Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no więc jest :multi::multi:

niedawno wróciłam, jeszcze mam opatrunek więc zaraz się tym zajmę i fota będzie...
niestety z samej akcji mazania po mnie zdjęć brak bo koleżanka siedziała w takim miejscu gdzie i tak wszystko zasłaniał jej koleś który mi tatuaż robił :)

ogólnie nie taki diabeł straszny...
troszkę mnie bolało chwilami ale do zniesienia, obyło się bez pisków i płaczu :evil_lol:

w ogóle to 40 minut mu to zajęło :) podoba mnie się :loveu:

Posted

:multi::multi:no supcio
to czekam na fotkę :multi:
podbudowałaś Mnie , bo ja 5 grudnia jadę ;)...tylko miejsce na ciele inne :razz::razz:

Córcia czy Ty masz dziś te urodzinki ...bo się zamotałam :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi:no supcio
to czekam na fotkę :multi:
podbudowałaś Mnie , bo ja 5 grudnia jadę ;)...tylko miejsce na ciele inne :razz::razz:

Córcia czy Ty masz dziś te urodzinki ...bo się zamotałam :roll:

podobny ból do tego jaki towarzyszy depilowaniu nóg deBilatorem :eviltong::eviltong:

urodziny mam za tydzień :)

Posted

jonQuilla napisał(a):

podobny ból do tego jaki towarzyszy depilowaniu nóg deBilatorem :eviltong::eviltong:

a to spoko ....akurat debilacja;) nóg nie robi na mnie wrażenia :evil_lol:

aha :p...

fajniutki :cool2:

Posted

jonQuilla napisał(a):

Tatuaż super :multi: A te urodzinki to w takim razie w Andrzejki ?
Moje są jutro... ale już dzisiaj :tort::kaffee_2::drinka::drink1::BIG::sweetCyb:

Posted

halgre58 napisał(a):
Tatuaż super :multi: A te urodzinki to w takim razie w Andrzejki ?
Moje są jutro... ale już dzisiaj :tort::kaffee_2::drinka::drink1::BIG::sweetCyb:

moje tez sa jutro

fajny tattoo :loveu::loveu::loveu: moj byl robiony trzy godzinki :eviltong:

Posted

nie, nie w andrzejki :)
dzień przed :eviltong::eviltong:

oooo lista ludzi urodzonych w listopadzie mi się powiększa :multi::multi:

ja byłam w szoku jak on powiedział że już koniec :evil_lol::evil_lol:
w sumie myślałam że dopiero połowę zrobił :)
a trzech godzinek nie zazdraszczam ... nie wysiedziałabym chyba tyle, mam robaki w tyłku :evil_lol::evil_lol:

Posted

się naśmiałam w tym studiu bo tam jest dwóch kolesi którzy robią tatuaże, są to bracia i jeden robił mi a na krześle obok siedział koleś któremu drugi robił też na plecach u góry ale taki duży tatuaż zachodzący na barki :) (widać było że się dobrze wszyscy znają)

w każdym bądź razie się śmiali z niego że stękał przed naszym przyjściem i płakał i radzili mu żeby brał przykład ze mnie bo nie piszcze :evil_lol:
co chwile mnie upominał koleś żebym się nie śmiała ale jak tu się nie śmiać jak oni wszyscy kawały opowiadali i jakieś historyjki związane z klientami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć :multi::multi::loveu:

moja siostra która jest znawczynią tego typu znaczków stwierdziła że jest tam napisane "5 euro za godzine" :evil_lol::evil_lol:

a serio pisząc to znaczy --> Skromny :) <-- czyli przeciwieństwo mnie samej :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
cześć :multi::multi::loveu:

moja siostra która jest znawczynią tego typu znaczków stwierdziła że jest tam napisane "5 euro za godzine" :evil_lol::evil_lol:

a serio pisząc to znaczy --> Skromny :) <-- czyli przeciwieństwo mnie samej :evil_lol:

Twój tatoo znaczy skromny?? Hardkor :)