Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']mam dla Was pierniczki w podzięce :) :evil_lol::evil_lol:

w takiej ładnej puszeczce były :cool3::cool3:
sąd okręgowy w Toruniu :)

ja poproszę z dostawą do domu:diabloti:

Posted

jbk, nie wiem czy gdzieś tam jest napisane na tej stronie gdzie go sadzą :eviltong:
ale kiedyś już się logowałam na takiej stronie tylko że zagranicznej i drzewa sadzili o ile dobrze pamiętam gdzieś w Amazonii

apple, w czwartek wysyłałam priorytetem do kolegi mieszkającego w Warszawie pierniki i nie doszły do dziś :angryy:

evaxon, ja też Katarzynka więc hmm ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

evaxon, ja też Katarzynka więc hmm ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:grin: buahahah no ale wiesz ten tego o pierniczka mi chodzilo :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']
apple, w czwartek wysyłałam priorytetem do kolegi mieszkającego w Warszawie pierniki i nie doszły do dziś :angryy:

Ale do mnie dojdą......na pewno:roll:

Hejka:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

dzień dobry :multi::multi::multi::loveu:

no wiem że z Pocztą Polską to już tak jest ale zezłościło mnie to...
a pierniki jak pierniki ale np. kolega się uparł ze chce więc stwierdziłam że nie wiele mam do stracenia :eviltong:

na focenie Salsy nie mam chwilowo czasu :roll:
w weekend dopiero coś więcej moze będzie :eviltong::eviltong:

póki co mam tylko cztery foty :)
kusiło ją to ciastko :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Mój Kwiatuszku :loveu: :loveu: Teraz to powinnam powiedzieć, Mój brązowiutki Kasztaneczku :loveu: Swoją drogą ładnie CI w tym kolorku ;) A Salsuchna jak zwykle taki słodki wypłoszek ;)

Posted

[FONT=Georgia]witam wszystkich :multi::multi::loveu:

tak, tak to ciasteczko było jej :cool3:

ze stołu przy mnie nie weźmie, gorzej jak mnie nie ma...
np. mojej mamie nos wpycha w talerz jak je, ale to wina mojej mamy bo mówiłam jej tysiące razy że ma jej nie dawać przy stole i ma ją karcić za złe zachowania...ale z moją mamą to jak ze słupem :roll:
takim sposobem Salsa się nauczyła że jak szczeknie to dostanie i ujada jak jemy obiad co mnie wkurza niesamowicie :angryy:
a jeszcze ja dostaję opierdziel jak pies piszczy i szczeka jak chce coś wyżebrać a ja jej nie daję :angryy:

jestem, jestem... :eviltong::eviltong:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]u mnie jest gorsza sytuacja bo nie mieszkam sama i co z tego jeśli ja będę z psem pracować żeby nie brała ze stołu a inni będą to zlewać :roll:
a dogadać się z tymi ludźmi się nie da bo już nie raz próbowałam :angryy::angryy:
[/FONT]