M&S Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ladne http://images6.fotosik.pl/514/66e3e3c6c426f0f5.jpg śniadanko ;) http://images8.fotosik.pl/73/a80493ad2580153a.jpg śliczne foty, a tygrys :loveu: Witanko :lol: A. Quote
Cieplutkaa. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale fajnie zdjęcia...:loveu: Przypomniały mi, że dawno w zoo nie byłam.. Jakies 4 lata :shake: Yeeeya.. Trzeba się kiedys wybrac :p Pozdrawiamy sie ;) Quote
bianka19 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Heej :buzi: Śliczne fotki z zoo ;) Sczerze to tygrysek podoba mi się najbardziej :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 ja tez uwielbiam tygryski :loveu: niestety był taki upał że mało jakie zwierzęta były ożywione, większość spała pochowana...tylko te kopytne stały blisko bo rzucili im jedzonko to fociłam ile wlezie :eviltong: nawet szympansy, które uwielbiam bo zawsze świrują po całym wybiegu tym razem spały gdzieś u góry i tylko 3 były na dole z czego dwa i tak spały :roll: ten malutki jedynie patykiem wywijał zdjęć Salsowych nadal nie mam i nie wiem kiedy będą :oops: dzisiaj większość dnia mnie nie było w domu, jutro też chyba mnie nie będzie jeśli pogoda dopisze :) właśnie weszłam na pocztę i ok. 14 godziny Pan z firmy Chaba napisał mi że szelki są już do odebrania w hurtowni :multi: jeee :) jutro będę musiała skoczyć po nie :loveu: Quote
Della Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 wystrzyzone jak na wystawe :D uwielbiam zoo:loveu: Quote
AngelsDream Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zdjęcia z zoo świetne. Co do sytuacji z Krakvetem - ja jeszcze nie miałam z nimi przejść, ale widać trzeba uważać. Quote
taxelina Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='jonQuilla']ja tez uwielbiam tygryski :loveu: niestety był taki upał że mało jakie zwierzęta były ożywione, większość spała pochowana...tylko te kopytne stały blisko bo rzucili im jedzonko to fociłam ile wlezie :eviltong: dlatego tez to tak my sie wachamy upal to zwierzeta schowe, jesien to tez - bylismy we wrzesniu zeszlego roku i juz prawie zadnuch zwierzat.. Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale tu dużo fociszów :multi: http://global.images8.fotosik.pl/73/a80493ad2580153a.jpg :loveu: :loveu: :loveu: http://global.images8.fotosik.pl/73/a790a1321a752e9c.jpg jakie śmiechowe :lol: Tygrys super, a tych małp to coś mało, bo tylko jedna :shake: :lol: Quote
Rinuś Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 PrzyszłM I obejrzałam fotaski na szybko :p to zoo? bo nie czytałam :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 witam wszystkich :loveu::multi: Rinuś, oficjalna wersja jest taka że to mój ogród :evil_lol: nieoficjalna tylko dla wtajemniczonych taka że to zÓ :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A co oznaczają znaczki obok Twojego bannerka.? Już to tłumaczyłaś, ale ja oczywiście nie pamiętam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Justy$ka']A co oznaczają znaczki obok Twojego bannerka.? Już to tłumaczyłaś, ale ja oczywiście nie pamiętam :evil_lol: [SIZE=2]pies = ئىت po staro turecku :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='jonQuilla'] zdjęć Salsowych nadal nie mam i nie wiem kiedy będą :oops: Mam takie nieodparte wrażenie, że ją zostawiłaś w tym zoo ;) Może jednak zrób jej kilka zdjęć na dowód, że mieszka z Tobą a nie z tym sikającym kucem :diabloti: Quote
.Agata. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A ja czekam na zdjęcia w szeleczkach :loveu::loveu: I bryy ! :multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Ania!']Mam takie nieodparte wrażenie, że ją zostawiłaś w tym zoo ;) Może jednak zrób jej kilka zdjęć na dowód, że mieszka z Tobą a nie z tym sikającym kucem :diabloti: :evil_lol::evil_lol: nie, nie zostawiłam jej w zÓ nie jestem tak okrutna dla zwierząt, które i tak mają ograniczoną wolność :eviltong: [quote name='Agata_Roki']A ja czekam na zdjęcia w szeleczkach :loveu::loveu: I bryy ! :multi::multi: brrrrrrrrrrrrrrrry bo deszczowy :evil_lol: a no ja też czekam ;) na siostrę, która ma zaraz przyjechać i śmigniemy po odbiór :multi: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Whooooa... Ja jestem przez Ciebie w cięzkim szoku.! :mad: Salsa waży 18 kilo.?! Salsa waży 18 kilo.?! Mój "szczeniak", którego jeszcze zdarza mi się nosci na rękach waży ponad 20...! Mój Mały szczeniaczek, który jest niemiłosiernie chudy...! Łoo Maatkoo...! :evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :evil_lol::evil_lol:bowskie http://images6.fotosik.pl/514/bafc8fb9fe42400a.jpg kurde fajniuśkie te zoologiczne fotaski :p poka jakie szelki kupilaś :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 nie kupiłam szelek :mad::angryy: pojechałam pod podany adres tej hurtowni po odbiór szelek, okazało się że pod tym samym adresem jest mnóstwo innych hurtowni...cały labirynt baraków :roll: więc zaczęłam poszukiwania...pytałam każdego kogo spotkałam i większość w ogóle nie wiedziała o istnieniu hurtowni zoologicznej w pobliżu.... jeden gościu to w ogóle wysłał mnie gdzieś na drugą stronę tej ulicy za most a tam mi facet powiedział że w ogóle podany adres jest gdzieś za rzeką a gdzie rzeka :crazyeye: całe życie mieszkam w gdańsku i nie wiedziałam że w okolicach tejże ulicy gdzieś rzeka płynie :roll: wróciłam więc między te baraki, doszłam do samego końca...spotkałam przyzwoicie wyglądającego chłopaka więc pytam...a on mi mówi że tam skąd przyszłam jest ta hurtownia....no to ja idę z powrotem już nieźle wkurzona, przeszłam się gdzieś w jakieś ciemne kąty a tam dupa, wszędzie ślepe zaułki :roll: wróciłam w końcu do samochodu i siostra powiedziała że jebiemy to i jedziemy bo to sensu nie ma....w ogóle większość z baraków nieopisana szukaj igły w stogu siana :roll: przyjechałam do domu i napisałam do tego pana że nie znalazłam tej hurtowni i spytałam czy jest możliwość zeby nadać to jednak pocztą czekam na odp. [quote name='Justy$ka']Whooooa... Ja jestem przez Ciebie w cięzkim szoku.! :mad: Salsa waży 18 kilo.?! Salsa waży 18 kilo.?! Mój "szczeniak", którego jeszcze zdarza mi się nosci na rękach waży ponad 20...! Mój Mały szczeniaczek, który jest niemiłosiernie chudy...! Łoo Maatkoo...! :evil_lol: Pzdr. 19 :) ostatnio mi przytyła :multi::multi: Salsa jest o wiele niższa od Lary a po za tym nie ma postury "typowego" amstaffa, moja sunia to przecież tylko kundelek w typie...jest o wiele drobniejszej budowy :) już zresztą nie raz to pisałam że ona na zdjęciach tylko wydaje się być duża :):eviltong: Quote
taxelina Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No to mam nadzieje ze sie szelki da kupic!! Quote
Recommended Posts