Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Gratulacje :multi: :multi: :multi: A cóż to za praca :razz: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']:oops::oops: przepraszam to przez agresywne bajki z dzieciństwa ;) Taaa tak to się teraz tłumaczy :roll::eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja'] to o której mam Cię Córeńko obudzić no i przede wszystkim dzień doberek o 5:30 :placz::placz: jak ja wstanę do cholery :roll: dzień doberek :loveu::multi: [quote name='Selket']Gratulacje A cóż to za praca [quote name='evaxon']a co to za praca??? będę dręczycielem ;) czytaj doręczycielem baaa listonoszem ;) wiem wiem....to brzmi durnie....eeeee sory --> dumnie :roflt::roflt: [quote name='Fenris']Taaa tak to się teraz tłumaczy :eviltong::eviltong: no jakoś trzeba ;) Quote
e.v.a Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla'] będę dręczycielem ;) czytaj doręczycielem baaa listonoszem ;) wiem wiem....to brzmi dumnie :roflt::roflt: buahahahahaha :grin: cala poczta strajkuje bo im malo a żonkil idzie na listonosza:grin: Quote
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kwiaciasta to po co Ty idziesz do pracy jutro, skoro poczty strajkują?? Wolne powinnaś mieć :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='evaxon']buahahahahaha cala poczta strajkuje bo im malo a żonkil idzie na listonosza [quote name='Selket']Kwiaciasta to po co Ty idziesz do pracy jutro, skoro poczty strajkują?? Wolne powinnaś mieć hahahahaha :grin: <padła> :) nie napisałam że to prywatna firma InPost ;) :eviltong::eviltong: poczta polska strajkuje więc prywatne firmy szukają listonoszy ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']hahahahaha :grin: <padła> :) nie napisałam że to prywatna firma InPost ;) :eviltong::eviltong: poczta polska strajkuje więc prywatne firmy szukają listonoszy ;) :evil_lol: Ni no :obrazic: U mnie nie ma oddziału in posta to mi listu nie przyniesiesz :placz: Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Selket']Ni no U mnie nie ma oddziału in posta to mi listu nie przyniesiesz a paczuszke? ;) :evil_lol::evil_lol: ciekawa jestem czy jutro jak przyjdę do nich to dadzą mi torbę, stertę makulatury i powiedzą "no to szalej dziewczyno HEJ" :evil_lol: Quote
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']a paczuszke? ;) :evil_lol::evil_lol: ciekawa jestem czy jutro jak przyjdę do nich to dadzą mi torbę, stertę makulatury i powiedzą "no to szalej dziewczyno HEJ" :evil_lol: Ach jakbyś była tak dobra i odebrała PP te 3 paczki co leżą i przeczekują strajki i mi je przyniosła to dam Ci całą balchę ciasta truskawkowego ;) Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Selket']Ach jakbyś była tak dobra i odebrała PP te 3 paczki co leżą i przeczekują strajki i mi je przyniosła to dam Ci całą balchę ciasta truskawkowego ;) :evil_lol::evil_lol: nie ma sprawy ;) Quote
clockwork Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']hahahahaha :grin: <padła> :) nie napisałam że to prywatna firma InPost ;) :eviltong::eviltong: poczta polska strajkuje więc prywatne firmy szukają listonoszy ;) :evil_lol: do doopy z inpostem..... nie lubiam ich :diabloti::diabloti: nie ić do nich .... ile płacą?? :roll: więcej jak w jebiu?? Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='clockwork']do doopy z inpostem..... nie lubiam ich :diabloti::diabloti: nie ić do nich .... :glaszcze: ale Żonkilka nie bedzie cofać autem InPostu przy Naszej Rządowej :razz: ile zarbisz?? :roll: :roll:.......nooooo własnie ;) Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork']do doopy z inpostem..... nie lubiam ich nie ić do nich .... ile płacą?? więcej jak w jebiu?? :oops::oops: odegram się na nich :diabloti: 1200/1300 :eviltong: [quote name='Alicja'] ale Żonkilka nie bedzie cofać autem InPostu przy Naszej Rządowej obiecuje :mdrmed: fakenszit... nie wyspałam się :roll::roll: odzwyczaiłam się od zasypiania wcześniej niż 1/2 w nocy :angryy: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No tak jak się o 5 na necie buszuje to o 8 sie śpi:evil_lol: Oj sisko sisko coś ci zegarek biologiczny zepsuł:diabloti::loveu: Quote
