Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję że kawa już w połowie drogi:evil_lol:

Michalczewski? aaaaaaaaaaa ten ...............czy ja wiem czy on taki śmieszny.....no może i śmieszny....nie wiem nie widziałam na własne oka:roll:
:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Co śmiesznego w Michalczewskim? :diabloti:

Aluś, pizza w połowie drogi to w Żorach by nam wypadła, jest tam jakaś pizzeria?

musowo jest pizzeria w Żorach :multi:

Qba ma fote Michalczewskiego z dedykacją :roll: to znajomek Qby chrzestnej :cool1: tyle że nie miałam z nim przyjemności się spotkać

Posted

Ze sportowców to mnie najbardziej śmieszy Kusznierewicz, ze względu na swoje...... eeeee....... włoski ;)

Aluś, czy do pizzerii można z psami?

Posted

strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll:

chciałabym Wasze złote myśli pocytować ale tu dupa bo mi ktoś zakazuje :angryy::mad:
jak się dowiem kto za tym stoi to skończy się rumakowanie :razz:

witam Was :loveu::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll:

chciałabym Wasze złote myśli pocytować ale tu dupa bo mi ktoś zakazuje :angryy::mad:

Taaaaak Żonkilko zrób z NIMI porządek:mad:.......bo wyjde z siebie i stane obok:roll:

Posted

[quote name='apple']Śmigłam se tędy:loveu:

Bo to tak po drodze :)

[quote name='jonQuilla']strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll:

A co to jest rumakowanie??

[quote name='apple']Taaaaak Żonkilko zrób z NIMI porządek:mad:.......bo wyjde z siebie i stane obok:roll:

I będziemy mieć dwa Jabłuszka :)

Posted

witam wszystkich :multi::multi::loveu:

jbk , rumakowanie to rumakowanie i tyle :evil_lol::evil_lol:

wczoraj pełen spontan ...
koleżanka przyszła po mnie do pracy i poszłyśmy razem na zakupy do rossmana...ona wybierała szampon do włosów a ja stałam przy farbach i mówie "Ty farbniesz mi włosy?" :) a ona że pewnie ale myślała że żartuje...
ale po chwili wybrałyśmy farbę i ruszyłyśmy z zakupem do niej do domu :evil_lol:

efekt jest taki że z blondynki nie wiele zostało :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Ze sportowców to mnie najbardziej śmieszy Kusznierewicz, ze względu na swoje...... eeeee....... włoski ;)

Aluś, czy do pizzerii można z psami?

:shake:...nie wiem czy można ....zjemy na wynos:diabloti:

[quote name='jonQuilla']witam wszystkich :multi::multi::loveu:

jbk , rumakowanie to rumakowanie i tyle :evil_lol::evil_lol:

wczoraj pełen spontan ...
koleżanka przyszła po mnie do pracy i poszłyśmy razem na zakupy do rossmana...ona wybierała szampon do włosów a ja stałam przy farbach i mówie "Ty farbniesz mi włosy?" :) a ona że pewnie ale myślała że żartuje...
ale po chwili wybrałyśmy farbę i ruszyłyśmy z zakupem do niej do domu :evil_lol:

efekt jest taki że z blondynki nie wiele zostało :) :evil_lol:

http://img235.imageshack.us/img235/7061/dsc00735uv6.jpg

bardzo twarzowy kolorek ....stanowczo twierdzę ze jesteś wyrazistsza w ciemnym kolorku ...jak dla mnie lepiej :cool2:

Posted

uuu dalej nie działa zbiorowe...
ja się zabiję :roll::roll:

dzięki za komplementy, urosłam :evil_lol::evil_lol:

zniakm do pracy bo mam na 10:20 :evil_lol::evil_lol: nie wiem jak dotre na tą godzinę :)

aaa kupiłam sobie kolczyki :cool3: