halgre Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://global.images6.fotosik.pl/518/1adf02c15dcdf325.jpg łaahahahaha Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :pczy został jakiś lizaczek ?? śliczne portreciki Zuzi :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Tengusia']cze ciocia :hand: cześć :loveu::multi: [quote name='Alicja']:pczy został jakiś lizaczek ?? śliczne portreciki Zuzi :loveu: a zabrałaś mnie na grilla? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żeby nie było że jestem pamiętliwa i zUa :) proszę się częstować :) Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='jonQuilla']kumpela wczoraj biegała i szukała bo w dwóch dużych Kolporterach nie było już ani jednej części i w końcu gdzieś w Empiku kupiła :) przez internet opłaca się kupować książki :eviltong: A ja znalazłam wszystkie trzy w księgarni :multi: Więc mam cały komplet i zabeiram się do czytania:loveu: Nawet sobie zacny opis ustawiłam na gg : Jacob jej feee, a Edzio jest łaaa! :evil_lol: Wiem, wiem - oszalałam:shake: A koleżanka ostrzegała:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Justy$ka']Ja sobie wezmę wiśniowego.! :loveu: a proszę Ciebie bardzo :) smacznego :evil_lol: [quote name='C&B']A ja znalazłam wszystkie trzy w księgarni :multi: Więc mam cały komplet i zabeiram się do czytania:loveu: Nawet sobie zacny opis ustawiłam na gg : Jacob jej feee, a Edzio jest łaaa! :evil_lol: Wiem, wiem - oszalałam:shake: A koleżanka ostrzegała:evil_lol: :evil_lol: niebezpiecznie zaczynać ja skończyłam dziś 3 i przebrnęłam przez pierwsze 100 stron 4 części, jutro idzie ze mną do pracy :multi: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='jonQuilla'] :evil_lol: niebezpiecznie zaczynać ja skończyłam dziś 3 i przebrnęłam przez pierwsze 100 stron 4 części, jutro idzie ze mną do pracy :multi: no to masz jeszcze jakieś 600:loveu: Szkoda, że są tylko 4 części:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='jonQuilla']mi został ostatni rozdział 3 części :) jestem zachwycona :loveu: już nie mogę się doczekać aż zacznę "Przed Świtem" książka jest super :multi: noooooooooo przed switem w zasadzie najgrubsza ale została przeze mnie najszybciej przeczytana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... i pomyslec ze Ja stara baba wpadłam w takie uwielbienie dla tych wampirzątek :diabloti:... i namietnie oglądam zwaiastuny kolejnych adaptacji tych ksiąg hihihihih buzioleeeeeeeeee:loveu: Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheY2H1CGEGY2H1CHM=Q29TCGFUES1DB21WYW55/imgchupa%20chups3.jpg dziekuje!! Quote
jonQuilla Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='zuzolandia']noooooooooo przed switem w zasadzie najgrubsza ale została przeze mnie najszybciej przeczytana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... i pomyslec ze Ja stara baba wpadłam w takie uwielbienie dla tych wampirzątek :diabloti:... i namietnie oglądam zwaiastuny kolejnych adaptacji tych ksiąg hihihihih buzioleeeeeeeeee:loveu: [quote name='C&B']Bo to zmierzchomania:loveu: :evil_lol: na prawde o wiele lepiej się czuję że nie tylko ja stałam się taką maniaczką widzę że na dogo powiększa się ilość avatarów związanych z tą powieścią:loveu::evil_lol: [quote name='deer_1987']http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheY2H1CGEGY2H1CHM=Q29TCGFUES1DB21WYW55/imgchupa%20chups3.jpg dziekuje!! proszę :) Quote
jonQuilla Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Alicja']Cześć Córcia :diabloti: cześć Mamcia :) jakiego przystojniaczka mi tu załatwiłaś :) wielkie dzięki :loveu: [quote name='Maks i Spark']Cześć :) głaski dla Salsy :lol: A. cześć :) :loveu: wygłaskana Quote
M&S Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='jonQuilla'] wygłaskana To dobrze ;):lol: A. Quote
Aga&Ganja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja chcę ten kwaśny. :eviltong: http://www.swotti.com/tmp/swotti/cacheY2H1CGEGY2H1CHM=Q29TCGFUES1DB21WYW55/imgchupa%20chups3.jpg Quote
C&B Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='jonQuilla'] widzę że na dogo powiększa się ilość avatarów związanych z tą powieścią:loveu::evil_lol: A tak jakoś wyszło :evil_lol: Dobra, idę znów czytać :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A ja czekam na wolno chwile Twoja i fotki :D Quote
jonQuilla Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 dotarłam tutaj z małym opóźnieniem ;) witam wszystkich :loveu::multi: i przy okazji mówię dobranoc :) Salsa już kima :cool3: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 och jejku, jaka jestem malutka, śpiąca królewna:evil_lol:;) http://images8.fotosik.pl/77/f21b2f054b12239d.jpg Doberek A. Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 witamy się :) widać, że pies typowo podkołdrowy :loveu: z kim śpi?? :cool3: Quote
Recommended Posts