urodzinki..?:cool3::multi: :BIG: Sto lat Żonkilku !!!:drink1::tort::lol: :laola: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Witam Wszystkich :multi::multi: :loveu: Dziękuje dziewczęta za życzenia :loveu: :buzi: Quote
emdziolek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Co? Moja sIostra ma urodziny????:crazyeye: :Rose:100 lat, 100 lat niech żyje zyje nam!:Rose::drink1:I jeszcze jeden i jeszcze raz...:drink1::new-bday:happy birghday to you...:new-bday::BIG:Niechaj gwiazdka pomyślności niegdy nie zagaśnie!:BIG: Siostruniu życze Ci wszszystkiego naj naj najlpszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko chcesz!:multi::loveu::loveu: To życzyłam ja- twoja psychiczna siostra z psychicznym psem i rodzinką:evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 sto laaaatttt dla naszego przebiśniega! :eviltong: :evil_lol: :diabloti: buzi buzi cmok cmok cmok :loveu: niech Cię nigdy nie zje smok :cool3: niech Ci zawsze świeci słońce:p ślę buziaków 3 tysiące :loveu: wszystkiego naj naj dla Ciebie kffffiatuszku:loveu: 4U:) Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Najlepsiejsze Życzonka przesyła Mamunia:evil_lol: z Ozzulkiem :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 emdziolek napisał(a):Co? Moja sIostra ma urodziny????:crazyeye: :Rose:100 lat, 100 lat niech żyje zyje nam!:Rose::drink1:I jeszcze jeden i jeszcze raz...:drink1::new-bday:happy birghday to you...:new-bday::BIG:Niechaj gwiazdka pomyślności niegdy nie zagaśnie!:BIG: Siostruniu życze Ci wszszystkiego naj naj najlpszego, spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko chcesz!:multi::loveu: To życzyłam ja- twoja psychiczna siostra z psychicznym psem i rodzinką:evil_lol: no tak wyszło że Twoja siostra się starzeje :evil_lol: Dziękuje za życzonka :loveu: i piękny remix pioseneczek :evil_lol: :loveu: ps. coś nas łączy .... francuskie filmy ;) i niepoczytalność psychiczna :evil_lol: basia2202 napisał(a):sto laaaatttt dla naszego przebiśniega! :eviltong: :evil_lol: :diabloti: buzi buzi cmok cmok cmok :loveu: niech Cię nigdy nie zje smok :cool3: niech Ci zawsze świeci słońce:p ślę buziaków 3 tysiące wszystkiego naj naj dla Ciebie kffffiatuszku:loveu: 4U Dziękuje Basiu :loveu: śliczny bukiecik i czekoladki :loveu: Częstujcie się ile chcecie :) Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a): Najlepsiejsze Życzonka przesyła Mamunia:evil_lol: z Ozzulkiem :loveu: Mamuniu Tobie też dziękuje :loveu: :) no i żonkilki dostałam :loveu::loveu::loveu: o tej porze roku to z pewnością sie nagimnastykowałaś żeby je skombinować :loveu: Dzięki bardzo :) Kwiatuszki dostałam więc będzie pachnąco u mnie w pokoju :loveu: Quote
emdziolek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jonQuilla napisał(a):no tak wyszło że Twoja siostra się starzeje :evil_lol: Dziękuje za życzonka :loveu: i piękny remix pioseneczek :evil_lol: :loveu: ps. coś nas łączy .... francuskie filmy ;) i niepoczytalność psychiczna :evil_lol: A ile juz siostro latków skończyłaś?? a remix fajny bo ja DJ jestem:evil_lol: Francuskie filmy? :hmmmm:ja takowych nie oglądam ale niepoczytalność psychiczna- baaaardzo możliwe:evil_lol:' O już puste pudełeczko po czekoladkach...:shake: :siara: no co? na mnie nie patrzcie :siara: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 i jeszcze jeden i jeszcze raz ZONKILKO!!! spełnienia marzeń i zdrowia!!!! niech jej gwiazdka pomyślności........... Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 emdziolek napisał(a): A ile juz siostro latków skończyłaś?? a remix fajny bo ja DJ jestem:evil_lol: Francuskie filmy? :hmmmm:ja takowych nie oglądam ale niepoczytalność psychiczna- baaaardzo możliwe:evil_lol:' O już puste pudełeczko po czekoladkach...:shake: :siara: no co? na mnie nie patrzcie :siara: 19 lat pieprznęło mi dzisiaj...ostatnie naście więc trzeba szaleć :evil_lol: z francuskimi filmami przegięłam...też ich nie oglądam ;) :evil_lol: co to tych czekoladek to śmiało się częstuj...mam zapas :multi: :) a ten kto zjadł te wszystkie na raz to hmm...mi pozostaje powiedzieć tylko jedno .... ... ... ... na zdrowie :) :evil_lol: clockwork napisał(a):i jeszcze jeden i jeszcze raz ZONKILKO!!! spełnienia marzeń i zdrowia!!!! niech jej gwiazdka pomyślności........... Dzięki wielkie :loveu::loveu: ten emot mnie rozbawił :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts