BeaC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 przeczytałam o babie no fakt....głupia:angryy::angryy::angryy: ale ty się takj nie ekscytuj każda napotkaną głupią babą szkoda twojej urody i zdrowia a głupie baby zawsze się znajdą....ze swoimi madrościami:mad::mad::mad: Quote
jonQuilla Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='BeaC']przeczytałam o babie no fakt....głupia:angryy::angryy::angryy: ale ty się takj nie ekscytuj każda napotkaną głupią babą szkoda twojej urody i zdrowia a głupie baby zawsze się znajdą....ze swoimi madrościami:mad::mad::mad: dobrze już nie będę :oops::oops::oops: ale mojej urodzie już nic w stanie nie jest zagrozić ;) :evil_lol: Quote
apple Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kffiatuszku ja tak szybciutko, buziaki zostawiam i uciekam, bede później:loveu: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 hej.a co to? nie było Cie jeszcze?? pewnie śpisz:diabloti::diabloti::diabloti: uważaj bo .............. życie prześpisz:razz: Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='evaxon']bosz.... ale tu ziewająco :mdleje: berek:multi: cześć :) :multi: nie narzekaj :eviltong: [quote name='clockwork']dobranoc kffiatuszku :loveu::loveu::roll: dzień dobry :loveu::loveu: [quote name='apple']Kffiatuszku ja tak szybciutko, buziaki zostawiam i uciekam, bede później:loveu: oki trzymam za słowo że będziesz później ;) :eviltong: [quote name='BeaC']hej.a co to? nie było Cie jeszcze?? pewnie śpisz:diabloti::diabloti::diabloti: uważaj bo .............. życie prześpisz:razz: cześć :multi::loveu: a no dopiero teraz zaglądam bo wstałam po 10 a później przyszła siostra i ooOO :) lubie spać więc mogłabym przespać :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 łapka już śliczna :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 mojej suki dzisiaj nic nie pobije :roflt::roflt::roflt: siedziałyśmy z koleżanką na murku koło lasu i szło trzech chłopaków... mieli trochę wypite, głośno rozmawiali, dziwnie szli i Salsie się to nie spodobało... najeżyła się, zaczęła ujadać, warczeć i w ogóle agresor taki że aż w szoku byłam.... chłopacy przechodzą obok i tylko komentarze "o jaka groźna psina" przeszli kawałek do przodu, jeden się odwrócił i wraca....ja Salse mocno trzymam bo rwie się do niego z taką agresją na co on wystawia rękę i mówi do niej "oj jaka urocza psinka" a ona z radości ogon do góry, dżamp jej się włączył, wskoczyła na murek i zaczęła lizać go po twarzy... wszyscy wybuchnęli śmiechem :roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='jonQuilla'] oki trzymam za słowo że będziesz później ;) :eviltong: Jestem trochę później niż zamierzałam :evil_lol: ale to nie moja wina- to ono:razz: To wszystko ONO:roll: Buziam:loveu: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 HEjka:multi::multi: W końcu do was przylazłam Haha jaki fajny agresor-lizaczek z Salsy:evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witaj Kwiatku:multi:i Salso agresywna okrutnie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='BeaC']he he he zaje2bista Salsa:multi::multi::multi: :) :diabloti::diabloti: dziwaczka sama nie wie o co jej chodzi [quote name='apple']Jestem trochę później niż zamierzałam :evil_lol: ale to nie moja wina- to ono:razz: To wszystko ONO:roll: Buziam:loveu: już się nie tłumacz :roll: :obrazic: [quote name='Izabela124.']HEjka:multi::multi: W końcu do was przylazłam Haha jaki fajny agresor-lizaczek z Salsy:evil_lol::evil_lol: cześć :multi::multi::loveu: [quote name='agbar']Witaj Kwiatku:multi:i Salso agresywna okrutnie:evil_lol: witam witam :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:koffam tak agresywne psy :loveu: Witaj córciu :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:koffam tak agresywne psy :loveu: Witaj córciu :loveu::multi: cześć mamcia :loveu::multi: a tu oczojebny pulpicik, mój pulpicik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=K6y5ydxVqpE Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć mamcia :loveu::multi: a tu oczojebny pulpicik, mój pulpicik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=K6y5ydxVqpE w okach mnie się mieni :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześć!!!! :loveu: :loveu: Dawaj tego swego agresora do mnie :evil_lol: Jak kcem takiego :evil_lol: Quote
emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześc Moja kofffffciana siostro!:loveu::multi: Quote
apple Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No nie fochaj się to na prwde wszystko Jego wina:roll: Nooooooooo?:razz: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :multi::multi::multi:wstawaj szkoda dnia :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Selket napisał(a):Cześć!!!! :loveu: :loveu: Dawaj tego swego agresora do mnie :evil_lol: Jak kcem takiego :evil_lol: cześć :) :loveu::multi: już wysłałam pocztą, mam nadzieję że nie zaginie gdzies w akcji :evil_lol: emdziolek napisał(a):Cześc Moja kofffffciana siostro!:loveu::multi: cześć siostro :multi::multi::loveu: apple napisał(a):No nie fochaj się to na prwde wszystko Jego wina:roll: Nooooooooo?:razz: no już nie focham :eviltong::eviltong: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:wstawaj szkoda dnia :loveu: wstałam :multi::multi: ale szkoda to mi było nocy :roll: położyłam się o 1:30 spać, udało mi się zasnąć o 2 a po pół godzinie z kolegą smsy zaczęłam pisać i po 3 zasnęłam z telefonem w ręce :shake: Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cześć :multi: :multi: Już mam paczuszkę :loveu: Słodka :loveu: Bosze...Ja bym tak nie mogła....Ja śpich jestem i wcześnie chadzam spać :evil_lol: Quote
Recommended Posts