jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 i to byłoby na tyle zdjęć :) :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ile fotasków :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ile fotasków :loveu: :loveu: baa...mówiłam że jak pójdę z Salsą na spacerek to dużo fotów będzie :) dzisiaj w końcu czas był to zafociłam :eviltong: Quote
emdziolek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Mniam mniam mniam dobry patyczek:loveu: http://img150.imageshack.us/img150/6295/dsc07847vn7.jpg Cze siostra!:multi: Mam dla Ciebie niespodziewanke!:evil_lol: Wpadaj do nas ino za chwilke bo musze sie przyszykować:diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']Hmm...a patrzaj nie wierzyłąm CI :evil_lol: to następnym razem radzę Ci wierzyć ;) ja nie kłamię w piątki :evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Mniam mniam mniam dobry patyczek:loveu: http://img150.imageshack.us/img150/6295/dsc07847vn7.jpg Cze siostra!:multi: Mam dla Ciebie niespodziewanke!:evil_lol: Wpadaj do nas ino za chwilke bo musze sie przyszykować:diabloti: cześć siostra :multi::multi::loveu: już byłam, widziałam i dziękuje ślicznie :loveu::loveu::loveu: super niespodziewanka :loveu::multi: Quote
emdziolek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć siostra :multi::multi::loveu: już byłam, widziałam i dziękuje ślicznie :loveu::loveu::loveu: super niespodziewanka :loveu::multi: Bo niespodziewanki Emdziolka som fane:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 łał kwiatuszku ile fot:crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jaaaaaaaaaaaaaa ile fot :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: szkoda że sie mie nie odewrzyły bo dogo sie ślimaczy :mad::mad::diabloti: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A Wy mi też tak robicie na tygodniu :obrazic: A ja teraz sobie wszystko objerzałam :D Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :placz::placz::placz:co jej zrobiłas http://img359.imageshack.us/img359/8792/dsc07825aa4.jpg Quote
jonQuilla Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='evaxon']łał kwiatuszku ile fot:crazyeye::loveu: :eviltong::eviltong: postarałam się ;) [quote name='clockwork']jaaaaaaaaaaaaaa ile fot :crazyeye: szkoda że sie mie nie odewrzyły bo dogo sie ślimaczy :mad::diabloti: gupie dogo :mad::mad: [quote name='Selket']A Wy mi też tak robicie na tygodniu :obrazic: A ja teraz sobie wszystko objerzałam :D :) ależ Ty wredna :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:co jej zrobiłas http://img359.imageshack.us/img359/8792/dsc07825aa4.jpg :oops::oops: ja jej nic nie zrobiłam... ona się od Ozzulca nauczyła tak o fikać na pleckach... tyle że Ozzulek wybiera miękkie podłoże w postaci trawki a ona woli piasek :roll: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='jonQuilla'] :oops::oops: ja jej nic nie zrobiłam... ona się od Ozzulca nauczyła tak o fikać na pleckach... tyle że Ozzulek wybiera miękkie podłoże w postaci trawki a ona woli piasek :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pilinga se zrobiła cze Córeńko wcinająca suchą karmę :razz::razz: było mamci dać znać to bym coś posłała:roll: Quote
jonQuilla Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pilinga se zrobiła możliwe ale jaka fuj jest wdotyku teraz :roll: a dopiero w poniedziałek będzie gostek fachowy co nam przywróci ciepłą wodę :roll: cze Córeńko wcinająca suchą karmę :razz::razz: było mamci dać znać to bym coś posłała:roll: cześć Mamcia :loveu::multi: a widzisz, szkoda że nie mowiłam wcześniej :roll::roll: Quote
BeaC Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hejka aleś wymęczyla Salse na tym piachu:cool3::cool3::cool3: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Cześć :loveu: :loveu: Zapchałaś się chrupkami, że Cię nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts