Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 boshhh tutaj też sie baby rozgadały :roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Żonkilka, jak Ty zawsze potrafisz podnieść człowieka na duchu:loveu::loveu::loveu: bredzisz kochana :eviltong: ja mówię jaka prawda :):):) [quote name='Wyjątek']boshhh tutaj też sie baby rozgadały :roll::evil_lol: :oops::oops: to nie moja wina to ONE !!! :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='jonQuilla']bredzisz kochana :eviltong: ja mówię jaka prawda :):):) Słońce nie mów takich rzeczy..godzisz w me serce:placz: Ja mówię prawdę, że jesteś NIEZWYKŁA:oops: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Słońce nie mów takich rzeczy..godzisz w me serce:placz: Ja mówię prawdę, że jesteś NIEZWYKŁA:oops: :calus: już nie rycz bo mi tutaj posadzkę zachlapiesz :diabloti: :oops::oops: zawstydziłaś mnie teraz ... a przecie ja prosta dziewczyna z prowincji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='jonQuilla']:calus: już nie rycz bo mi tutaj posadzkę zachlapiesz :diabloti: Kurde.....jak zwykle....:roll: Daj wytrę:diabloti: Ino se jeszcze popłaczę to się mopa zaangażuje:placz::placz: :oops::oops: zawstydziłaś mnie teraz ... a przecie ja prosta dziewczyna z prowincji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie o tym mówię...gdzie tera taką z prowincji dorwać?:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :oops: a ja czasem potrafię się wkurzyć i porozstawaić po kątach :roll:...albo sarkastycznie rzucać stwierdzeniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dotyczącymi danego rozmówcy :roll: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Selket'] Kurde.....jak zwykle....:roll: Daj wytrę:diabloti: Ino se jeszcze popłaczę to się mopa zaangażuje:placz::placz: działaj Słoneczko :):evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie o tym mówię...gdzie tera taką z prowincji dorwać?:diabloti: nie wiem...pewnie hmm... w dużym mieście? :eviltong::evil_lol: [quote name='Alicja']:oops: a ja czasem potrafię się wkurzyć i porozstawaić po kątach :roll:...albo sarkastycznie rzucać stwierdzeniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dotyczącymi danego rozmówcy :roll: hmm to już wiem po kim mam te docinki różnego typu :-o Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jonQuilla;10700044 [FONT=Georgia napisał(a):hmm to już wiem po kim mam te docinki różnego typu :-o [/FONT"> [FONT=Arial]:hmmmm: pozwól że nie będę się domyślać :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hiello........ ja mam nerwy juz tak poszarpane ze wiekszosc rzeczy splywa po mnie jak po kaczce ;-) hihiih......ale jak mnie cosik dobije to wtedy........łamie szczote do zamiatania na danym elemencie hihihihih........ buziowanko słoneczko;-) Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: pozwól że nie będę się domyślać :evil_lol::evil_lol: to ja nie będę mówić :evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']Hiello........ ja mam nerwy juz tak poszarpane ze wiekszosc rzeczy splywa po mnie jak po kaczce ;-) hihiih......ale jak mnie cosik dobije to wtedy........łamie szczote do zamiatania na danym elemencie hihihihih........ buziowanko słoneczko;-) cześć :multi::loveu: to ja wolę Cię nie drażnić... nie chcę zarobić miotełą albo innym narzędziem pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buzia :loveu: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :multi::multi: dotarłam!!! mam czytać?? coś ważnego sie wydarzyło?? :razz: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi: dotarłam!!! mam czytać?? coś ważnego sie wydarzyło?? :razz: :diabloti::diabloti: niee...nic ważnego się nie wydarzyło :eviltong: [quote name='apple']Byłam tu:grins: ja też :multi: [quote name='AngelsDream']Witam się. witaj :multi: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 cześć :multi: zabawka poległa :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :hmmmm: jak to możliwe że Mamcia tu jeszcze nie zaglądała :roll::crazyeye: cześć Córcia :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Wyjątek']cześć :multi: zabawka poległa :roll::evil_lol: cześć :multi::loveu: hmm :hmmmm: długo wytrzymała :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: jak to możliwe że Mamcia tu jeszcze nie zaglądała :roll::crazyeye: cześć Córcia :loveu: nie wiem jak to jest możliwe...ale już się poprawiła :multi: cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hej pogodę mam do de:cool1: psy sie nudzą i ja też:cool1: 14 stopni widział kto taka temperaturę....................latem:crazyeye::mad: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='BeaC']hej pogodę mam do de:cool1: psy sie nudzą i ja też:cool1: 14 stopni widział kto taka temperaturę....................latem:crazyeye::mad: ja widziałam... wczoraj :eviltong: Quote
mar....ka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 my mieliśmy 12 dzisiaj, a teraz 11,8 więc w sumie dużej różnicy między dniem a nocą nie ma Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='BeaC']hej pogodę mam do de:cool1: psy sie nudzą i ja też:cool1: 14 stopni widział kto taka temperaturę....................latem:crazyeye::mad: [quote name='Wyjątek']ja widziałam... wczoraj :eviltong: [quote name='majoka']my mieliśmy 12 dzisiaj, a teraz 11,8 więc w sumie dużej różnicy między dniem a nocą nie ma a ja właściwie nie wiem ile u Nas było dziś stopni... ale cały dzień pada deszcz :roll::roll: Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :shake: u Nas też ....zimno , mokro , ochyda ......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja']:shake: u Nas też ....zimno , mokro , ochyda ......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: taaa... a ja poszłam z Salsą i ze znajomymi na Tigera na boisko szkolne... zanim doszliśmy to już nie było na Nas suchego miejsca :evil_lol::evil_lol: jak wróciłam do domu to ze mnie ciekło, z Salsy ciekło... i teraz mogę szczerze powiedzieć że pies mi śmierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla'] taaa... a ja poszłam z Salsą i ze znajomymi na Tigera na boisko szkolne... zanim doszliśmy to już nie było na Nas suchego miejsca :evil_lol::evil_lol: jak wróciłam do domu to ze mnie ciekło, z Salsy ciekło... i teraz mogę szczerze powiedzieć że pies mi śmierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza było siedzieć w suchym mieszkanku. zachciało się wyłazić, to teraz nie narzekaj :eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Wyjątek']trza było siedzieć w suchym mieszkanku. zachciało się wyłazić, to teraz nie narzekaj :eviltong::evil_lol: w sumie nie chciało ale wyciągali :eviltong::eviltong: więc nie wypadało odmówić :evil_lol::evil_lol: a przynajmniej ładne błyski widziałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts