Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Witanko córcia :multi::loveu::multi:z samego raneczka głaskulce i mizianka dla Salsy:loveu:..posyłam lizaczki od Ozzulka:loveu: Quote
BeaC Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hejka wpadlam się przywitać............... i pędzę dalej:razz::diabloti::diabloti: Quote
Anetka83 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ja tez chciałam mie legwanka:) nawet poważnie się zastanawiałam ze swoim Łukaszem ... ale jak na razie nic z tego nie wyszło:) Nuka mogłaby byc zazdrosna:) pozdrawiamy gorąco z mroźnego krakowa:) Quote
jonQuilla Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='agbar']czesc Zonkilki:multi: Witam :) :multi: [quote name='Anetka83']ja tez chciałam mie legwanka:) nawet poważnie się zastanawiałam ze swoim Łukaszem ... ale jak na razie nic z tego nie wyszło:) Nuka mogłaby byc zazdrosna:) pozdrawiamy gorąco z mroźnego krakowa:) Cześć :multi: U mnie niestety w chwili obecnej nawet nie ma mowy o wspominaniu ze chciałabym miec Legwana...moja mama jak i inni domownicy nie lubia gadów :shake: [quote name='BeaC']Hejka wpadlam się przywitać............... i pędzę dalej:razz::diabloti::diabloti: Cześć :multi: [quote name='Alicja']Witanko córcia :multi::loveu::multi:z samego raneczka głaskulce i mizianka dla Salsy:loveu:..posyłam lizaczki od Ozzulka:loveu: Cześć mamuniu :loveu: :multi::multi: jak tylko wrócę do domu to wymiziam Salse :) za lizaczki od Ozzulca bardzo dziekuje :) :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='evaxon']witamy sie z Tigierką u was:loveu: Cześć Dziewczynki :multi: Zapomniałam Wam napisać że pozbyłyśmy się pasożytów u Dewi i futerko już od dłuższego czasu jest piękne, milutkie i znów puszyste bez większych braków :multi::multi: i na całe szczęście udało się bez zastrzyków :multi::multi: przypominam że wyglądało to tak Obecnie Dewi wygląda ślicznie :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 rozkoszna ta dziewucha ....i super ze juz zdrowa !!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 :multi:fanie ze futrzak juz zdrowy:loveu: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='jonQuilla'] a to właśnie Legwan :) :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cze DŻOINT-kila :diabloti: widziałam... wszystko widziałam, wszystko czyatałam.. powiedz mamie i innym domownikom że sie nie znają.. legwanki są KUL :loveu: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 http://lh4.google.com/jonQuilla123/R0ROPwmoQsI/AAAAAAAAAzE/ynlk4NWOuOo/DSC04033.JPG?imgmax=512 jaka ona slodziutka :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hej kwiatuszki :loveu: Cieszkam, że Dewi zdrowa :multi: [quote name='jonQuilla'] Jak Ci się udało tego posta wrzucić :-o bez wymaganych 10 znaków :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cze DŻOINT-kila :diabloti: Cześć Klockowa :) :multi::multi: DŻOINT-kilka :grin::grin: [quote name='Paula_']Hej kwiatuszki :loveu: Cieszkam, że Dewi zdrowa :multi: Jak Ci się udało tego posta wrzucić :-o bez wymaganych 10 znaków :evil_lol: Cześć Paulinko :multi::multi: dla chcącego nic trudnego :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :multi::multi::multi::multi:Witanko Córcia:loveu: z samego raneczka :multi: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Joint-kilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ceść lalluniaaaaaa :multi: :loveu: dawno mnie nie było... ech... alem poczytała... pooglądała... widziałam jakieś łogoniaste gryzonie:eviltong: i jednego piknego kolorowego gadzika :loveu: Twój Ci on? czy ino do foty pozował? całusy w śnupala dla Salsiczki :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:multi:Witanko Córcia:loveu: z samego raneczka :multi: Cześć mamuniu wieczorową porą :multi::multi::multi: [quote name='clockwork']Joint-kilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja Joint-kilka a Ty Crack :evil_lol::evil_lol: [quote name='basia2202']ceść lalluniaaaaaa :multi: :loveu: dawno mnie nie było... ech... alem poczytała... pooglądała... widziałam jakieś łogoniaste gryzonie:eviltong: i jednego piknego kolorowego gadzika :loveu: Twój Ci on? czy ino do foty pozował? całusy w śnupala dla Salsiczki :loveu: Cześć Basiu :multi::loveu: ni mój :( niestety...ja mieć nie mogę, fote znalazłam w googlach :loveu::loveu: Salsa wycałowana :) Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 hello nocka ciemna moja slodka zaciagajaca sie crakiem zonkilkowo ;-) Quote
Paula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']Joint-kilka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Joint-klika :evil_lol: ;) Witanko :multi: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='zuzolandia']hello nocka ciemna moja slodka zaciagajaca sie crakiem zonkilkowo ;-) :multi::multi: Cześć :) my tu gadu, gadu a faktycznie już przed 24 troszkę ;) [quote name='Paula_']Joint-klika :evil_lol: ;) Witanko :multi: Cześć Paulinko :) Ja dzisiaj miałam na 18 do 20 jazdy :) Było ok...robiłam błędy ale raczej małe więc jest ok. Jutro na 14:45 mam 3 podejście do tego popieprzonego egzaminu i mam nadzieję i wierzę że tym razem mi się uda :) I oby nie oblali mnie znów za taką bzdurę jak szurnięcie felgą o krawężnik bo będę zmuszona podpalić całą tą imprezę ;) :evil_lol::evil_lol: Byłam też na piwku a w sumie dwóch...opijałam swój jutrzejszy sukces :evil_lol::evil_lol: nie żeby zapeszać czy coś ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No to trzymam kciukasy za jutro :kciuki: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Paula_']No to trzymam kciukasy za jutro :kciuki: dzięki, przydadzą się jak najbardziej :) Salsa mnie dzisiaj olała...zdrajczyni...przyjechał mój kuzyn na kilka dni z Norwegii i poszła spać do jego wyra...mała zdradliwa zoUza ;) :evil_lol::evil_lol: ...jeszcze wróci w moje łaski :) :eviltong: ;) tym czasem ja mówię DOBRANOC :multi::multi: kolorowych i sUotkich snów życzę :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zaczynam zaciskać :kciuki: już na jutro ;) Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla'] Cześć Basiu :multi::loveu: ni mój :( niestety...ja mieć nie mogę, fote znalazłam w googlach :loveu::loveu: Salsa wycałowana :) że wycałowana, to i dobrze, bo bym sprawdziła:razz: :evil_lol: jak to nie możesz? kto Ci zabrania? dawaj mi go tu :mad: :diabloti: (powiem Ci w tajemnicy, że pikny on był... i choć sama nigdy gada żadnego nie miałam (mam ino gadzinę, ale ona futrzasta;) ) to tego bym z radością przygarnęła:) taki on.... kolorowy:loveu:) aaa.. jeszcze się wróciłam;) zapomniałam powiedzieć, że też będę kciukać:cool3: a jak coś Ci gnojki powiedzą, że nie tak... to dawaj od razu cynk i przyjeżdżam z zapałkami :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts