BeaC Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ................hejka dzięki za jabłko na krwisto nawet dwa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='BeaC']................hejka dzięki za jabłko na krwisto nawet dwa :diabloti::diabloti::diabloti: witam :multi::loveu: zawsze możesz na mnie liczyć :evil_lol: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 O Surykatka:crazyeye::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/350/986bbfb552c4c64cmed.jpg Cze Kwiatku:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='apple']O Surykatka:crazyeye::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/350/986bbfb552c4c64cmed.jpg Cze Kwiatku:loveu: hejka Owocku :multi::loveu: no ta...jak byłam w zoo to zakochałam się w surykatkach i dlatego upodobniam Salse do takowego czegoś :evil_lol: Quote
Selket Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cześć :loveu: :loveu: I popsułaś sobie humor :razz: Czy nadl tkwisz w nieświadomości :razz: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: I popsułaś sobie humor :razz: Czy nadl tkwisz w nieświadomości :razz: hej :multi::loveu: znów zapomniałam i dopiero teraz mi się przypomniało jak przeczytałam Twój post :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Boshe.................. Co za jakaś sklerotyczna istota............ :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Selket']Boshe.................. Co za jakaś sklerotyczna istota............ :crazyeye: :oops::oops: hyh... wiem, mam zryty łeb :roll: Quote
gops Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 czesc roslino kwiatowa :multi: nadrobilam :eviltong: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://images25.fotosik.pl/263/59766778efc9d653med.jpg nooo pikneeee too to fotoooo........... tez choruje na lusterkoo ....ale to melodia przyszlosci hihihihih..... pozdrawianko i buziowanko kffiatuszkuuu !!! Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='evaxon']cze kwiatek :multi: cześć EFF :multi::loveu: [quote name='gops']czesc roslino kwiatowa :multi: nadrobilam :eviltong: hej hej hej :loveu::multi: [quote name='zuzolandia']http://images25.fotosik.pl/263/59766778efc9d653med.jpg nooo pikneeee too to fotoooo........... tez choruje na lusterkoo ....ale to melodia przyszlosci hihihihih..... pozdrawianko i buziowanko kffiatuszkuuu !!! u mnie też to melodia przyszłości... zanim uzbieram fundusz żeby zakupić sobie takie cacko to miną lata :roll: powiedziałam kuzynowi że może mi też kupić ale tylko się uśmiechnął :evil_lol: więc chyba nie mam na co liczyć ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buźka :loveu: *** pojechałam dzisiaj ostatni dzień do przychodni i co zastałam? zamknięte okienko z karteczką "dziś nie przyjmujemy" :roll: muszę jechać w poniedzialek :placz::placz: a już myślałam że będę miała to z głowy :roll: Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Cześć Kwiatku pierniczysz już czy jeszcze śpisz:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Cześć Kwiatku pierniczysz już czy jeszcze śpisz:diabloti: pierniczyć to ja będę nie wiem kiedy... póki co się obijam :multi: Quote
gops Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nie obijac sie :eviltong: z p;sem na spacer :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='gops']nie obijac sie :eviltong: z p;sem na spacer :diabloti: nawet nie wiem gdzie piesio jest :roll: gdzieś pewnie zaszyła się i śpi... Quote
apple Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='jonQuilla'] pierniczyć to ja będę nie wiem kiedy... póki co się obijam :multi:Bosszzz to ty już musisz być cała posiniaczona:roll::diabloti: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :multi::multi::multi:dobereczek :loveu: Czyli jak w przychodni już mają weekend :hmmmm: fajnie nie ma to jak Polska rzeczywistość :angryy: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Bosszzz to ty już musisz być cała posiniaczona:roll::diabloti: a noo... jestem taka hmm ... siniutka :loveu::loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:dobereczek :loveu: Czyli jak w przychodni już mają weekend :hmmmm: fajnie nie ma to jak Polska rzeczywistość :angryy: doberek :multi::multi::loveu: powiem Ci lepiej... przychodnia ogólnie działała tylko ten dział który mi był potrzebny był zamkły... dokładniej mówiąc chodzi mi o tych co się zajmują badaniami na nosicielstwo :roll: wczoraj baba w okienku nic nie powiedziała mi :roll: na tablicy ogłoszeń też nic takiego nie wywiesili że będzie nieczynne bo szukałam info o tym po ilu dniach są wyniki i nic takiego nie widziałam że będzie niecyznne :placz::placz: Quote
Selket Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A widzisz trzebabyło zrobić jak moja siostra: trzy razy patyczek w de jeden za drugim i sprawa załatwiona :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='gops']nie plakaj bedzie dobrze :calus: musi :evil_lol: [quote name='Selket']A widzisz trzebabyło zrobić jak moja siostra: trzy razy patyczek w de jeden za drugim i sprawa załatwiona :evil_lol: chciałam jakiś przekręt zrobić...ale stwierdziłam że co tam, zrobię jak bóg przykazał wszystko bez oszukaństw :evil_lol::evil_lol: ale to oni mnie oszukali :placz::placz: ale w pon. będę miała najgorszą część tych wszystkich badań za sobą... zostanie tylko morfologia, ob, mocz i rtg klaty :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 mam kilka domowych fotów :eviltong::eviltong: tak Salsa spała po spacerze Sopockim w towarzystwie Fenrisa i Santy... a to już świeższe zdjęcia :) czego nie robi się dla parówki :evil_lol: brzydki pasażer na gape za uchem :angryy: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 z cyklu...prasujemy ubranka :evil_lol: a tak lało wczoraj u Nas :crazyeye: lunęło tak że nic nie było widać... ulice znów jak rzeki :roll: Quote
Recommended Posts