jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):Mama się znęca nad zwierzętami :placz: I Ty się temu bierniesz przyglądasz??? :placz: moja mama jest zła, wiem :evil_lol::evil_lol: Izabela124. napisał(a):JA tez zawsze te bydleta do kibla wywalalm no to będzie miał towarzystwo :eviltong: Selket napisał(a):Cześć :loveu: :loveu: :loveu: cześć :multi::loveu: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:sześć i siedem :p osiem i dziewięć :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Jak mija ci niedziela? witanko :) :multi::loveu: nudnooooo :) :roll: pogoda super! a ja nie mogę nawet Salsy wziąć na spacer :shake: 1. łapka jeszcze nie jest w najlepszym stanie i bieganie mogłoby pogorszyć jej stan 2. ma cieczkę i na spacerach idzie za nami łańcuszek psów :roll: a Salsa głupia i naiwna, nie zdaje sobie sprawy że im chodzi tylko o jedno....ona sądzi że one chcą się z nią bawić :crazyeye::mdleje: straszny ze mnie dogomaniak bo dostała dzisiaj ode mnie po dupie.... jakieś kundle za nami szły a ona się ciągle odwracała i rwała mi do nich z ochotą do zabawy....zapomniała całkowicie że na dworze robi się siku :roll: dostała po tyłku i szła grzecznie a nawet przypomniała sobie o siku :cool3: siła perswazji zadziałała :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):Biedna Żonkilka i biedna Salsa :calus: :calus: Selket napisał(a):Jutro będzie lepiej ;) ajjj.... jak ja lubię się ściskać :calus::calus: też mam taką nadzieje :) jutro czeka Nas wizyta u weterynarza.... mam jedynie nadzieje że mnie nie okrzyczy za tą jej łapkę :oops::oops: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Ciekawe co wet powie na lapke A na cieczke to tylko sterylka też jestem ciekawa... Salsa miała być sterylizowana już dawno ale fundusz nie pozwolił na to :oops::oops: i mam nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze, nie będzie ponadprogramowych wydatków i w końcu będzie można Salsie wyciąć to co ma do wycięcia :eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ciekawe co wet powie na lapke A na cieczke to tylko sterylka Quote
Selket Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ooo...to ciem jeszcze poprzytulam :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):ooo...to ciem jeszcze poprzytulam :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :oops::oops::oops::oops::oops: koffana jesteś :) gops napisał(a):witanko :multi: jak tam lapka? goi sie? :roll: witam :loveu::multi: łapka jakoś się tam goi ale mogłaby lepiej :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):Ja koffana??? oooooo :oops: :oops: :oops: :oops: łooooooo i to jak :) :loveu: Quote
Selket Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jonQuilla napisał(a):łooooooo i to jak :) :loveu: Cieszkam, cieszkam, cieszkam :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):Cieszkam, cieszkam, cieszkam :multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: Izabela124. napisał(a):JA tes kofana?:lol::razz: taaaaaak :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jonQuilla napisał(a): taaaaaak :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Ale sie cieszkam:multi::multi::multi: Wielka radoche mi sprawilas:loveu::lol::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale sie cieszkam:multi::multi::multi: Wielka radoche mi sprawilas:loveu::lol::multi::multi: :multi::multi::multi::multi: lubię sprawiać innym przyjemność :) :loveu: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi::multi: lubię sprawiać innym przyjemność :) :loveu:Ale ja cie juz nie kofam, bo powiedzialas, ze mam agresywne psy u siebie w gaerii:shake::shake::shake::placz::placz::placz::mad::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale ja cie juz nie kofam, bo powiedzialas, ze mam agresywne psy u siebie w gaerii:shake::shake::shake::placz::placz::placz::mad::evil_lol: prawda w oczy kole? ;) :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Izabela124. napisał(a):TAK :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Moj Bobis jest lagodny, nawet by muchy nie skrzywdzil, nie no moze zly przyklad, ale by motylka nie skrzywdzil:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i widzisz, mucha też ma prawo do życia ... mówi Ci to osoba biorąca czynny udział w forum muchomania :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jonQuilla napisał(a):prawda w oczy kole? ;) :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:TAK :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Moj Bobis jest lagodny, nawet by muchy nie skrzywdzil, nie no moze zly przyklad, ale by motylka nie skrzywdzil:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Selket napisał(a):Psyslam się poprzytulać :calus: :calus: :calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jonQuilla napisał(a):i widzisz, mucha też ma prawo do życia ... mówi Ci to osoba biorąca czynny udział w forum muchomania :eviltong::eviltong::eviltong:Muchomania mhm to forum przydaloby sie dla mojej wychy, bo na nia mucha gadamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: daj linka to jej podesle:eviltong::evil_lol::evil_lol::lol: Quote
Recommended Posts