jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Co śmiesznego w Michalczewskim? :diabloti: Aluś, pizza w połowie drogi to w Żorach by nam wypadła, jest tam jakaś pizzeria? Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Melduję że kawa już w połowie drogi:evil_lol: Michalczewski? aaaaaaaaaaa ten ...............czy ja wiem czy on taki śmieszny.....no może i śmieszny....nie wiem nie widziałam na własne oka:roll::evil_lol: Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A ja już po kawie. Za to mam dziś chłopa ze sobą, to może pizza się w pracy uda :) Quote
jonQuilla Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 nie wiedzieć czemu nie działa mi zbiorowe cytowanie :roll: także nie wiem co śmiesznego jest w Michalczewskim ale tak już na mnie ten typ działa :oops: Quote
e.v.a Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 groszek83 napisał(a):Pizza z jajkiem:eating: bleeeeeeeeeeeeeeeeee ejjj co z tym żarciem?? :roll:głodna jestem Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']Co śmiesznego w Michalczewskim? :diabloti: Aluś, pizza w połowie drogi to w Żorach by nam wypadła, jest tam jakaś pizzeria? musowo jest pizzeria w Żorach :multi: Qba ma fote Michalczewskiego z dedykacją :roll: to znajomek Qby chrzestnej :cool1: tyle że nie miałam z nim przyjemności się spotkać Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ze sportowców to mnie najbardziej śmieszy Kusznierewicz, ze względu na swoje...... eeeee....... włoski ;) Aluś, czy do pizzerii można z psami? Quote
jonQuilla Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll: chciałabym Wasze złote myśli pocytować ale tu dupa bo mi ktoś zakazuje :angryy::mad: jak się dowiem kto za tym stoi to skończy się rumakowanie :razz: witam Was :loveu::multi: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='jonQuilla']strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll: chciałabym Wasze złote myśli pocytować ale tu dupa bo mi ktoś zakazuje :angryy::mad: jak się dowiem kto za tym stoi to skończy się rumakowanie :razz: witam Was :loveu::multi: Taaaaak Żonkilko zrób z NIMI porządek:mad:.......bo wyjde z siebie i stane obok:roll: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Śmigłam se tędy:loveu: Bo to tak po drodze :) [quote name='jonQuilla']strasznie wkurza mnie ta niemoc związana z wielokrotnym cytowaniem :roll: chciałabym Wasze złote myśli pocytować ale tu dupa bo mi ktoś zakazuje :angryy::mad: jak się dowiem kto za tym stoi to skończy się rumakowanie :razz: witam Was :loveu::multi: A co to jest rumakowanie?? [quote name='apple']Taaaaak Żonkilko zrób z NIMI porządek:mad:.......bo wyjde z siebie i stane obok:roll: I będziemy mieć dwa Jabłuszka :) Quote
AngelsDream Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Teraz dogo zrobiło się upierdliwe... :mad: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 AngelsDream napisał(a):Teraz dogo zrobiło się upierdliwe... :mad: Teraz? Cały czas jest! Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dwa jabłuszka jeszcze nikomu nie zaszkodziły:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 witam wszystkich :multi::multi::loveu: jbk , rumakowanie to rumakowanie i tyle :evil_lol::evil_lol: *** wczoraj pełen spontan ... koleżanka przyszła po mnie do pracy i poszłyśmy razem na zakupy do rossmana...ona wybierała szampon do włosów a ja stałam przy farbach i mówie "Ty farbniesz mi włosy?" :) a ona że pewnie ale myślała że żartuje... ale po chwili wybrałyśmy farbę i ruszyłyśmy z zakupem do niej do domu :evil_lol: efekt jest taki że z blondynki nie wiele zostało :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='jbk']Ze sportowców to mnie najbardziej śmieszy Kusznierewicz, ze względu na swoje...... eeeee....... włoski ;) Aluś, czy do pizzerii można z psami? :shake:...nie wiem czy można ....zjemy na wynos:diabloti: [quote name='jonQuilla']witam wszystkich :multi::multi::loveu: jbk , rumakowanie to rumakowanie i tyle :evil_lol::evil_lol: *** wczoraj pełen spontan ... koleżanka przyszła po mnie do pracy i poszłyśmy razem na zakupy do rossmana...ona wybierała szampon do włosów a ja stałam przy farbach i mówie "Ty farbniesz mi włosy?" :) a ona że pewnie ale myślała że żartuje... ale po chwili wybrałyśmy farbę i ruszyłyśmy z zakupem do niej do domu :evil_lol: efekt jest taki że z blondynki nie wiele zostało :) :evil_lol: http://img235.imageshack.us/img235/7061/dsc00735uv6.jpg bardzo twarzowy kolorek ....stanowczo twierdzę ze jesteś wyrazistsza w ciemnym kolorku ...jak dla mnie lepiej :cool2: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='Alicja'] bardzo twarzowy kolorek ....stanowczo twierdzę ze jesteś wyrazistsza w ciemnym kolorku ...jak dla mnie lepiej :cool2: dziękuję :oops: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Tengusia']alez rozkoszna panienka :loveu: siedząca jak jełopek :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Super kolorek:happy1: Teraz ładnie ci kolor oczu widać:cool3:tak wyraziściej:cool3: Quote
e.v.a Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 fjuu fjuuuu ter to ty jakas inna odmiana żóltego gilka jestes:roll::roll::roll: http://img231.imageshack.us/img231/9515/dsc00665hh6.jpg błehehehehehe rozbrajaja mnie takie pozy :evil_lol: czeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :loveu::loveu::loveu:Salsa jełopek :p nie stydaj ...jak mamcia mówi że fajnie wyglądasz to wierzaj ;) Quote
jonQuilla Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 uuu dalej nie działa zbiorowe... ja się zabiję :roll::roll: dzięki za komplementy, urosłam :evil_lol::evil_lol: zniakm do pracy bo mam na 10:20 :evil_lol::evil_lol: nie wiem jak dotre na tą godzinę :) aaa kupiłam sobie kolczyki :cool3: Quote
groszek83 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Noooo....orginalne nie powiem:evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://img235.imageshack.us/img235/7061/dsc00735uv6.jpg - lepiej niż blond! Lepiej lepiej :) Dobrze Ci bardzo :) Salsa pokazuje walory ;) Kolczyki super, gdzie kupiłaś? Ja też chcę z czaszkami! Quote
Recommended Posts