jonQuilla Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Selket']Więc tak 1. co robiłaś po 11 a przed 12??? hmmm....nie pamiętam już ;) ale pewnie byłam z psem, ogarnęłam się i takie tam :eviltong: 2. Mamy czerwiec już wiem :evil_lol: 3.08 to na lubelszczyźnie również sierpień, a nie wrzesień. :oops: głowa dalej nie znaleziona więc wybacz :) 4. ładne kolczyki ino bramki na Cia nie piskają??? nie piskają ;) poczułam się jak na przesłuchaniu ... [quote name='Alicja']uchi the best :eviltong: hmm co do euro 2008 powiem krótko :) Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 zdjęcia z rana jak szłam do pracy :eviltong: Salsa musiałam z łóżka zwalić żeby poszła na spacer :roll: śpioch! hmmm... rada na udany sen --> poddusić się pod kołdrą i zdjęcie jeszcze gorące...dopiero co zrobione :) Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Chciałabym powiedzieć Wam co słychać u Alfredzika :evil_lol: Pewnie pamiętacie że urodził mimo tego że miał być chłopcem... w każdym bądź razie został nadal Alfredzikiem i w moich oczach jest jak najbardziej męskim mężczyzną :evil_lol: Alfredzik spełnił się w roli Matki a zarazem Ojca ;) oto co wyrosło z tego dzieciątka... tak było wtedy... a tak jest teraz :) wspólnymi siłami z Alfredzikiem wychowaliśmy największego i najładniejszego listka :loveu: ale to nie koniec dobrych wiadomości :) otóż Alfredzik okazał się bardzo płodnym mężczyzną i znów urodził :multi: zwróćcie uwagę na fakt że tam jest też drugi taki mniejszy kiełek :) liczę na to że to będzie także listek i nie uschnie ani nic mu się nie stanie :) a tak wygląda teraz cały Alfredzik :) Quote
Selket Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Och jaki cudniasty Alfredzik :multi: czy nadal podajesz mu wodę dla karmiących matek? teraz to dawka podwójna i proponuję wodę premium :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Selket']Och jaki cudniasty Alfredzik :multi: czy nadal podajesz mu wodę dla karmiących matek? teraz to dawka podwójna i proponuję wodę premium :evil_lol: odstawiłam ją na pewien czas ponieważ nowy listek już sam zaczął się odżywiać...aczkolwiek znów zaczęłam ją podawać ;) :evil_lol: kwas foliowy i takie tam też dostaje :evil_lol: *** moja koleżanka pojechała do siebie na domek letniskowy na weekend i zobaczcie co znalazła za znalezisko przyczepione do brzegu kanapy :crazyeye: nietopera wyrzucił koleżanki wujek na dwór... koleżanka zgarnęła go później z gleby i wsadziła w taką szczelinę za pustakami wolno stojącymi za domkiem coby miał ciemno i żeby żaden pies go nie dorwał... niestety nietoper zdechł :roll: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bosszzz nietopera widziałam:crazyeye:....mnie się kiedyś we włosy wplatał na klatce schodowej- nie chcieli byscie mnie wtedy słyszeć:diabloti: Żonkilowa a co to:razz: http://img501.imageshack.us/img501/7670/dsc08298pr7.jpg coś mi przypomina tymi listkami:diabloti: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 buuuuu biedny Batmanek ...musi chorutki był :shake: Alfredzik miodzio :loveu:....no no będzie z ciebie kwiaciareczka :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Biedny A taki śliczny był a no śliczny :roll: [quote name='apple']Bosszzz nietopera widziałam....mnie się kiedyś we włosy wplatał na klatce schodowej- nie chcieli byscie mnie wtedy słyszeć Żonkilowa a co to http://img501.imageshack.us/img501/7670/dsc08298pr7.jpg coś mi przypomina tymi listkami :crazyeye: zawału bym dostała jakby mi się we włosy wplątał... no ale jak tak niegroźnie sobie siedzi gdzieś to słodziak :loveu: nie tylko Tobie przypomina :evil_lol: każdy kto u mnie jest pyta mniej więcej -> "a suszysz w książkach czy jak?" :evil_lol: a to kolegi kwiatek [quote name='Alicja']buuuuu biedny Batmanek ...musi chorutki był Alfredzik miodzio ....no no będzie z ciebie kwiaciareczka baaa....Alfredzik to jedyny kwiatek w domu, o którym pamiętam że trzeba podlać :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 hejka widziałam Alfredzika i zakopaną Salse:multi::multi: nie mam czasu pędzę lęce zmykam migiem ......................................:diabloti: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Cześć :multi: Jak ty dbasz o Alferdzika :loveu: Może zdecyduje się znów zaciążyć pod Twą czułą opieką???? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='BeaC']hejka widziałam Alfredzika i zakopaną Salse nie mam czasu pędzę lęce zmykam migiem ...................................... dzień dobry :multi::loveu: odnotowałam ;) [quote name='Selket']Cześć Jak ty dbasz o Alferdzika Może zdecyduje się znów zaciążyć pod Twą czułą opieką???? hej :multi::loveu: liczę na to... nie mogę się doczekać aż będzie dorodnym Alfredem z pękiem listków... ahhh :loveu::loveu: kocham go :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** grzmi :roll::roll: przyznać się bez bicia...kto mi przysłał burzę? :mad::mad: i też błyska :roll::roll: muszę neta odłączyć bo mi cholera znów kompa spali... :placz: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ooo..a jak tylko tak sobie pomyślałam, aona do Cia przylazała???? :crazyeye: No patrzaj :crazyeye: Tak sobie myślę z Alfredzikiem...czy to go zbytnie nie męczysz...2 ciąże w tak krótkim czasie :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Ooo..a jak tylko tak sobie pomyślałam, aona do Cia przylazała???? :crazyeye: No patrzaj :crazyeye: Tak sobie myślę z Alfredzikiem...czy to go zbytnie nie męczysz...2 ciąże w tak krótkim czasie :crazyeye: nie wiem...to on się tak forsuje... ja mu mówiłam "chłopie Ty się uspokój" ale mowe chyba mu odjęło nagle, bo nic nie odpowiedział :niewiem: przylazła :obrazic: i takie to napadało ... a tak wygląda po burzy ;) standardowy basen na podwórku po deszczu... Salsa lubi się w nim moczyć Quote
Fenris Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bidny nietoperek :-( lubiam nietoperki :-( Alfredzik wesoły ... a kffiatki tysz próbował hodować (na kaszel :roll::evil_lol:), ale nie wyrosły :niewiem: ale to babcia prosiła! Bo usłyszała że ładnie kwitną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jakiegoś grada widziałam:crazyeye: i gdzie ty łazisz w taka pogodę:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Fenris']Bidny nietoperek lubiam nietoperki Alfredzik wesoły ... a kffiatki tysz próbował hodować (na kaszel ), ale nie wyrosły ale to babcia prosiła! Bo usłyszała że ładnie kwitną :evil_lol::evil_lol: co za pech że nie wyrosły :roll::roll: [quote name='apple']jakiegoś grada widziałam:crazyeye: i gdzie ty łazisz w taka pogodę:crazyeye: już nigdzie ;) a po za tym teraz ślicznie słońce świeci :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jeju ty zameczysz biednego Alfredzika, tyle dzieci juz ma. A kto jest matka/ojcem? Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ło chyba Cia ta burza nie lubiała jak Ci jajkami po balkonie waliła :evil_lol: Wiesz Zonkilku, jak dalej pójdzie to Alfredzik się zamęczy...szkoda faceta no...Trzeba go przystopwać troszkę, zeby nabrał sił.... :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Izabela124.']Jeju ty zameczysz biednego Alfredzika, tyle dzieci juz ma. A kto jest matka/ojcem? :roll: nie wiem :niewiem: nie chciał powiedzieć mi z kim się tam stykał tym czym się stykał :diabloti::diabloti: [quote name='Selket']ło chyba Cia ta burza nie lubiała jak Ci jajkami po balkonie waliła Wiesz Zonkilku, jak dalej pójdzie to Alfredzik się zamęczy...szkoda faceta no...Trzeba go przystopwać troszkę, zeby nabrał sił.... no chyba masz racje z tą burzą :roll: no ale co ja na to mogę jeśli on sam taki chętny do rodzenia... :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Może czas pomyśleć o sterylce :roll: podjęłabyś się tego... nie ufam nikomu :evil_lol: [quote name='apple']Bosszz tu tematy medyczne to ide:roll: dokąd to? :diabloti: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dobra..............kiedy????????? :razz: :razz: Quote
Recommended Posts