jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Lowaśnie tu jakoś :loveu:, przepraszam, wszyscy się muszą dostosować? Czy wystarczy, że popatrzę? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Sie zrobiła atmosfera:loveu: przyjazna :loveu: [quote name='jbk']Lowaśnie tu jakoś :loveu:, przepraszam, wszyscy się muszą dostosować? Czy wystarczy, że popatrzę? :diabloti: skoro już tu jesteś to wypadałoby jakbyś się dostosowała :) :evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] przyjazna :loveu: miłośna:loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] skoro już tu jesteś to wypadałoby jakbyś się dostosowała :) :evil_lol: No doooooobra - ja też Was kofffam :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='apple']miłośna:loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='jbk']No doooooobra - ja też Was kofffam :evil_lol: :calus: jakieś takie nie wymuszone :loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu: :calus: jakieś takie nie wymuszone :loveu: Jakbym Was nie koffała, to czy co rano zaczynałabym dzień na dogo? :loveu: Kurde, robotę olewam, a do Was biegnę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Jakbym Was nie koffała, to czy co rano zaczynałabym dzień na dogo? :loveu: Kurde, robotę olewam, a do Was biegnę :evil_lol: to już nałóg :eviltong::eviltong: ja też najpierw na dogo każdego dnia :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] to już nałóg :eviltong::eviltong: ja też najpierw na dogo każdego dnia :evil_lol::evil_lol: Okropne. Potem trza siedzieć po godzinach. Ale..... Mówią, że suma nałogów musi być constans, to skoro nie palę, to sobie podogomaniaczę ;) :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jonQuilla'] tego z przed czy zza lady? ;) :evil_lol::evil_lol: spod ;) [quote name='jbk']Jakbym Was nie koffała, to czy co rano zaczynałabym dzień na dogo? :loveu: Kurde, robotę olewam, a do Was biegnę :evil_lol: [quote name='jbk']Okropne. Potem trza siedzieć po godzinach. Ale..... Mówią, że suma nałogów musi być constans, to skoro nie palę, to sobie podogomaniaczę ;) :evil_lol: a ja palę dlatego mało mnie na dogo :cool1::cool1: cze kwietniku popierniczony :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Okropne. Potem trza siedzieć po godzinach. Ale..... Mówią, że suma nałogów musi być constans, to skoro nie palę, to sobie podogomaniaczę ;) :evil_lol: ja też nie palę więc siedzę dużo na dogo... jeśli oczywiście w domu jestem :eviltong: [quote name='clockwork']spod ;) zwietrzały i stary? :) nie ma sprawy :evil_lol: a ja palę dlatego mało mnie na dogo :cool1::cool1: palenie zabija !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze kwietniku popierniczony :multi::loveu: cześć Smerfie :loveu::multi: Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja pale i na dgo siedze:evil_lol: wszystko da sie pogodzić:eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='groszek83']Ja pale i na dgo siedze:evil_lol: wszystko da sie pogodzić:eviltong: :hmmmm: to jakiś ewenement :evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 groszek83 napisał(a):Ja pale i na dgo siedze:evil_lol: wszystko da sie pogodzić:eviltong: Pewnie za to nie pijesz :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Pewnie za to nie pijesz :diabloti: To zależy czego:eviltong: herbatek ziołowych np nie pijam:evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 groszek83 napisał(a):To zależy czego:eviltong: herbatek ziołowych np nie pijam:evil_lol: Zielone są fuuuuj :diabloti: Quote
clockwork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Zielone są fuuuuj :diabloti: ahhha Pawcio też tak mówił... a tera wdoopia kaszki, ziółka, kleiki :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='clockwork']ahhha Pawcio też tak mówił... a tera wdoopia kaszki, ziółka, kleiki :evil_lol::evil_lol: Jak musi..... dopóki nie musi, pizza lepsza ;) Zapijana browarem ;) Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :loveu:cze Córcia .... ktoś pisał o pizzy :roll: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:cze Córcia .... ktoś pisał o pizzy :roll: Ja, ja! Idziemy na pizzę? Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Ja, ja! Idziemy na pizzę? dobra ....idziemy bo mi się nie chce robić :razz:...tylko gdzie :hmmmm: gdzieś w połowie drogi ;) Quote
BeaC Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: widzę ze rabotajesz to już nie przeszkadzam Quote
jonQuilla Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 dzień dobry wszystkim razem i osobno :multi::loveu: wczoraj Michalczewski był u mnie w pracy... obsługiwała go moje koleżanka a ja siedziałam schowana na zapleczu i umierałam ze śmiechu :evil_lol: koleś wywołuje u mnie paniczne ataki śmiechu, nie wiem czemu :oops: Quote
Recommended Posts