Dozia_13 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To ja zjem resztki na obiad:evil_lol::evil_lol: Ale się najadłam:cool3: Quote
Tengusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Dobranoc, jutro wczesnie do pracy.. jak to milo ze nie tylko ja jutro rano ide do pracy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mam dobre serce stąd to rozpieszczanie :evil_lol::evil_lol: i nie mówcie później że nic ode mnie nie dostałyście :evil_lol::evil_lol: a ja w końcu doczekałam się tego długo oczekiwanego przeze mnie wolnego :multi::multi: do pracy dopiero w przyszły poniedziałek więc się poopierdzielam w domu trochę teraz ;) pewnie szybko zleci...ale to nie ma znaczenia, grunt że troche odpocznę od pierników :) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mnaim ale tu smacznie :loveu: OO no to życzę Ci miłego wypoczynku mam nadzieję że będą jakkeś fotki spacerkowe ?? :diabloti: Quote
taxelina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tengusia napisał(a):jak to milo ze nie tylko ja jutro rano ide do pracy :evil_lol: I jak bylo w pracy? :D ja tam co tydzien jestem az do konca kwietnia, potem trace prace Quote
Tengusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 deer_1987 napisał(a):I jak bylo w pracy? :D ja tam co tydzien jestem az do konca kwietnia, potem trace prace nawet nawet :roll: choc wolalabym i tak ten dzionek spedzic na bardziej przyjemnych rzeczach niz sluchanie "fantazji" mojego dyrektora (on ma wizje a najlepsze jest to ze mowi cos a po chwili zdaje sie zapominac ze cos takiego mowil :roll:) Quote
jonQuilla Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dobry wieczór :multi::multi::loveu: hmm :) przyniosłam Wam piesia...nawet przez sen się bardzo rwał do tego aby się pokazać ;) Nieogarnięty pies - Joe Monster Quote
taxelina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tengusia napisał(a):nawet nawet :roll: choc wolalabym i tak ten dzionek spedzic na bardziej przyjemnych rzeczach niz sluchanie "fantazji" mojego dyrektora (on ma wizje a najlepsze jest to ze mowi cos a po chwili zdaje sie zapominac ze cos takiego mowil :roll:) Mi czasami smutno ze pracuje w weekendy bo duzo rzeczy psowych sie wtedy dzieje np. wystawy czy jakies inne spotkania... Quote
Tengusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Mi czasami smutno ze pracuje w weekendy bo duzo rzeczy psowych sie wtedy dzieje np. wystawy czy jakies inne spotkania... ja naszczescie pracuje srednio jeden weekend w miesiacu, sporadycznie zdarza sie wiecej wiec nie jest jeszcze tak zle ;) Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No to inaczej troche. Ja tylko do konca kwietnia, potem bez pracy... Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sisko niedziela jest...nie ma spania!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :hand: elołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Córcia :loveu: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 witam w poniedziałek :multi::multi::loveu: na 9:30 idę zaprowadzić Salsę do pana który jej rozpruje brzuszek ale później zszyje go na okrętkę i Salsa będzie jak nowa :cool3::cool3: trzymajcie kciuki za tą moją małą babe :cool3: *** 12:20 Salsa już w domku, dochodzi do siebie po narkozie... chciałabym żeby już wstała na nóżki bo serce sciska jak na nią patrzy Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Dozia_13 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Hejka. To już Salsunie rozpruli... Trzymamy kciuki, zeby szybko doszła do siebie i wszystko powiodło się dobrze;) Quote
e.v.a Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 czesc dziewczyn:multi: ojoj bidula niech szybko dochodzi do siebie:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 wszystko dobrze... Salsa się wybudziła chociaż nadal jest skołowana i taka przygaszona o 17 już miała na tyle dużo sił że mogła iść na dwór na szybkie siku... teraz nadal leży w koszyku i śpi....zaraz będę ją nakłaniać do picia bo jeszcze nic nie piła i boje się że może się odwodnić :roll: całe szczęście że po narkozie nie wymiotowała i póki co nie liże rany ale na noc będę musiała skonstruować dla niej ubranko jutro i pojutrze idziemy do weterynarza po antybiotyk i na kontrole a samo zdjęcie szwów dopiero w przyszły wtorek :) Quote
e.v.a Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nie rob nie potrzebnie ubranka, rana powinna oddychac, zaobserwuj czy będzie tam sie wygryzac i wtedy zrobisz. i mam jeszcze jedno pytanie, dali ci nie wybudzonego psa:crazyeye:??? Quote
jonQuilla Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 evaxon napisał(a):nie rob nie potrzebnie ubranka, rana powinna oddychac, zaobserwuj czy będzie tam sie wygryzac i wtedy zrobisz. i mam jeszcze jedno pytanie, dali ci nie wybudzonego psa:crazyeye:??? nie spała jak ją odbierałam...sama u weta do mnie przyczłapała chwiejnym krokiem, ale do auta ją zaniosłam na rękach i w domu dalej sobie dochodziła do siebie bo była mocno zmulona i nie wstawała z posłania Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moja koffana Wnusia pociachana :calus: ale nareszcie problemos z głowy ...za kilka dni zapomni , że miała zabieg ...trzymajcie się cieplutko :loveu: Quote
Recommended Posts