Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co za porąbana baba ....czego chciała od Salsy :mad::mad::mad:...ja jak muszę zostawić Ozzulka pod sklepem to nie dość że stoję więcej przy drzwiachniż przy ladzie :evil_lol: to jeszcze do sklepu nikt nie wchodzi w tym czasie .....tłoczą sie przed :evil_lol: bo Ozzy zawsze tak siądzie ze sie boją przejść ...podkreślam że zawsze ma wtedy kaganiec :evil_lol::evil_lol:

Cześć Córcia :multi::loveu:

Posted

Żaba to by z przerażenia chyba ... sie zesikała hahaha taka jest harda :p najlepiej jak przywiązaliśmy psy pod sklepem z kumplem nie myśląc, że po dwóch stronach dwa wielkie czarne psy, tak że trzeba było któregoś minąć by wejść ... ludzie sobie poczekali :p

Posted

[quote name='Fenris']Żaba to by z przerażenia chyba ... sie zesikała hahaha taka jest harda :p najlepiej jak przywiązaliśmy psy pod sklepem z kumplem nie myśląc, że po dwóch stronach dwa wielkie czarne psy, tak że trzeba było któregoś minąć by wejść ... ludzie sobie poczekali :p

raz zrobiliśmy zator pod sklepem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Ozzy usiadł opierając się doopalonem o drzwi :evil_lol:...dopiero szedłznajomy i wpuścił tłoczącą się grupkę do sklepu a ja ze śmiech nie umiałam wydusić słowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wiem ze nie wypada się śmiać / tym bardzie mi :roll: / ale co ja poradze :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Sisko się tak kciałam niesmiało zapytać co to za gadżecik tam koło kanapki.....w tak podręcznym miejscu:razz::diabloti:
http://img227.imageshack.us/img227/2223/dsc09422jq9.jpg

to osiemnastkowy prezent urodzinowy mojej siostry :evil_lol:
ciężki skubaniec jest i nie zabrała ze sobą do Irlandii :) :evil_lol:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co za porąbana baba ....czego chciała od Salsy :mad::mad::mad:...ja jak muszę zostawić Ozzulka pod sklepem to nie dość że stoję więcej przy drzwiachniż przy ladzie :evil_lol: to jeszcze do sklepu nikt nie wchodzi w tym czasie .....tłoczą sie przed :evil_lol: bo Ozzy zawsze tak siądzie ze sie boją przejść ...podkreślam że zawsze ma wtedy kaganiec :evil_lol::evil_lol:

Cześć Córcia :multi::loveu:

ja Salse przywiązuje pare metrów od wejścia do sklepu bo ona skacze na ludzi...a tam jest taki mały płotek ogródkowy, który jest rozwalony...i to płotek tej krowy...więc się rzuca że niby przez psy ten płotek jest cały połamany... :roll:

cześć Mamcia :multi::loveu:

[quote name='Fenris']Żaba to by z przerażenia chyba ... sie zesikała hahaha taka jest harda :p najlepiej jak przywiązaliśmy psy pod sklepem z kumplem nie myśląc, że po dwóch stronach dwa wielkie czarne psy, tak że trzeba było któregoś minąć by wejść ... ludzie sobie poczekali :p

szczerze mówiąc też bym przemyślała wejście do sklepu najpierw gdybym zobaczyła Żabe i równie dużego psa obok :evil_lol::evil_lol:
albo Ozzulca :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dlatego pod osiedlowym sklepem staram się ją zawsze dalej przywiązać, a ludzie drugą stroną ulicy potrafią iść i mega koło coby do sklepu wejść "a bo na tych wyciąganych smyczach to nigdy nie wiadomo!"

Posted

hmm, a małych szczekaczy nikt nie omija :roll:

wczoraj około 19 takie ładne coś mi wyskoczyło za oknem :cool3:
i bynajmniej nie chodzi mi o kościół :evil_lol:

o 16:30 spacer SS ---> Santy i Salsy :)

Posted

[quote name='jonQuilla']hmm, a małych szczekaczy nikt nie omija :roll:

Dobrze żeś powiedziała, bo w pierwszym odruchu pomyślałam, ze Ci wierzę wybudowali:diabloti:
Cześć :loveu:
grzeczni bądźcie:diabloti: I wracaj szybko coby się prezentem pochwalić:eviltong:

Posted

[quote name='apple']toż to demoralizacja:crazyeye::shake::evil_lol::eviltong:
http://img84.imageshack.us/img84/1769/dsc08324zi9.jpg

:evil_lol::evil_lol: troszkę ;)

[quote name='Selket']Dobrze żeś powiedziała, bo w pierwszym odruchu pomyślałam, ze Ci wierzę wybudowali:diabloti:
Cześć :loveu:
grzeczni bądźcie:diabloti: I wracaj szybko coby się prezentem pochwalić:eviltong:

wieża stała, stoi i stać będzie pewnie jeszcze kupe lat :evil_lol::evil_lol:

byliśmy grzeczni :diabloti:

ja właśnie wróciłam do domu...
zdjęć jest dużo, właśnie zgrywam :eviltong::eviltong:

a powrzucam później bo uciekam ze znajomymi na piwo :roll:

powiem tyle że prezent śliczny :multi::multi:

DZIĘKUJE BARDZO DORIAN !!! :) :loveu::loveu:

a speacer mega udany :) :multi::multi::multi:

Posted

My byli grzeczni, psy były grzeczne ... piwa nie było za dużo :p i ... SS się w końcu dogadały i zrozumiały zasady wspólnej zabawy :evil_lol: więc miały super frajdę i się na maxa wyhasały :p a my zarobiliśmy piachem i glutami, więc ogólnie super :p

powiem tyle że prezent śliczny :multi::multi:

DZIĘKUJE BARDZO DORIAN !!! :smile: :loveu::loveu:

Nie ma za co, cieszę że podoba :p
Czekam tedy na fotki bo mi jędza siorka świsła aparat :angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla']hmm, a małych szczekaczy nikt nie omija :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż se pmyślaam ze do zakonu smigasz :roflt:

[quote name='Fenris']My byli grzeczni,
:roll:................................

psy były grzeczne
:p..............................
... piwa nie było za dużo :p
:roflt:....................
i ... SS się w końcu dogadały i zrozumiały zasady wspólnej zabawy :evil_lol:
:multi::multi:....................
więc miały super frajdę i się na maxa wyhasały :p a my zarobiliśmy piachem i glutami, więc ogólnie super :p

:cool2:...............

czekamy :cool1:

Posted

[quote name='Fenris']My byli grzeczni, psy były grzeczne ... piwa nie było za dużo i ... SS się w końcu dogadały i zrozumiały zasady wspólnej zabawy więc miały super frajdę i się na maxa wyhasały a my zarobiliśmy piachem i glutami, więc ogólnie super

:multi::multi: taaa ....psy chciały nas zakopać żywcem :evil_lol::evil_lol:

nie złość...
tych z mojego aparatu wystarczająco jest :eviltong:

[quote name='Alicja']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż se pmyślaam ze do zakonu smigasz :roflt:

nie, jeszcze tak mi nie odwaliło :evil_lol:

czekamy :cool1:

zdjęcia już pomniejszone itd. teraz tylko powrzucać...
zdjęć 279 i 4 filmiki :multi:

tak jak pisał Fenris...
suczydła tym razem się dogadały...
Salsa nie bała się Santy i sama zaczepiała do zabawy :)
Santa mogła ją trochę poprzewracać i Salsie się to podobało :multi:
a myslałam że moje chuchro znów nie będzie chciało złazić nam z kolan :evil_lol::evil_lol:

Nadszedł oczekiwany moment...
przedstawiam prezent Woodstockowy, który dostałam od Fenrisa :multi:

czyż nie jest piękny? :loveu::loveu::loveu:

a teraz piesy :multi:

Posted

Prezent zarombisty :)

A psiesy szczęśliwe i/bo brudne :diabloti:

Co do zostawiania psa przed sklepem, to nie jest to zgodne z prawem i można mandat zapłacić. Szczególnie jeśli piest jest duży.

Posted

[quote name='AngelsDream']Prezent zarombisty :)

A psiesy szczęśliwe i/bo brudne :diabloti:

Co do zostawiania psa przed sklepem, to nie jest to zgodne z prawem i można mandat zapłacić. Szczególnie jeśli piest jest duży.

prezent bardzo zarombisty :evil_lol:
stoi u mnie na półce i będzie stał tam :multi:

brudne, obglucone czyli wszystko co najlepsze :multi:

wiem że nie można ale jeśli wchodzę u mnie na ulicy po butelkę wody to nie będę biegła z nią do domu...no jeśli jest dłuższa kolejka to wtedy tak bo Salsa się niecierpliwi i w końcu zaczyna szczekać...
zawsze ma na pysku kaganiec i wtedy siedzi pokulona, pysk przy samej ziemi, ogon pod sobą i nie w głowie jej wtedy jakiekolwiek kombinowanie :roll:

[quote name='emdziolek']HEjo!:multi:

A co to za piękny kolega/koleżanka twojej pięknej psicy??:razz::razz:

Siostrzyczko witaj :multi::loveu:

zdecydowanie piękna psica :) Santa Fenrisa
--->
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110562&page=21

wątek Santy na dogo :)

[quote name='Selket']Byłam tutaj widziałam wszystko :multi:

nie kłam, wszystkiego nie widziałaś bo jeszcze kupa zdjęć do dodania :eviltong: