Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Hejka Ale masz fajny pulpit:evil_lol::evil_lol::crazyeye: Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Obejrzałam sobie pulpecik....oczojebny, że ja nie mogę..Za to mój TZ zachwycony :evil_lol: Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nie ma mojego Żonkilka...:cry: :cry: Nie ma :cry: :cry: Quote
apple Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kffiatku no co ty?Przekwitłaś gdziesz czy ktoś cię skosił?:razz: Witam Cię:multi::loveu: Quote
BeaC Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ....................:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :razz::razz:córcia gdzie jestes :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
e.v.a Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 małaaa nie pij tyleee:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 evaxon napisał(a):czesc esemesiaro cześć :) :loveu: Selket napisał(a):Cześć Już mam paczuszkę Słodka Bosze...Ja bym tak nie mogła....Ja śpich jestem i wcześnie chadzam spać ja też śpioch ale lubię późno spać chodzić :) witaj :loveu: Izabela124. napisał(a):Hejka Ale masz fajny pulpit witam :) :loveu::multi: miałam przez chwilkę taki bo kursora nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Selket napisał(a):Obejrzałam sobie pulpecik....oczojebny, że ja nie mogę..Za to mój TZ zachwycony jak TZ chce to mogę podesłać Wam ten patencik ;) :evil_lol::evil_lol: agbar napisał(a):Witaj Zonkilku cześć Aguś :loveu::multi: Selket napisał(a):Nie ma mojego Żonkilka... Nie ma jestem :calus: Quote
jonQuilla Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 apple napisał(a):Kffiatku no co ty?Przekwitłaś gdziesz czy ktoś cię skosił? Witam Cię melduję że nic mi się nie stało ;) prawie nic :evil_lol: BeaC napisał(a):.................... co to za spam u Nas? ;) :eviltong::eviltong::evil_lol: Alicja napisał(a):córcia gdzie jestes tutaj :multi: clockwork napisał(a):HOP HOP!!!!! pobudka!!!!! ajjj...nie wolno budzić człowieka z moralniakiem :evil_lol: emdziolek napisał(a):Hop hop siostro! mmmm ale seksownie dziś wyglądasz ----> cześć siostro :) :multi::loveu: evaxon napisał(a):małaaa nie pij tyleee śledzisz mnie? ;) :evil_lol: *** już wróciłam, wczoraj wybyłam do koleżanki na noc bo miała wolną chatę i hmm... wypiłyśmy kilka piw, humor dopisywał więc jak to z nami bywa wpadłyśmy na pewien genialny pomysł :evil_lol::evil_lol: o 2 w nocy ubrałyśmy dwa misie w bluzy, spodenki i wyszłyśmy z nimi na dwór :crazyeye: koleżanka mieszka przy głównej ulicy w 3mieście więc ruch spory mimo godziny późnej, do tego jeszcze przechodziłyśmy koło Pubu gdzie ludzi dużo na dworze siedziało :) a my z takimi dużymi misiami i winem, przez ulice do parku gdzie usiadłyśmy na małpim gaju i wypiłyśmy wino gdzieś tam niedaleko nas zatrzymała sie drogówka i samochody zatrzymywali więc nie mogłyśmy wracać tak jak przyszłyśmy.... poszłyśmy więc na około jakoś, podwórkami, płotami i innymi tego typu :evil_lol: ogólnie śmiesznie było z tym że rano już wesoło mi nie było :roll: to wino było błędem... koleżanka miała do pracy iść na 14 ... zadzwoniła powiedzieć że ma grypę żołądkową :roflt: stwierdziłyśmy że nie możemy razem się spotykać bo nam zawsze głupie pomysły przychodzą do głowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :roflt::roflt::roflt: jesteś walnieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Siostra Wariatka!:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No nie moge, psychiczne jesteście:roflt: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Izabela124. napisał(a)::roflt::roflt::roflt: jesteś walnieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: emdziolek napisał(a):Siostra Wariatka!:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: No nie moge, psychiczne jesteście:roflt: :evil_lol: :oops::oops::oops: wcale aż tak źle z Nami nie jest :roll::roll: teraz mi wstyd :eviltong::eviltong: ale my mamy tak zawsze.... bez alkoholu mamy głupie pomysły a jak wypijemy to już w ogóle kosmos :evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 boosz... kto go tak podle porzucił na schodach? :shake: :-( straszności... http://img516.imageshack.us/img516/9338/ssl20658ji9.jpg a tutaj to co to ma być? zemsta Sithów? :cool3: :diabloti: :evil_lol: http://img337.imageshack.us/img337/2032/ssl20592ex7.jpg normalnie widzę, że brygada zakapturzona na maxa :evil_lol: :eviltong: no i bry wieczór jeszcze powiem:) Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Selket napisał(a):o Bosze, o bosze :crazyeye: :crazyeye: :oops::oops::oops: basia2202 napisał(a):boosz... kto go tak podle porzucił na schodach? :shake: :-( straszności... http://img516.imageshack.us/img516/9338/ssl20658ji9.jpg on sam tak.... ja go ładnie usadziłam a on się obsunął ;) widać wino dało mu popalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tutaj to co to ma być? zemsta Sithów? :cool3: :diabloti: :evil_lol: http://img337.imageshack.us/img337/2032/ssl20592ex7.jpg normalnie widzę, że brygada zakapturzona na maxa :evil_lol: :eviltong: blokersi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i bry wieczór jeszcze powiem:) dobry dzoeń już :multi::multi::loveu: Izabela124. napisał(a):Hej psychopatko:eviltong::evil_lol::loveu: cześć :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć pijaczku!:loveu::loveu: hej :multi::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 w końcu dostałam od kolegi zdjęcia ze starego spaceru :multi: dupe mu trułam o te zdjęcia a on mi wysłał tylko dwa i się cieszył :roll: w końcu dosłał resztę, ma farta :mad::mad::mad: Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :crazyeye: Zadziwaisz mnie z każdym wejściem tutaj :evil_lol: Bosze...ipes drzewołaz :evil_lol: :evil_lol: Jaka ona słodka :loveu: Cześć :calus: Quote
Recommended Posts