BeaC Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] i co i co....mój urok osobisty jest zniewalający ;) jutro idę na 8 do pracy :evil_lol::evil_lol: dzisiaj już od razu załatwiłam lekarza...także jest fajnie :evil_lol: stary zboczeniec mnie wymacał, rozebrał i powiedział że zdrowa jestem...tyle to ja i bez tego macania wiem :roll: ooo widzę że trafiłaś na macanta:razz::razz: witaj........pierwszy dzień w pracy:eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']No tak jak się o 5 na necie buszuje to o 8 sie śpi Oj sisko sisko coś ci zegarek biologiczny zepsuł :eviltong: wpadłam na dogo przed pracą :) wstałam o 5 :cool3: [quote name='BeaC']ooo widzę że trafiłaś na macanta witaj........pierwszy dzień w pracy cześć :multi::loveu: pierwszy......... i ostatni :multi: Pojechałam tam rano, dostałam dwa rejony i listy do posortowania... Sortowanie zajęło mi godzinę... Rejony były w okolicy, w której mieszkam....czyli centrum największej chyba dzielnicy Gdańska :crazyeye: w pakiecie były 4 bardzo duże ulice.... Słowackiego, Grunwaldzka i trochę mniejsze Partyzantów i Jaśkowa Dolina...plus pełno mniejszych uliczek :roll: Na początku zanim plecy nie zaczęły boleć był luz....później zaczęło padać, później znów słońce zaczęło świecić i tak w kółko....plecy zaczęły boleć....nie mogłam znaleźć ulic ani nr. domów na tych mniejszych ulicach :roll: później zaczęły boleć mnie nogi od błąkania się bez celu po mieście... o godzinie 14 wymiękłam....szwagier mnie zawiózł na zadupie...oddałam torbę i podziękowałam... nawet połowy tego co mi dali nie rozniosłam :oops: wiedziałam że praca nie będzie lekka ale nie myślałam że aż tak :evil_lol: z samochodem mogłabym śmigać ale na nóżkach nie bardzo mimo tego że lubię chodzić :eviltong: a najlepsze jest to że dali mi GPS do kieszeni żeby mogli mnie kontrolować czy nie siedzę gdzieś na dupie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć :multi::loveu: pierwszy......... i ostatni :multi: znajdziesz jeszcze coś ;) a najlepsze jest to że dali mi GPS do kieszeni żeby mogli mnie kontrolować czy nie siedzę gdzieś na dupie :evil_lol::evil_lol: ja pierdziu ......chamy jedne ...:angryy::angryy::angryy:....sami niech zapychaja Quote
Fenris Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] a najlepsze jest to że dali mi GPS do kieszeni żeby mogli mnie kontrolować czy nie siedzę gdzieś na dupie :evil_lol::evil_lol: Cwaniaki :p W netii tak powinni zrobić, jakoś dziwnym trafem połowa by wskazywała knajpkę naprzeciwko biurowca :roll::diabloti: bosz ... znam ten ból latania i szukania, roznosiłem za gnojka ulotki, a jesienią zeszłego roku robiłem w netii :p więc o pracy "chodzonej" coś wiem i mi nie pasi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No tos se porobila hihihiihihhhhhihhihhihihihihih witaneczko kochaniutka......no taaaaaaaaa...............zycie to nie je bajka hihihihihihih Quote
Selket Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ooo.........:calus: Trzebabyło im pizngąć tym GPS pod nogi.. A torbą przez łeb :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'] ja pierdziu ......chamy jedne .......sami niech zapychaja w pierwszym momencie nie zaskoczyłam że to GPS, dopiero po chwili jak wzięłam do łapy to śmiać mi się zachciało :evil_lol: [quote name='Fenris']Cwaniaki W netii tak powinni zrobić, jakoś dziwnym trafem połowa by wskazywała knajpkę naprzeciwko biurowca bosz ... znam ten ból latania i szukania, roznosiłem za gnojka ulotki, a jesienią zeszłego roku robiłem w netii więc o pracy "chodzonej" coś wiem i mi nie pasi mi raczej na pewno też nie pasi... zorientowałam się po około 2 godzinach ale chciałam do końca pracy wytrzymać i chociaż wszystkie polecone roznieść...ale o 14 już na prawdę miałam dość :eviltong: [quote name='zuzolandia']No tos se porobila hihihiihihhhhhihhihhihihihihih witaneczko kochaniutka......no taaaaaaaaa...............zycie to nie je bajka hihihihihihih no baa....pracownik roku jestem :evil_lol: [quote name='Selket']ooo......... Trzebabyło im pizngąć tym GPS pod nogi.. A torbą przez łeb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki agresor w Tobie... ja spokojna jestem... :eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Hejos haha czytałam o pracy, to długo się napracowałaś Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='evaxon']cze listy nosząca:multi: cześć :multi: [quote name='Izabela124.']Hejos haha czytałam o pracy, to długo się napracowałaś hej :multi: nie liczy sie ilość tylko jakość :eviltong: Quote
Recommended Posts