basia2202 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='deer_1987']Trzeba bylo nie czytac tyle :P Ja od jutra po za domem 8-16 kazdego dnia :placz::placz: a w sobote albo niedziele tez zajeta praca i zostaje mi jeden dzien zeby gdzies dalej z psami pojechac :placz::placz: bo tak w tyg po 16 to nawet w parku kolo nas nie spuszcze bo wtedy kazdy inny wychodzi... no i coraz trudniej focic bo coraz wczesniej ciemno :placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=Purple][B]też mam ten ból niestety... z tym, że ja później do domu wracam... Zuzki nie ma jak wybiegać tak w tygodniu...:shake: nie dość, że luzem biegają bo osiedlu jakieś burki, to i zaraz ciemno... w weekend to jeszcze można poszaleć... bo teoretycznie w weekendy nie pracuję... (choć bywa, że siedzę w domu laptokiem) już się nie mogę doczekać, jak się zaczniemy urządzać na swoim... i Zuzol będzie miał terenu trochę do biegania :) zakredytujemy się na wieki wieków... ale będzie własne:) część żonkilku:) [/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]też mam ten ból niestety... z tym, że ja później do domu wracam... Zuzki nie ma jak wybiegać tak w tygodniu...:shake: nie dość, że luzem biegają bo osiedlu jakieś burki, to i zaraz ciemno... w weekend to jeszcze można poszaleć... bo teoretycznie w weekendy nie pracuję... (choć bywa, że siedzę w domu laptokiem) już się nie mogę doczekać, jak się zaczniemy urządzać na swoim... i Zuzol będzie miał terenu trochę do biegania :) zakredytujemy się na wieki wieków... ale będzie własne:) część żonkilku:) [/B][/COLOR][/quote] No to u nas jeden dzien wypadnie na prace jakies 5h plus dojazd w ta i spowrotem ok 1h. No fajnie miec dom i ogrod - zycze Wam powodzenia!! Quote
.Agata. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [url]http://images6.fotosik.pl/521/3b904ce255d7c61b.jpg[/url] :lol: ale Salsik moczy pupsko :evil_lol: Prześliczne domowe :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]znów wszystkich witam :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
as_kate Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]znów wszystkich witam :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] helou ;);):diabloti: Quote
halgre Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [url]http://global.images8.fotosik.pl/77/f21b2f054b12239d.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]Fajnie sobie kima ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [url]http://global.images6.fotosik.pl/521/3b904ce255d7c61b.jpg[/url] [B][COLOR="DarkRed"]O rany:evil_lol: ale fajnie usiadła ... jaka poza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
bianka19 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Siemanko :D Miłego popołudnia :loveu: Buziaki dla Salsuni :iloveyou: Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witam sie padnieta na mordke po szkole i lece do pracy... Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu::multi: [COLOR=Black]halgre,[/COLOR] ona w ogóle ma dziwne pozycje :evil_lol: deer, powodzenia...ja właśnie siedze w pracy...znów zostało 2,5h mi tylko :multi: [/B][SIZE=1][FONT=Garamond]jak ja kocham przychodzić do pracy na 4h :oops::evil_lol: [/FONT] [/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] deer, powodzenia...ja właśnie siedze w pracy...znów zostało 2,5h mi tylko :multi: [/B][SIZE=1][FONT=Garamond]jak ja kocham przychodzić do pracy na 4h :oops::evil_lol: [/FONT] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] W sumie to o tyle lepiej ze masz rano czas na dluzszy spacer :P Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']W sumie to o tyle lepiej ze masz rano czas na dluzszy spacer :P[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no chwilowo z tym ciężko, mam pewne zobowiązania i rano muszę siedzieć przy pc :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć po pracy :razz: A.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi: *** jaka ja jestem wstrętna :diabloti: Wracam z Salsą ze spaceru przez podwórko i wsiadł na nas jeden z yorków sąsiadów. Nienawidzę tego szczura, tak głupi pies że głowa boli. Zawsze podbiega do nas i ujada na Salsę a jak ona za nim wyrwie to spieprza, dobrze wie że Salsa jest na smyczy i nie dogoni go. Dzisiaj się przeliczył :diabloti: Patrze że na podwórku nie ma żadnych dzieci, właściciela szczura ani nic innego co Salsie mogłoby się nie spodobać więc poczekałam aż szczur podejdzie do nas znów i wtedy pac Salsa za nim wyrwała. Na tych swoich szczurzych łapkach za daleko nie uciekł. Salsa chciała się pobawić tylko :diabloti: pacnęła łapą, piesek się przewrócił a ona go przytrzymała. Byle co zaczęło tak piszczeć że właścicielka zaczęła go przez okno wołać (nie widziała nas) więc ja podleciałam do Salsy i ją odciągnęłam żeby szczur mógł uciec :evil_lol: tak się śpieszył do klatki że nie zdążyłam nacieszyć się jego sierścią utetłaną w błocie :roll: ale ten pies jest tak tępy że następnym razem znów będzie szczekał na nas bo już nie raz Salsa go poturbowała :diabloti: a sąsiadka znów jak spotka moją mamę to będzie jej się skarżyć że na jej jorki napuszczam Salsę :)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Weź mi jeszcze Salsę pożycz:shake: U nas jest podobnie, tylko na nas wskakuje ON, ale taka ciapa, że jak biegnie to o własne łapy się potyka, ale jednak bądź co bądź jest "troszkę" większy od mojej i wolę nie wchodzić z nim i jego właścicielem w dyskusję itd.:angryy: Quote
Alicja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moja Salsunia miała zabaweczkę :evil_lol::evil_lol: niechby babiszon słowo mi powiedział to bym ją z okna za wałki ściągnęla ...z jakiej paki twój ma isć na smyczy a jej gania sam jak ona w oknie sobie siedzi , co to qrna za puszczanie psa samego :mad:oj nie miałaby ze mną lekko :angryy:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='C&B']Weź mi jeszcze Salsę pożycz:shake: U nas jest podobnie, tylko na nas wskakuje ON, ale taka ciapa, że jak biegnie to o własne łapy się potyka, ale jednak bądź co bądź jest "troszkę" większy od mojej i wolę nie wchodzić z nim i jego właścicielem w dyskusję itd.:angryy:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]czasami i wdanie się w dyskusje z właścicielem nic nie da bo właściciel jeszcze głupszy się okazuje od psa :roll: w końcu jakby był mądry to by przypilnował swojego psa [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moja Salsunia miała zabaweczkę :evil_lol::evil_lol: niechby babiszon słowo mi powiedział to bym ją z okna za wałki ściągnęla ...z jakiej paki twój ma isć na smyczy a jej gania sam jak ona w oknie sobie siedzi , co to qrna za puszczanie psa samego :mad:oj nie miałaby ze mną lekko :angryy:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Kiedyś się z nią pokłóciłam i ona do mnie już nic nie mówi w sprawie psa...tylko mojej mamie się skarży, która też jej powiedziała ostatnio że jeśli ma jakieś pretensje do mnie to niech sama mi to powie. Wjechała na mnie o to że Salse wysterylizowałam więc jej odpowiedziałam że ja w odróżnieniu od niej nie jestem egoistką która czerpie satysfakcje z rozmnażania kundli dla kasy. Obruszyła się, powiedziała że jestem niewychowana :loveu: Drugi jej szczur to suczka, która ma max 3 lata i już dwa razy rodziła :roll: [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tak wiem wredna i niewychowana :) :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 I dobrze tak czasem, jeśli inaczej się nie da. Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='AngelsDream']I dobrze tak czasem, jeśli inaczej się nie da.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mi nerwy puszczają bo moim sąsiadom po prostu mój pies działa na nerwy. Co chwilę słyszę jakieś komentarze albo moja mam jakieś nowinki przynosi do domu :shake: Ja mam tego po dziurki w nosie. Mój poprzedni pies latał całymi dniami sam po podwórku (bez komentarza, głupota nasza) w każdym bądź razie nikomu to nie przeszkadzało bo Bingo był grzeczny, lubił dzieci i nigdy nie warknął na nikogo. Salsa jest jego przeciwieństwem. Głupie bachory ode mnie z podwórka wiedzą jaka ona jest i jak reaguje więc zamiast unikać drażnienia jej to specjalnie podjeżdżają na rowerach do nas kiedy przechodzimy przez podwórko, podbiegają do niej od tyłu krzyczą i spieprzają :angryy: kiedyś jednemu nakopałam za to że rzucał kamieniami w nią jak była na balkonie. Salsa boi się przez to na balkon wychodzić :roll: Więc jest coraz gorzej, Salsa reaguje agresją na te głupie dzieciaki nawet jak spokojnie siedzą gdzieś na ławce a my przechodzimy. Rodzice to widzą i nie podoba im się to że Salsa obszczekuje ich kochane dzieci. Jednej sąsiadce powiedziałam co jej syn robi to mi nie uwierzyła bo przecież on taki grzeczny w domu :angryy: a prawda taka że to sama patologia tu mieszka :roll: do połowy rodziców z tych dzieciaków lepiej się nie odzywać bo jeszcze oberwie mi się za to że w ogóle śmiem coś nie tak powiedzieć o ich dzieciach....koszmar, tak ograniczone dzieciaki że głowa boli i rodzice tacy sami ograniczeni Czasami mam ochotę ją spuścić na tym podwórku w pizdu i niech robi co chce.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Uwierz mi, że aż za dobrze wiem, o czym piszesz i co masz na myśli. Quote
Recommended Posts