jonQuilla Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:cudne fotaski macie ze spacerku teraz lecę na wieczorne siq z Ozzym ciesze się że się podobają :) gops napisał(a):o piekne fotaski :loveu: fajnego ma kolege (kolezanke?) :diabloti: to zycze szczurkowi powrotu do zdrowia ;) koleżanka... Aza :) a szczurek raczej nie będzie miał się lepiej :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi:berek córusia Fotaski :loveu::loveu::loveu:lece do Jebia oddać Qdłaczka ;) Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 uuufffffffffffffffffff dopełzłam do końca.troche poczytałam...............o Pani z astem w poczekalni:angryy::angryy::angryy: wiesz ja tam już się nie przejmuje jak kos sie boi mojej suczy( wszyscy sie jej boją) po prostu dla świętego mojego spokoju przechodzę na drugą stronę ulicy, chociaż lans wiejski rzadko uprawiamy. Przez takich własnie co to na jej widok w wieku 2 miesięcy wydawali okrzyk i w nogi moja sucz jest strachliwa......:cool1: ale .......................sto tysięcy pięknych fotek widziałam...i glizde zieloną też:razz::razz::diabloti: Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jesssssoooooo ile fotów:crazyeye: Żonkilowa przestań normalnie popadłam w kompleksy, ide se:roll: Ale jeszcze powiem że pikna Ci ona:loveu: http://img413.imageshack.us/img413/8439/dsc07212qd1.jpg Quote
Selket Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Żonkilkowa :calus: :calus: Przesyłam Ci promyczki słoneczka ode mnie. Złapałaś? :calus: Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witanko Przyszlam obejrzec foteczki, ale zadna mi sie nie otworzyla, weic se ide, ale wroce tu poznej Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Alicja napisał(a)::multi:berek córusia Fotaski :loveu:lece do Jebia oddać Qdłaczka ;) cześć mamcia :multi::loveu: BeaC napisał(a):uuufffffffffffffffffff dopełzłam do końca.troche poczytałam...............o Pani z astem w poczekalni:angryy: wiesz ja tam już się nie przejmuje jak kos sie boi mojej suczy( wszyscy sie jej boją) po prostu dla świętego mojego spokoju przechodzę na drugą stronę ulicy, chociaż lans wiejski rzadko uprawiamy. Przez takich własnie co to na jej widok w wieku 2 miesięcy wydawali okrzyk i w nogi moja sucz jest strachliwa......:cool1: ale .......................sto tysięcy pięknych fotek widziałam...i glizde zieloną też:razz::diabloti: ja też się nie przejmuje bo w końcu czym.... grunt że ja wiem że Salsa nie jest groźna tylko "głupia" a inni niech sobie myślą co chcą :) ale ta babka jest dziwna :eviltong: glizda rządzi :multi: apple napisał(a):Jesssssoooooo ile fotów:crazyeye: Żonkilowa przestań normalnie popadłam w kompleksy, ide se:roll: Ale jeszcze powiem że pikna Ci ona:loveu: http://img413.imageshack.us/img413/8439/dsc07212qd1.jpg dlaczego popadasz w kompleksy?? :oops::oops: wiem że piękna mi ona, bo moja w końcu :loveu::loveu: Selket napisał(a):Cześć Żonkilkowa :calus: Przesyłam Ci promyczki słoneczka ode mnie. Złapałaś? cześć :loveu::multi: tak, złapałam oczywiscie :) ślicznie świeci dzisiaj tutaj słońce :loveu::loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Przyszlam obejrzec foteczki, ale zadna mi sie nie otworzyla, weic se ide, ale wroce tu poznej cześć :) :loveu::multi: jak to się nie otwierają :roll: mam nadzieję że później będzie ok :) Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Nadal foteckow nie wiedze :( dziwne, u mnie działają normalnie :roll::roll::roll: *** kupiłam dzisiaj Dermatol, posypałam na rankę i zabandażowałam.... Salsa brzydko kuleje a z łapki się sączy....mam nadzieje że Dermatol wysuszy ranę i będzie się ładnie goić Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oj mam nadzieje, ze sucz niedlugo bedzie miala zdrowa lapke Quote
gops Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 witanko :multi: widzielismy foteczki :loveu: i przeczytalismy prawie wszysko :roll: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No jak to dlaczego bo za dużo fotów dajesz a u mnie posucha:oops: Witaj wiosenny kfiatuszku:loveu: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ...................weszłam sobie tak z rana miałam szron na trawie rano:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i trzymam kciukasy za łapkę salsy..będzie dobrze.sie nie martw wysuszy sie:multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj mam nadzieje, ze sucz niedlugo bedzie miala zdrowa lapke ja też mam taką nadzieję :) gops napisał(a):witanko widzielismy foteczki i przeczytalismy prawie wszysko cześć :multi::loveu: Fuga*** napisał(a):ale cudne fotobranie buziaki i miziaki Salsucha wymiziana i wybuziakowana :loveu: apple napisał(a):No jak to dlaczego bo za dużo fotów dajesz a u mnie posucha Witaj wiosenny kfiatuszku jakby nie patrzeć...to także Wasz blogas więc foty wspólne :) :) :) a Krosiu w krzakach się chował i nie dał sobie zdjęć po prostu zrobić :) ale brał czynny udział w spacerze :evil_lol: witaj Jabłuszko :loveu::loveu: BeaC napisał(a):...................weszłam sobie tak z rana miałam szron na trawie rano i trzymam kciukasy za łapkę salsy..będzie dobrze.sie nie martw wysuszy sie eee to gdzie Ty mieszkasz :crazyeye::crazyeye: już Ci nie zazdraszczam :eviltong::eviltong: u mnie ciepło, słońce praży od samego rana a w nocy też mrozów nie ma:eviltong: musi się wysuszyć bo inaczej suszarka pójdzie w ruch :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** Swoją drogą wczoraj potraktowałam tą ranę dermatolem, zawinęłam to bandażem...dzisiaj rano rozwinęłam żeby skontrolować i co? i oto to że na gazie był tylko niewielki ślad po jakimś sączeniu :multi::multi: a na całej ranie zrobił się strupek i wygląda brzydko ale lepiej niż wcześniej :) posypałam znów, zawinęłam i odwinę później :) a Salsa już mniej kuleje więc mnie to cieszy :) :multi::multi: no i muszę powiedzieć że jestem z niej dumna.... przez ten czas od kiedy skaleczyła sobie tą łapę tylko raz zdjęła sobie sama opatrunek i to dlatego że student weterynarz ;) źle jej go założył....ona nie może mieć poduszek zasłoniętych bo to ją wkurza :) no i też bardzo grzeczna jest jak ja jej zmieniam opatrunki, siedzi spokojnie i zero objawów adhd :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts