e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przynajmniej wycieczke sobie zrobiłaś :eviltong: czeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Wyjątek']No to ja czekam na te fotki :) nie będzie...aparat padł przy pierwszym robionym zdjęciu :roll: [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przynajmniej wycieczke sobie zrobiłaś :eviltong: czeeeeeeeeeeee:loveu: takie wycieczki to ja mam w nosie :evil_lol: wolę do Sopotu jeździć wieczorem jak nie ma tłoków na plaży... usiąść i spokojnie sobie posiedzieć :) Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 eloł kffffiatusiu :loveu: widziaaałaaaaam!! :multi: duuużo.... foteczkóóóóóóffffff :p a ten czarny chłopczyczek to kto tooo? :cool3: http://img227.imageshack.us/img227/4752/dsc09621sl4.jpg narzeczony? :eviltong: będą małe prosiaczki? :loveu: P.S. a ja się właśnie resetuję łalkoholem :roll: :diabloti: takim drineczkiem malusim :eviltong: normalnieee taaaki... ciężki dzień dziś miałam, że matko.... a teraz grzecznie lulu pójdę :p buzi buzi dziewczyny znad Motławy :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='basia2202']eloł kffffiatusiu :loveu: widziaaałaaaaam!! :multi: duuużo.... foteczkóóóóóóffffff :p a ten czarny chłopczyczek to kto tooo? :cool3: http://img227.imageshack.us/img227/4752/dsc09621sl4.jpg narzeczony? :eviltong: będą małe prosiaczki? :loveu: P.S. a ja się właśnie resetuję łalkoholem :roll: :diabloti: takim drineczkiem malusim :eviltong: normalnieee taaaki... ciężki dzień dziś miałam, że matko.... a teraz grzecznie lulu pójdę :p buzi buzi dziewczyny znad Motławy :diabloti: witaj Basiu :multi::multi::loveu: hmm towarzystwo też płci żeńskiej... i do tego wysterylizowana suczka więc prosiaków nie będzie ani z Salsą ani z Salsem (gdyby taki istniał) i przy okazji zapraszam do Santuchy aka Żaba :eviltong: ---> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110562&page=22 smacznego drinkowania, wypij moje zdrówko :evil_lol::evil_lol: ja dzisiaj też miałam troszkę zakręcony dzień... a jutro zapowiada się bardzo podobny :roll::roll: dlatego uciekam spać bo o 6 muszę wstać i jechać do głównego do lekarza :roll: Quote
BeaC Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 cześć kwiatkowa na łańcuszku:eviltong::eviltong: :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='BeaC']cześć kwiatkowa na łańcuszku:eviltong::eviltong: :loveu: witaj Ty od psich morderców :diabloti::eviltong::eviltong: :loveu: już wrócona od lekarza, przemoczona bo deszcz mnie taki złapał w drodze powrotnej że przez 5 minut nie było na mnie suchej nitki :crazyeye: Quote
apple Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ......................................................................... :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='apple']......................................................................... :loveu::loveu::loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: życie z Tobą jest o tyle łatwiejsze :eviltong: Quote
apple Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: życie z Tobą jest o tyle łatwiejsze :eviltong:Tylko sie nie przyzwyczajaj:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='apple']Tylko sie nie przyzwyczajaj:diabloti: dobrze że to powiedziałaś :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 CZeść Kfiatuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Selket']CZeść Kfiatuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cześć Selkecikowa :loveu::loveu: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Selkecikowa :loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Wyjątek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']nie będzie...aparat padł przy pierwszym robionym zdjęciu :roll: pffffffffffffffffff:mad: Quote
Fenris Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Goopi aparat ... ale i tak dobrze że na spacerku SS był sprawny :p i nawet filmiki są :p i nawet moje foto :roll: może przez to sie spsuł ?? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Wyjątek']pffffffffffffffffff:mad: nie machaj tą pałką... gdybym wcześniej wiedziała to naładowałabym baterie :eviltong::eviltong: [quote name='Fenris']Goopi aparat ... ale i tak dobrze że na spacerku SS był sprawny :p i nawet filmiki są :p i nawet moje foto :roll: może przez to sie spsuł ?? :diabloti: tylko bateria padła więc to nie przez Ciebie ;) :evil_lol::evil_lol: zresztą jakby mógł się zepsuć przez całuśne zdjęcie :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] takie wycieczki to ja mam w nosie :evil_lol: wolę do Sopotu jeździć wieczorem jak nie ma tłoków na plaży... usiąść i spokojnie sobie posiedzieć :) nudno tak siedziec i nic nie robić :roll::roll::roll: czeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 mój kuzyn kupił sobie dzisiaj super lustrzankę Nikona ... do tego zarąbiaszczy obiektyw i cholipa zachorowałam... też taki chcę :placz::placz: troszkę pobawiłam się jego aparatem i oto efekt :evil_lol::evil_lol: hyh... moje pierwsze starcie z lustrzanką mam za sobą :evil_lol: cholerstwo jest tak ciężkie że sozk :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Wyjątek']No to ładuj szybciutko!! :p :eviltong::eviltong: już się ładuje [quote name='evaxon']nudno tak siedziec i nic nie robić :roll::roll::roll: mi tam nigdy się nie nudiz :evil_lol: czeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: witam :multi::loveu: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :razz::razz:i jak ze świadectwem :diabloti::diabloti::diabloti: cześć Córcia :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:i jak ze świadectwem :diabloti::diabloti::diabloti: cześć Córcia :loveu::loveu: cześć Mamcia :loveu::multi: nie wiem co ze świadectwem bo wczoraj zapomniałam zadzwonić... pamiętałam do godziny 10 a później przypomniało mi się o 15 a sekretariat do 13 :roll: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć Mamcia :loveu::multi: nie wiem co ze świadectwem bo wczoraj zapomniałam zadzwonić... pamiętałam do godziny 10 a później przypomniało mi się o 15 a sekretariat do 13 :roll: :p zadzwoń teraz ;)...ale jak znam życie to nie będzie :roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja'] :p zadzwoń teraz ;)...ale jak znam życie to nie będzie :roll::evil_lol: no właśnie i nie wiem czy chcę sobie psuć humor tak od rana :evil_lol: Quote
Recommended Posts