Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Słyszałam , ze jedziemy do Żonkilki na Wakacje :grins: już się pakuję ;)

witanko :multi::loveu::multi:

[quote name='gops']ooooo to i ja sie z wami zabieram :diabloti: zonkilkowa szykuj miejsca :eviltong:

[quote name='Selket']Jedziemy, jedziemy, jedziemy :multi: :multi: To lecę bilety rezerwować :D

ahhh już nie mogę się doczekać Waszego przyjazdu :loveu::loveu::loveu:
będzie wspaniale :) :multi::multi::multi::multi:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

[quote name='Selket']No pewnie :D Ja też już się nie mogę doczekać :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ma się rozumieć że każdy bierze swoje pociechy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']
ahhh już nie mogę się doczekać Waszego przyjazdu :loveu::loveu::loveu:
będzie wspaniale :) :multi::multi::multi::multi:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ma się rozumieć że każdy bierze swoje pociechy :eviltong::eviltong::eviltong:

no ja tez sie niemoge doczekac :evil_lol: no kella sie ucieszy wkonce bedzie miala z kim pobiegac :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='gops']no ja tez sie niemoge doczekac :evil_lol: no kella sie ucieszy wkonce bedzie miala z kim pobiegac :diabloti: :eviltong:

sądzę że jeśli Kella ma tyle energii co moja Salsa to wykończą się nawzajem :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']sądzę że jeśli Kella ma tyle energii co moja Salsa to wykończą się nawzajem :multi::multi::multi::multi:

no do tej pory nie znalazla dobrego zawodnika wszystkie odpadaja ona biega dalej :evil_lol:

[quote name='Selket']To Gonzik odpadnie w przedbiegach :evil_lol:

da rade :diabloti:

Posted

[quote name='gops']no do tej pory nie znalazla dobrego zawodnika wszystkie odpadaja ona biega dalej :evil_lol:

przy mojej suni też wymiękają pieski :roll:
a do tego ona taka chaotyczna i mało delikatna że duża część psów nie chce się z nią bawić i odchodzą albo źle odczytują jej intencje i z kłami lecą na nią :roll::roll:

[quote name='Selket']To Gonzik odpadnie w przedbiegach :evil_lol:

hmm, też jestem zdania że da radę :) :eviltong:

dziewczyny się pokłócą o przystojniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

heheh pewnie tak :diabloti: moja tez ma dziwna zabawe..zamiast ladnie biegac to skacze i porzygniata inne psy..opiera sie lapami i przytrzymuje..taka dominatka :roll: a ja sie gania to zawsze ona goni :evil_lol:

no zonkilkowa ja mam do Ciebie blisko :diabloti:

Posted

[quote name='gops']heheh pewnie tak :diabloti: moja tez ma dziwna zabawe..zamiast ladnie biegac to skacze i porzygniata inne psy..opiera sie lapami i przytrzymuje..taka dominatka :roll: a ja sie gania to zawsze ona goni :evil_lol:

no zonkilkowa ja mam do Ciebie blisko :diabloti:

hmmm....
podejrzewam że mają identyczny patent na zabawę nasze suki :evil_lol:

[quote name='Selket']Gonzik się bawi w czołg :evil_lol:

też ciekawi mnie zabawa w czołg :eviltong:

[quote name='gops']czyli ze jak? :evil_lol: biegnie i wpada na innych ? :diabloti: to sie nazywa zabawa w kregle ;):eviltong:

często jestem kręglem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Gonzik się bawi w czołg :evil_lol:

czyli ze jak? :evil_lol: biegnie i wpada na innych ? :diabloti: to sie nazywa zabawa w kregle ;):eviltong:

Posted

to idealna zabawa...
Salse nakręca przemoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ona ma mega radochę i pałera jak ją kot drapie, wtedy nie da się jej odciągnąć od niego bo jej się podoba zabawa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Selket napisał(a):
Mniej więcej....ALbo goni i gryzie w doopę i jak się przewróci to ciągnie za łapki, albo taranuje mniejszych od siebie :evil_lol:

o jejku ..:evil_lol: to moja nie jest taka zla jeszcze :diabloti: czasami tylko jej sie nie spodoba jakis bullik ;)

Posted

[quote name='Alicja']:razz:czy Salsuni ranka się otwarła :roll:...bo tak to mnie wygląda :hmmmm:
tez mi tak wyglada ale chyba nie jest gleboka:razz:

cze łancuszku:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:czy Salsuni ranka się otwarła :roll:...bo tak to mnie wygląda :hmmmm:

