apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A ty co mi kwiatki pokazujesz, dawaj foty tych tajniaków:diabloti: A ta fota z jezykiem- Boska:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 koniec zdjęć :eviltong::eviltong: [quote name='apple']A ty co mi kwiatki pokazujesz, dawaj foty tych tajniaków:diabloti: A ta fota z jezykiem- Boska:loveu: kurde właśnie nie chcieli się dać sfotografować a fajne chłopaki były :loveu: :evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='jonQuilla'] kurde właśnie nie chcieli się dać sfotografować a fajne chłopaki były :loveu: :evil_lol: No wiesz co to trzeba im bylo z ukrycia zrobić:roll: I teraz nie ma na czym oka zawiesić:placz: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:placz::placz::placz: mogę dać Ci haczyk to sobie na nim oko zawiesisz :eviltong::eviltong:No wiesz:obrazic: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='apple']No wiesz co to trzeba im bylo z ukrycia zrobić:roll: I teraz nie ma na czym oka zawiesić:placz: :placz::placz::placz: mogę dać Ci haczyk to sobie na nim oko zawiesisz :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Masz haczyk: dzięki może złowię jakąś lepszą sztukę:diabloti: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']dzięki może złowię jakąś lepszą sztukę:diabloti: Może panów w niebieskim :D:diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Może panów w niebieskim :D:diabloti:Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll: Pluje :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Pluje :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:No!:roll: A teraz bede wredna:diabloti: Żonkilowa chono tu ze szmata bo ci Selketka zapluła podłoge na blogasie:evil_lol::eviltong: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']No!:roll: A teraz bede wredna:diabloti: Żonkilowa chono tu ze szmata bo ci Selketka zapluła podłoge na blogasie:evil_lol::eviltong: Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
gops Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 nie pluc tutaj bo sie przewroce jeszcze ;) zdjecia boskie :evil_lol: z jezorem najlepsze :diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti: No jak zmusiła jak zmusila, no powiedz, no jak?:razz: ładnie poprosiłam, trzeba było lekko tak splunąc a nie tak z rozmachem na cała galerię:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Masz haczyk: [quote name='apple']dzięki może złowię jakąś lepszą sztukę:diabloti: [quote name='Selket']Może panów w niebieskim :D:diabloti: [quote name='apple']Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll: [quote name='Selket']Pluje :eviltong: [quote name='apple']No!:roll: A teraz bede wredna:diabloti: Żonkilowa chono tu ze szmata bo ci Selketka zapluła podłoge na blogasie:evil_lol::eviltong: [quote name='Selket']Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti: [quote name='apple']No jak zmusiła jak zmusila, no powiedz, no jak?:razz: ładnie poprosiłam, trzeba było lekko tak splunąc a nie tak z rozmachem na cała galerię:evil_lol: dziewczyny spokojnie ;) ja ze szmatą tańczyć nie będę ;) kto napluł ten wytrze, chyba że wcześniej wsiąknie w podłogę albo wyparuje ;) zależy czy naplułaś na posadzkę czy dywan :eviltong: [quote name='gops']nie pluc tutaj bo sie przewroce jeszcze ;) zdjecia boskie :evil_lol: z jezorem najlepsze :diabloti: o właśnie...to też jest powód dla którego trzeba powycierać ;) więc Selket ... ściereczka i machaj :eviltong: zachciało się plucia na moim kwadracie? to teraz czas to odpracować :) :evil_lol::evil_lol: cieszę się że zdjęcia się podobają :) :loveu: [quote name='Izabela124.']HEj Fajna Onka i jakie kwiatki sliczne cześć :multi::loveu: miło Nam to słyszeć :loveu: Quote
Alicja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :roll:jakie gaduły :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...ale fotaski dojrzałam :p:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 mam dla Was troszkę plaży :eviltong::eviltong: byłam z koleżankami na Sopockiej plaży na piwie :) :diabloti: zdjęcia nie wyszły dobre ale to nic :cool3: tam daleko daleko widać zarys Helu :) a tutaj daleko tam, daleko :) klif w Orłowie :) Quote
BeaC Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: morze masz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja nieeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: Quote
apple Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ojejjjjj wsadziłaś do galerii zapowiedź moich wakacji...hmmmmm już to czuję:loveu: http://img186.imageshack.us/img186/4889/dsc07506bc9.jpg Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 witanko :multi: ale macie morze :loveu: ja mam do morza godzinke jazdy samochodem :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='BeaC']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: morze masz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja nieeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: a no jakieś tam mam :eviltong::eviltong: ale Ty masz za to dużo słodkiej wody w okolicy a ja nie :placz::placz: [quote name='apple']Ojejjjjj wsadziłaś do galerii zapowiedź moich wakacji...hmmmmm już to czuję:loveu: http://img186.imageshack.us/img186/4889/dsc07506bc9.jpg cieszę się... zamknęłam też w słoiku zapach morza, w drugim piasek i w trzecim wodę morską ale wyobraź sobie ktoś mi ukradł :angryy: a chciałam Ci to dać w prezencie :eviltong: [quote name='gops']witanko :multi: ale macie morze :loveu: ja mam do morza godzinke jazdy samochodem :diabloti: to też nie daleko masz :eviltong: ja mam 15 minut tramwajem na gdańską plaże i 15 kolejką na sopocką.... z tym że na gdańskiej nie byłam z hmmm.... 2/3 lata? jak nie więcej :evil_lol: Quote
Selket Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć :loveu: Morze masz, jak ja Ci zazdraszczam :loveu: Też kcem morze!!!!! Mówisz, że masz duży pokój? Spodziewaj się nas :razz: Quote
jonQuilla Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Morze masz, jak ja Ci zazdraszczam :loveu: Też kcem morze!!!!! Mówisz, że masz duży pokój? Spodziewaj się nas :razz: cześć :multi::multi::loveu: to już szykuję Wam gniazdko :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts