Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Lać na debili :mad: przeciez widać, że Salsa to walk hodowana..:razz:

ok przyznaje się że ta łapa jest wynikiem ostatniej walki :oops::oops:

Posted

[quote name='Selket']no sama widzisz...Babol miał rację

tylko troszkę :oops::oops:

[quote name='gops']no to nie przyjemna babka oczywiscie salsa to pitbull do walk

sądzę że rozbawiłaby "publiczność" jakby wbiegła taka chuda i niepozorna na walkę :evil_lol:

[quote name='clockwork']poczytałam se ... istoeyjke też ty zwyrodnialcu

no to pa!!!

tak mi wstyd że jestem zwyrodnialcem :shake:
teraz nie będę dogomaniakiem :placz::placz::placz:

[quote name='Izabela124.']Hejka
Jaka pojebana baba,ja bym to tak jej nagadal, z eby zamknela ta sowja mordke

miałam ochotę też to zrobić i wracając nawet przeszłyśmy koło tego jej domku, ale już jej nie było :-(

[quote name='Alicja']pewnie c*** grochowa wiadomości widziała i o walkach psów jej wpadło w oko .......oj ale bym jej poleciała po rajtuzach

nie jestem pewna czy je miała ale przydałoby się jej pare klapsów na gołe rajtuzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']Boshe, ale Wy agresywne jesteście...Ja bym położyła uszy po sobie i zwiała

jestem dobra w uczeniu agresji więc mogę Cię wyszkolić :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Izabela124.']Bo my bardziej agresywne od swoich spow:diabloti::diabloti::diabloti:

w końcu ktoś w parze Pies-Człowiek musi być do bronienia ;) :evil_lol:

Posted

:roll:o agresywności Ozzulka spotykający nas pometanowcy :diabloti:wiedzą więcej niż niejeden behawiorysta :roll:...sama nie wiem co trzymamw domu :diabloti:...on mnie i tak kiedyś zje :evil_lol:

Posted

[quote name='Fuga***']spoko :-) standardzik :-)
ja już ze trzy razy słyszałam, jak szłam z malutką Fugusią, że to niebezpieczna rasa, psy-mordercy.... :-D

a to nie kwestia tego że groźna, bo ja też to często słyszę ;)
tylko wkurzył mnie fakt że babka stwierdziła że to my uczymy psa agresji...a przecież grzecznie sobie stałyśmy w lesie i rozmawiałyśmy :roll:

[quote name='Alicja']:roll:o agresywności Ozzulka spotykający nas pometanowcy :diabloti:wiedzą więcej niż niejeden behawiorysta :roll:...sama nie wiem co trzymamw domu :diabloti:...on mnie i tak kiedyś zje :evil_lol:

Salsa mnie też, we śnie wgryzie mi się w tętnice i będzie po mnie i mojej rodzinie ;) :evil_lol:
a najgorsze jest to że mojej mamie najczęściej gadają takie bzdury jakieś ciotki, koleżanki itd, a potem ja muszę jej tłumaczyć że to bzdury :angryy::mad:
bo ona co chwile przychodzi z jakimiś nowymi rewelacjami typu "jak zrobisz coś swojemu psu co mu się nie spodoba to po 4 latach Cię zagryzie" :crazyeye::crazyeye: muszę odliczać czas do sądnego dnia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
a najgorsze jest to że mojej mamie najczęściej gadają takie bzdury jakieś ciotki, koleżanki itd, a potem ja muszę jej tłumaczyć że to bzdury :angryy::mad:
bo ona co chwile przychodzi z jakimiś nowymi rewelacjami typu "jak zrobisz coś swojemu psu co mu się nie spodoba to po 4 latach Cię zagryzie" :crazyeye::crazyeye: muszę odliczać czas do sądnego dnia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

masz moją mame?? :crazyeye::crazyeye: bo mi mówi dokładnie to samo... nakręci się alarmami i reportażami w mediach, jakież to te psy agresywne, mordercy- niczym wulkan... na razie milczy ale przyjdzie dzień że stanie się tragedia..... :roll::roll: a ja jej wciąż tłumacze że ja nie mam an asta ani pitbulla a to one zagryzają :eviltong: :diabloti: czy słyszała choć raz że bandog komus zrobił kuku??? :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']masz moją mame?? :crazyeye::crazyeye: bo mi mówi dokładnie to samo... nakręci się alarmami i reportażami w mediach, jakież to te psy agresywne, mordercy- niczym wulkan... na razie milczy ale przyjdzie dzień że stanie się tragedia..... :roll::roll: a ja jej wciąż tłumacze że ja nie mam an asta ani pitbulla a to one zagryzają :eviltong: :diabloti: czy słyszała choć raz że bandog komus zrobił kuku??? :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

ufff dobrze że moja sucz to kundel :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:roll::roll::roll:czy Wasze mamy to Moja siostra :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

cze Żonkilkowa :loveu::loveu:

hmm, wygląda na to że jesteśmy jedną wielką rodziną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu :loveu::multi:

http://studio.wp.pl/i,Guido-Boys-Jestes-Spalona,mid,109742,pres,1,seq,3,type,0,uid,11217,wideo.html?ticaid=15de3

:grin::grin::grin: z serdecznymi pozdrowieniami dla Pomarańczek z solarium :)

Posted

[quote name='jonQuilla']najbardziej mnie wkurzyło to że nie wiem na jakiej podstawie stwierdziła taki fakt :roll:
czy aż na takiego idiotę wyglądam, który czerpie satysfakcje z posiadania agresywnego psa? :diabloti::diabloti:
oj tam a czym tu sie przejmowac??:niewiem:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahaha sisko błagam cię:evil_lol:

:oops::oops::oops: pseplasam ;)

[quote name='evaxon']oj tam a czym tu sie przejmowac??:niewiem:

nie wiem ;) :niewiem::niewiem:
już tak jakoś mam :)