[quote name='evaxon']tez mi tak wyglada ale chyba nie jest gleboka:razz:

cze łancuszku:loveu:

ranka się otwarła zaraz po zdjęci szwów :roll:
ale nie jest głęboka, nic się z niej nie sączy i się ładnie goi
łapa nie jest spuchnięta, Salsa nie kuleje także wszystko idzie w dobrą stronę do zagojenia

cześć EFF :multi::multi::loveu:

ale mnie wkurzyła baba w lesie :angryy::angryy:

poszłyśmy z koleżanką na chwilkę do lasu z Salsą bo musiałyśmy porozmawiać i przy okazji Tigerka się napić ;)
nie wchodziłyśmy głęboko w las, stanęłyśmy na początku i piłyśmy Tigerka, ja Salsy nie spuszczałam bo ma cieczkę a w tym miejscu mnóstwo psów chodzi więc wolałam nie ryzykować a po za tym nie puszczam jej póki łapa się nie zagoi
szła jakaś babka z psem i synem, oczywiście zobaczyła ze Salsa się cieszy to popuściła swojego kudłacza zeby się z nią pobawił, a on do jej tyłka...na co mówie żeby zabrała psa bo moja suka ma cieczkę...no to poszła
a całą akcje jak odciągam Salse od tego psa itd, widziała z ogrodu jakaś baba, która mieszka tam koło lasu i oczywiście nie omieszkała zaczepić tej pani od kudłacza tekstem "te dziewczyny psa agresji uczą" :crazyeye:
kudłaczowa coś odpowiedziała że to suczka i coś tam a baba "ale widać że bestie chcą sobie z psa zrobić" (ciekawe na jakiej podstawie to wywnioskowała) na co moja koleżanka z racji tego że wybuchowe z niej dziewcze krzyknęła "jakbym chciała bestie na smyczy to bym panią uwiązała", wielce oburzona kobieta krzyknęła coś że niewychowane itd. po czym poszła po męża bo pewnie bała się że na nią napadniemy jak będziemy wracać...
no zszargała mi nerwy baba jebnięta :mad::mad::mad:

jakbym robiła bestie ze swojego psa to jej pies byłby zagryziony już dawno, bo zawsze jak idę do lasu a on biega koło domu to leci za nami i ujada skurwysynek przez dobre 10 minut :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla']

poszłyśmy z koleżanką na chwilkę do lasu z Salsą bo musiałyśmy porozmawiać i przy okazji Tigerka się napić ;)
nie wchodziłyśmy głęboko w las, stanęłyśmy na początku i piłyśmy Tigerka, ja Salsy nie spuszczałam bo ma cieczkę a w tym miejscu mnóstwo psów chodzi więc wolałam nie ryzykować a po za tym nie puszczam jej póki łapa się nie zagoi
szła jakaś babka z psem i synem, oczywiście zobaczyła ze Salsa się cieszy to popuściła swojego kudłacza zeby się z nią pobawił, a on do jej tyłka...na co mówie żeby zabrała psa bo moja suka ma cieczkę...no to poszła
a całą akcje jak odciągam Salse od tego psa itd, widziała z ogrodu jakaś baba, która mieszka tam koło lasu i oczywiście nie omieszkała zaczepić tej pani od kudłacza tekstem "te dziewczyny psa agresji uczą" :crazyeye:
kudłaczowa coś odpowiedziała że to suczka i coś tam a baba "ale widać że bestie chcą sobie z psa zrobić" (ciekawe na jakiej podstawie to wywnioskowała) na co moja koleżanka z racji tego że wybuchowe z niej dziewcze krzyknęła "jakbym chciała bestie na smyczy to bym panią uwiązała", wielce oburzona kobieta krzyknęła coś że niewychowane itd. po czym poszła po męża bo pewnie bała się że na nią napadniemy jak będziemy wracać...
no zszargała mi nerwy baba jebnięta :mad::mad::mad:

jakbym robiła bestie ze swojego psa to jej pies byłby zagryziony już dawno, bo zawsze jak idę do lasu a on biega koło domu to leci za nami i ujada skurwysynek przez dobre 10 minut :angryy::angryy::angryy::angryy:

buahahahhahahah:grin:

sie nie ma co wqrwiac:razz: ja wole jak ludzie mysla ze Tigra grozna a nie przymiluch:roll::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahhahahah:grin:

sie nie ma co wqrwiac:razz: ja wole jak ludzie mysla ze Tigra grozna a nie przymiluch:roll::diabloti:

najbardziej mnie wkurzyło to że nie wiem na jakiej podstawie stwierdziła taki fakt :roll:
czy aż na takiego idiotę wyglądam, który czerpie satysfakcje z posiadania agresywnego psa? :diabloti::diabloti: