Tengusia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 tattoo sa super ja chcialam drugiego ale TZtowi jakos moj pomysl do gustu nie przypadl :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 no więc jest :multi::multi: niedawno wróciłam, jeszcze mam opatrunek więc zaraz się tym zajmę i fota będzie... niestety z samej akcji mazania po mnie zdjęć brak bo koleżanka siedziała w takim miejscu gdzie i tak wszystko zasłaniał jej koleś który mi tatuaż robił :) ogólnie nie taki diabeł straszny... troszkę mnie bolało chwilami ale do zniesienia, obyło się bez pisków i płaczu :evil_lol: w ogóle to 40 minut mu to zajęło :) podoba mnie się :loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :multi::multi:no supcio to czekam na fotkę :multi: podbudowałaś Mnie , bo ja 5 grudnia jadę ;)...tylko miejsce na ciele inne :razz::razz: Córcia czy Ty masz dziś te urodzinki ...bo się zamotałam :roll: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi:no supcio to czekam na fotkę :multi: podbudowałaś Mnie , bo ja 5 grudnia jadę ;)...tylko miejsce na ciele inne :razz::razz: Córcia czy Ty masz dziś te urodzinki ...bo się zamotałam :roll: podobny ból do tego jaki towarzyszy depilowaniu nóg deBilatorem :eviltong::eviltong: urodziny mam za tydzień :) Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jonQuilla napisał(a): podobny ból do tego jaki towarzyszy depilowaniu nóg deBilatorem :eviltong::eviltong: a to spoko ....akurat debilacja;) nóg nie robi na mnie wrażenia :evil_lol: urodziny mam za tydzień :) aha :p... fajniutki :cool2: Quote
halgre Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 jonQuilla napisał(a): podobny ból do tego jaki towarzyszy depilowaniu nóg deBilatorem :eviltong::eviltong: urodziny mam za tydzień :) Tatuaż super :multi: A te urodzinki to w takim razie w Andrzejki ? Moje są jutro... ale już dzisiaj :tort::kaffee_2::drinka::drink1::BIG::sweetCyb: Quote
Tengusia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 halgre58 napisał(a):Tatuaż super :multi: A te urodzinki to w takim razie w Andrzejki ? Moje są jutro... ale już dzisiaj :tort::kaffee_2::drinka::drink1::BIG::sweetCyb: moje tez sa jutro fajny tattoo :loveu::loveu::loveu: moj byl robiony trzy godzinki :eviltong: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 nie, nie w andrzejki :) dzień przed :eviltong::eviltong: oooo lista ludzi urodzonych w listopadzie mi się powiększa :multi::multi: ja byłam w szoku jak on powiedział że już koniec :evil_lol::evil_lol: w sumie myślałam że dopiero połowę zrobił :) a trzech godzinek nie zazdraszczam ... nie wysiedziałabym chyba tyle, mam robaki w tyłku :evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 oo ale fajny tatuażyk :loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Żancia jakie masz zajebiaszcze tatuażyki, no no no!!!:loveu: A wszystkim obchodzacym urodzinki- najlepszego!!:beerchug::laola: Quote
jbk Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Fajoski ;) Dzielna jesteś, że wysiedziałaś tyle :)) Quote
jonQuilla Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 się naśmiałam w tym studiu bo tam jest dwóch kolesi którzy robią tatuaże, są to bracia i jeden robił mi a na krześle obok siedział koleś któremu drugi robił też na plecach u góry ale taki duży tatuaż zachodzący na barki :) (widać było że się dobrze wszyscy znają) w każdym bądź razie się śmiali z niego że stękał przed naszym przyjściem i płakał i radzili mu żeby brał przykład ze mnie bo nie piszcze :evil_lol: co chwile mnie upominał koleś żebym się nie śmiała ale jak tu się nie śmiać jak oni wszyscy kawały opowiadali i jakieś historyjki związane z klientami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 To przynajmniej było wesoło. :razz: Quote
zuzolandia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wowowowwwowo ale tatoooooo :diabloti::diabloti::diabloti: siemka kffiatuszkuuu :loveu: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Słoneczko!!!!!!:multi::multi::multi: Jaki Ty masz fajny tattoo :Cool!: :loveu: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 łoooooooooooooooo :crazyeye: ładny:multi: Hmmmm ino ty mi powiedz co tam jest nabaźgane...bo ni cholery niemkumam:cool1: http://img220.imageshack.us/img220/8189/dsc01303qy3.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):łoooooooooooooooo :crazyeye: ładny:multi: Hmmmm ino ty mi powiedz co tam jest nabaźgane...bo ni cholery niemkumam:cool1: http://img220.imageshack.us/img220/8189/dsc01303qy3.jpg :loveu::loveu::loveu: Bo to jest po ichniemu :) Quote
e.v.a Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):łoooooooooooooooo :crazyeye: ładny:multi: Hmmmm ino ty mi powiedz co tam jest nabaźgane...bo ni cholery niemkumam:cool1: http://img220.imageshack.us/img220/8189/dsc01303qy3.jpg :loveu::loveu::loveu: jak co nie widzisz??? kurczak słodko kwaśny :cool1::cool1::cool1: cze Kfiatek:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 cześć :multi::multi::loveu: moja siostra która jest znawczynią tego typu znaczków stwierdziła że jest tam napisane "5 euro za godzine" :evil_lol::evil_lol: a serio pisząc to znaczy --> Skromny :) <-- czyli przeciwieństwo mnie samej :evil_lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć :multi::multi::loveu: moja siostra która jest znawczynią tego typu znaczków stwierdziła że jest tam napisane "5 euro za godzine" :evil_lol::evil_lol: a serio pisząc to znaczy --> Skromny :) <-- czyli przeciwieństwo mnie samej :evil_lol: Twój tatoo znaczy skromny?? Hardkor :) Quote
Recommended Posts