BeaC Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 kochana ja chodże do pracy, więc wstaje o 5.15..............:eviltong::eviltong::eviltong: a ty pewnie tak jak moję dziecię 13 godzine uważasz za rano............... jak nie idzie do szkoły to tak spi:roll::roll: a mieszkam na południowym- zachodzie:razz: Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 BeaC napisał(a):kochana ja chodże do pracy, więc wstaje o 5.15..............:eviltong::eviltong::eviltong: a ty pewnie tak jak moję dziecię 13 godzine uważasz za rano............... jak nie idzie do szkoły to tak spi:roll::roll: a mieszkam na południowym- zachodzie:razz: o 5:15 :crazyeye::crazyeye: ajjjjć, nie wstawaj tak wcześnie ;) ja Ci pozwalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 13? hmmm...owszem podobnie mam, dla mnie też to ranek :evil_lol: ale nie śpie do 13, max do 11 :) :diabloti::diabloti::eviltong: no chyba że są jakieś wyjątkowe okoliczności :) Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ................pobudkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! he:diabloti: he :diabloti:he:diabloti: Quote
apple Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witaj sisko mła droga:loveu::loveu::loveu: W podzięce za kawcie reanimacyjną z ranka przyniosłam Ci;) Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :multi::multi::multi:cześć córeczko :loveu: Witanko z raneczka , dziś już nie jadę po żadnego psa :hmmmm: chyba :roll: cieszkam że łapeczka Salsuni już lepiej Quote
jonQuilla Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='Selket']Cześć!!!!!!!!!!!!!!! cześć :loveu::multi: [quote name='evaxon']hej hej fajnie ze mała sie goi cześć cześć EFF :) :loveu::multi: [quote name='BeaC']................pobudkaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! he he he ajjjj....o tej godzinie to ja byłam jeszcze w błogim śnie ;) wstałam przed chwilką :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musze chyba zacząć wcześniej chodzić spać :eviltong: [quote name='apple']Witaj sisko mła droga W podzięce za kawcie reanimacyjną z ranka przyniosłam Ci witaj :loveu::multi: ale śliczne kwiatki mi się dostało :multi::multi: dziękuje :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja']cześć córeczko Witanko z raneczka , dziś już nie jadę po żadnego psa chyba cieszkam że łapeczka Salsuni już lepiej cześć mamusiu :loveu::multi: ajj mam nadzieję że odpoczniesz sobie dzisiaj :calus: [quote name='Fuga***']siemka, Dżonkil cześć Fugulce :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 dzisiaj odwiązałam Salsy łapkę i na gazie nie było śladów po sączeniu :multi: zrobił się strupek i rana się troszkę ściągnęła co mnie cieszy..... zostawiłam bez opatrunku żeby pooddychała :eviltong::eviltong: a tutaj fotki... to jest ta mniejsza rana, na której były dwa szwy :) jak widać ma się bardzo dobrze to żółte to pozostałość po Dermatolu Quote
Selket Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Hejka :loveu: :loveu: Już śliczna ta łapeczka :evil_lol: Miłego popołudnia :calus: Quote
BeaC Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 widzę Cię:diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze śpisz:angryy: Quote
apple Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 CZesć kwietniczku:loveu: ale cię jakaś żyrafa podglada:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Hejka :loveu: :loveu: Już śliczna ta łapeczka :evil_lol: Miłego popołudnia :calus: cześć :) baaardzo śliczna :evil_lol::evil_lol: [quote name='mia_mia']goi sie jak na psie:) [quote name='BeaC'] widzę Cię:diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze śpisz:angryy: HA!!! :diabloti: a właśnie że nie....wstałam dzisiaj ciutke przed 9 :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='apple']CZesć kwietniczku:loveu: ale cię jakaś żyrafa podglada:evil_lol: cześć :) :loveu::multi: a no się wystraszyłam jak spojrzałam za okno a tam mi taki żyraf wyskoczył :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć!!! Co to za towarzysza masz???? :evil_lol: :evil_lol: Quote
gops Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 heloow :multi: widze ze lapka sie juz goi ;) to dobrze :razz: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć!!! Co to za towarzysza masz???? :evil_lol: :evil_lol: cześć :loveu::multi: fajny cukiereczek co? ;) [quote name='gops']heloow :multi: widze ze lapka sie juz goi ;) to dobrze :razz: witaj :multi::multi::loveu: łapka się goi to fakt ale Salse dziś ominie mega spacerek :eviltong: idę z koleżanką znów na działki i ona będzie ze swoją ON'ką czyli powtórka z rozrywki ale Salsa by znów zaniemogła po tym spacerze....dlatego odpuszczam jej dzisiaj :roll::roll: Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 właśnie wróciłyśmy ze spacerku a właściwie z leżenia na trawie :-o :evil_lol::evil_lol: pogoda rewelacyjna :multi::multi: ale kurde poszłyśmy na nasze działeczki, rozwaliłyśmy się tam na trawie, popijamy sobie Tigerki i nagle jedzie zielony polonez a tam auta raczej nie jeżdżą.... wszyscy w Gdańsku wiedzą ze zielonym polonezem tajniacy jeżdżą (swoją drogą fajni tajniacy) .... oczywiście okno mieli otwarte, a my przy samej trasie jazdy siedziałyśmy więc powiedzieli dzień dobry i pojechali kawałek dalej i tam się zatrzymali :eviltong: przeszli się po działkach i spisali tam dwójkę młodych ludzi, którzy pili piwo...pewnie też mandaty wlepili....młodzi przechodząc koło nas powiedzieli nam że to tajniacy i że jeśli mamy piwo to żebyśmy uważały...ale my grzeczne i nie w głowie nam piwo :evil_lol::evil_lol: no i tajniacy znów wsiedli do swojego śmigacza i wracają koło nas, zatrzymali się i mówią że są z policji na co my że wiemy :evil_lol::evil_lol: pytają się czy często tu bywamy, my że czasem z psami na spacer.... a co oni nam mówią? - dziewczyny lepiej tutaj nie przychodźcie bo w zeszły poniedziałek około 13 zgwałcili tutaj 9 letniego chłopca :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i zrobił to jakiś 20 latek :roll: ludzie są pojebani :angryy::angryy::angryy: fakt okolica na której znajdują się te działki to patologiczny rejon więc zmyłyśmy się z czym prędzej i poszłyśmy do parku walnąć się na trawę :eviltong: a taka fajna ta miejscówka z tymi działkami była :roll::roll: Salsa nie była, ale koleżanka miała swoją Azkę więc jej foty wrzucę....a co tam :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts