Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koniec zdjęć :eviltong::eviltong:

[quote name='apple']A ty co mi kwiatki pokazujesz, dawaj foty tych tajniaków:diabloti:

A ta fota z jezykiem- Boska:loveu:

kurde właśnie nie chcieli się dać sfotografować a fajne chłopaki były :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

kurde właśnie nie chcieli się dać sfotografować a fajne chłopaki były :loveu: :evil_lol:
No wiesz co to trzeba im bylo z ukrycia zrobić:roll: I teraz nie ma na czym oka zawiesić:placz:

Posted

[quote name='apple']No wiesz co to trzeba im bylo z ukrycia zrobić:roll: I teraz nie ma na czym oka zawiesić:placz:

:placz::placz::placz:
mogę dać Ci haczyk to sobie na nim oko zawiesisz :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Może panów w niebieskim :D:diabloti:Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll:

Posted

[quote name='apple']Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll:
Pluje :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Pluje :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:No!:roll:

A teraz bede wredna:diabloti: Żonkilowa chono tu ze szmata bo ci Selketka zapluła podłoge na blogasie:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='apple']No!:roll:

A teraz bede wredna:diabloti: Żonkilowa chono tu ze szmata bo ci Selketka zapluła podłoge na blogasie:evil_lol::eviltong:
Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti:
No jak zmusiła jak zmusila, no powiedz, no jak?:razz: ładnie poprosiłam, trzeba było lekko tak splunąc a nie tak z rozmachem na cała galerię:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Masz haczyk:

[quote name='apple']dzięki może złowię jakąś lepszą sztukę:diabloti:

[quote name='Selket']Może panów w niebieskim :D:diabloti:

[quote name='apple']Wypluj to słowo - wracam samochodem do domu za 20 min. Nie chciała bym złowić niebieskiego:roll:

[quote name='Selket']Pluje :eviltong:

[quote name='apple']No!:roll:

[quote name='Selket']Ja zaplułam, bo ona mnie zmusiła!!!!!!!!!!!:diabloti:

[quote name='apple']No jak zmusiła jak zmusila, no powiedz, no jak?:razz: ładnie poprosiłam, trzeba było lekko tak splunąc a nie tak z rozmachem na cała galerię:evil_lol:
dziewczyny spokojnie ;)

ja ze szmatą tańczyć nie będę ;)
kto napluł ten wytrze, chyba że wcześniej wsiąknie w podłogę albo wyparuje ;) zależy czy naplułaś na posadzkę czy dywan :eviltong:

[quote name='gops']nie pluc tutaj bo sie przewroce jeszcze ;) zdjecia boskie :evil_lol: z jezorem najlepsze :diabloti:

o właśnie...to też jest powód dla którego trzeba powycierać ;)
więc Selket ... ściereczka i machaj :eviltong:
zachciało się plucia na moim kwadracie? to teraz czas to odpracować :) :evil_lol::evil_lol:

cieszę się że zdjęcia się podobają :) :loveu:

[quote name='Izabela124.']HEj
Fajna Onka i jakie kwiatki sliczne

cześć :multi::loveu:

miło Nam to słyszeć :loveu:

Posted

mam dla Was troszkę plaży :eviltong::eviltong:

byłam z koleżankami na Sopockiej plaży na piwie :) :diabloti:

zdjęcia nie wyszły dobre ale to nic :cool3:

tam daleko daleko widać zarys Helu :)

a tutaj daleko tam, daleko :) klif w Orłowie :)

Posted

[quote name='BeaC']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

morze masz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a ja nieeeeeeeeeeee:placz::placz::placz:

a no jakieś tam mam :eviltong::eviltong:
ale Ty masz za to dużo słodkiej wody w okolicy a ja nie :placz::placz:

[quote name='apple']Ojejjjjj wsadziłaś do galerii zapowiedź moich wakacji...hmmmmm już to czuję:loveu:

http://img186.imageshack.us/img186/4889/dsc07506bc9.jpg

cieszę się...
zamknęłam też w słoiku zapach morza, w drugim piasek i w trzecim wodę morską ale wyobraź sobie ktoś mi ukradł :angryy:
a chciałam Ci to dać w prezencie :eviltong:

[quote name='gops']witanko :multi: ale macie morze :loveu: ja mam do morza godzinke jazdy samochodem :diabloti:

to też nie daleko masz :eviltong:
ja mam 15 minut tramwajem na gdańską plaże i 15 kolejką na sopocką.... z tym że na gdańskiej nie byłam z hmmm.... 2/3 lata? jak nie więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu: Morze masz, jak ja Ci zazdraszczam :loveu: Też kcem morze!!!!! Mówisz, że masz duży pokój? Spodziewaj się nas :razz:

cześć :multi::multi::loveu:

to już szykuję Wam gniazdko :eviltong::eviltong::eviltong: