groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 U mnie też jest śnieg na narty niedługo można będzie iść stoki już śnieżą;) Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='groszek83']U mnie też jest śnieg na narty niedługo można będzie iść stoki już śnieżą;) A my nie mamy!! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] no lipa :roll: Fenris od Santuchy mówił mi wczoraj że u niego w Olsztynie pada śnieg, nakazałam mu żeby nie wypuścił tego śniegu poza granice Olsztyna...ale widać nie posłuchał mnie :placz: no u nas w piatek ma padac ponoc..:roll: ale ma tez wrocic slonce:D Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [CENTER]:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Przyszłam Ci zrobić obrazek z emotek :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu:[/CENTER] Quote
jonQuilla Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 witam :multi::multi::multi::loveu: dziękuję jbk :) strasznie mi miło że zaemotkowałaś mi tutaj :loveu: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jonQuilla napisał(a):dziękuję jbk :) strasznie mi miło że zaemotkowałaś mi tutaj :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu:----:loveu:----:loveu: :loveu:-----------:loveu: :loveu:--------:loveu: :loveu:------:loveu: :loveu:----:loveu: :loveu:--:loveu: :loveu: A to już moja twórczość własna, specjalnie dla Ciebie, Kwiatuszku :) Quote
jonQuilla Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jbk napisał(a)::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu:----:loveu:----:loveu: :loveu:-----------:loveu: :loveu:--------:loveu: :loveu:------:loveu: :loveu:----:loveu: :loveu:--:loveu: :loveu: A to już moja twórczość własna, specjalnie dla Ciebie, Kwiatuszku :) :crazyeye::crazyeye: ale śliczne, dziękuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):A my nie mamy!! :placz::placz::placz::placz::placz: U nas dzisiaj spadło tak ciupeńke śniegu ale jak już wróciłam ze szkoły to znikł :-( Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Chwilke mnie nie było....ale już wróciłam......jestem......pozdrawiam:loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wpadam przelotem .....jutro mam nadzieję będę dłużej :hand: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 dzień dobry :multi::loveu: dzisiaj rano rozmawiałam z kolegą i on mówił że u niego pada śnieg...ja mu nie wierzyłam bo u mnie nie padał a mieszka 2 dzielnice dalej...więc wysłał mi mmsem zdjęcie jak sypie...po 10 minutach dopiero doszedł mms i w tej samej chwili zaczął padać śnieg :angryy::angryy: cholera...nigdy więcej nie poproszę nikogo by wysłał mi deszcz bądź śnieg mms'em, wolałabym żeby słońce mi wysłał :evil_lol: dodane: wspomniałam tylko o śniegu tutaj, spojrzałam za okno i znów sypie :placz: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):dzień dobry :multi::loveu: dzisiaj rano rozmawiałam z kolegą i on mówił że u niego pada śnieg...ja mu nie wierzyłam bo u mnie nie padał a mieszka 2 dzielnice dalej...więc wysłał mi mmsem zdjęcie jak sypie...po 10 minutach dopiero doszedł mms i w tej samej chwili zaczął padać śnieg :angryy::angryy: cholera...nigdy więcej nie poproszę nikogo by wysłał mi deszcz bądź śnieg mms'em, wolałabym żeby słońce mi wysłał :evil_lol: dodane: wspomniałam tylko o śniegu tutaj, spojrzałam za okno i znów sypie :placz: No już widziałam gdzieś u jakiegoś gdańszczanina, że sypie ;) Szkoda, że nie u mnie :( Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):No już widziałam gdzieś u jakiegoś gdańszczanina, że sypie ;) Szkoda, że nie u mnie :( zabieraj ten śnieg do siebie jak tak bardzo Ci go brak ... dzisiaj dzień życzliwości więc z uśmiechem na twarzy Ci go oddam :) :cool3::diabloti: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):zabieraj ten śnieg do siebie jak tak bardzo Ci go brak ... dzisiaj dzień życzliwości więc z uśmiechem na twarzy Ci go oddam :) :cool3::diabloti: A ja z uśmiechem na twarzy go przyjmę ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 U nas ma padać jutro :multi: ale czy tak będzie to nikt nie wie :roll: Quote
e.v.a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: [/CENTER] Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wpisuję sie po effie drżącymi rękoma......to drżenie to od tych kolorowych, psychodelicznych buziek co to je effka wstawiła:roll: Quote
Selket Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ja widzę że tu ogólnie jakiś psychodeliczny klimat panuje :razz::diabloti: Dziewczęta to już jutro :multi::multi: odklepię tylko 4 godzinki pracy (mam nadzieję że szybko zleci) a później do Gdyni na tatuaż :cool3::cool3: troszkę zaczynam się denerwować :evil_lol: :) dobrze że koleżanka ze mną jedzie, potrzyma mnie za rączkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 OO trzymamy kciuki żeby wyszedł taki jaki sobie wymarzyłaś :multi::multi::multi: Quote
jbk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hip hip hurra! I poproszę fotkę takiego świeżutkiego, nigdy nie widziałam takiego prosto spod igły ;) Quote
Recommended Posts