AśkaK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]a tutaj zdjęcia z wczoraj :)[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Arial]Jaka wysportowana, jakie ma mięśniory!:loveu::-o:lol: Ślicznotka!!![/FONT] [FONT=Georgia][quote name='jonQuilla']i filmik z przed kilku dni :)[/FONT] [FONT=Georgia]http://pl.youtube.com/watch?v=9qxJMs0z2ys[/FONT] O, Rudy też podaje piątkę!:lol: Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='tygra']no ładnie :) Ty zapewne też ale miałam na myśli Salsę (tym razem) [FONT=Arial] aaaaaa.... no to tym razem spoko, ale jakby co to ja też już zapomniałam o co chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
diabelkowa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://img442.imageshack.us/img442/2610/dsc04790go3.jpg ja tez tak mam dziwnie za bardzo rozbudowana klatka piersiowa w porownaniu do reszty:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja nie miałam studniówki :roll: i ffcale nie żałuje... i tak bym nie poszła na dyskomulską przytupówke w pięknej kreacji ;)[/FONT] [FONT=Georgia]też pewnie bym nie żałowała :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Foty były foty i to na dodatek nie ze studniówki ino z domeczku i podwórka :multi::multi::multi: [FONT=Georgia]a no ponoć jakieś tam dałam zdjęcia :evil_lol:[/FONT] a ja sie przyznam ....byłam raz w życiu na dyskotece:oops::oops::oops: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja 2 razy..... rozliczyć sie z utargu z szefem który miał dyskoteke i bar rockowy- ja pracowałam of course w tym drugim :evil_lol::evil_lol: aaaaa.... i jeszcze jak Pawcio był sponsorem tattoo na dyskotece dla gościa z najlepszą dziarą ... takie tattoo party ;)[/FONT] [FONT=Georgia]a ja dość często chodzę na potupajki...lubię potańczyć i wybawić się :) dzisiaj miałam iść do koleżanki na drinkowanie...wypiłyśmy po 3 drinki...potem przyszli jej rodzice i im robiłam drinki (czułam się jak barman) a następnie poszłyśmy do pubo-imprezy na piwo...wypiłyśmy po 2 i wracając do domu spotkaliśmy jakiś studentów z którymi też do jakiegoś pubu na jeszcze jedno piwo :evil_lol::evil_lol: nas gdzieś na miasto wypuścić to skandal :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='tygra']jaka ona słodziutka :) [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kto ja??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] :oops::oops::eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz tak pomyślałam .....:razz:[/FONT] [quote name='tygra']no ładnie :) Ty zapewne też ale miałam na myśli Salsę (tym razem) [FONT=Georgia]Madzia też może być Słodka jeśli tylko się na to zgodzi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] aaaaaa.... no to tym razem spoko, ale jakby co to ja też już zapomniałam o co chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Madzia zrób coś dla mnie...ubierz się na różowo :evil_lol: chociaż i bez tego jesteś słodka na swój sposób ;) [/FONT] [quote name='AśkaK'][/font] [FONT=Arial]Jaka wysportowana, jakie ma mięśniory!:loveu::-o:lol: Ślicznotka!!! [/FONT] [FONT=Georgia]gdyby Salsa chciała ciut przytyć to bym zadbała żeby była ładnie wyrzeźbiona...a tak to sama skóra i kości więc widać każdą najmniejszą żyłkę i każdy malutki mięsień :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='diabelkowa']http://img442.imageshack.us/img442/2610/dsc04790go3.jpg ja tez tak mam dziwnie za bardzo rozbudowana klatka piersiowa w porownaniu do reszty:evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale żeś się ładnie tutaj skwitowała :) [/FONT] Quote
clockwork Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Madzia zrób coś dla mnie...ubierz się na różowo :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]pogrzało cie??? :crazyeye::crazyeye: ... tej pani już podziękujemy :diabloti: w anglii jak mi zapożyczyli RÓZOWE kapcie to już czułam sie jak ułomek :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]a jak mi ostatnio kumpela która ma córke powiedziała że na dziewczynke nie idzie kupić nic innego ja w różu-postanowiłam że w takim razie- dzieciom mówie stanowcze NIE:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]róż działa na mnie jak płachta na byka... NEVER!!! :shake::shake::diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pogrzało cie??? :crazyeye::crazyeye: ... tej pani już podziękujemy :diabloti: w anglii jak mi zapożyczyli RÓZOWE kapcie to już czułam sie jak ułomek :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]a jak mi ostatnio kumpela która ma córke powiedziała że na dziewczynke nie idzie kupić nic innego ja w różu-postanowiłam że w takim razie- dzieciom mówie stanowcze NIE:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]róż działa na mnie jak płachta na byka... NEVER!!! :shake::shake::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]no chyba bym zawała dostała wchodząc do Klocusiowej ...a tu róż bije po okach ....:mdleje: oj córcia bo pójdziesz na odwyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]Żonkilko o której ty na tym necie byłaś?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Teraz pewnie odsypasz te drinki i pifka wieczorową porą:cool3: oj nie chcę ja być w twojej skórze jak wstaniesz. PO JEDENASTE - NIE MIESZAJ![/FONT] Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 szczuplutka, zgrabniutna, młoda ma czas na budowanie masy. A nóżki bardzo ładnie umięśnione. Ile waży i mierzy? Quote
emdziolek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pogrzało cie??? :crazyeye::crazyeye: ... tej pani już podziękujemy :diabloti: w anglii jak mi zapożyczyli RÓZOWE kapcie to już czułam sie jak ułomek :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]a jak mi ostatnio kumpela która ma córke powiedziała że na dziewczynke nie idzie kupić nic innego ja w różu-postanowiłam że w takim razie- dzieciom mówie stanowcze NIE:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]róż działa na mnie jak płachta na byka... NEVER!!! :shake::shake::diabloti: [/FONT] Klocusiowa kochom cie!:loveu: Ja też nietrawie różu , nie nawidze, no szlag mnie trafia jak mi mama kupuje chociaż różowe skarpetki:angryy::evil_lol:Róż to pedalstwo i koniec kropka:razz: Quote
apple Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Co wy chcecie od różu? - kolor jak każdy inny :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pogrzało cie??? :crazyeye::crazyeye: ... tej pani już podziękujemy :diabloti: w anglii jak mi zapożyczyli RÓZOWE kapcie to już czułam sie jak ułomek :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]a jak mi ostatnio kumpela która ma córke powiedziała że na dziewczynke nie idzie kupić nic innego ja w różu-postanowiłam że w takim razie- dzieciom mówie stanowcze NIE:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]róż działa na mnie jak płachta na byka... NEVER!!! :shake::shake::diabloti: [/FONT] [FONT=Georgia]:) no dobrze...to już wymazuje z mojej głowy taką wizję :evil_lol::evil_lol: ja ogólnie różowy traktuje obojętnie...mam swoje ulubione dwa kolory (oliwkowy i żółty kurczaczkowy[SIZE=2])...najwięcej ubrań w takich kolorach...a z różu to skarpetki, majty itd mi nie przeszkadzają...nawet mam bluzkę w oliwkowo różowe paski bo strasznie spodobało mi się zestawienie kolorów :evil_lol::evil_lol: ale tak żeby ubrać całą różową bluzkę albo coś innego to w życiu bo bym zwymiotowała ze słodyczy :evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no chyba bym zawała dostała wchodząc do Klocusiowej ...a tu róż bije po okach ....:mdleje: oj córcia bo pójdziesz na odwyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Szczerze to ja też bym padła jakbym widziała Madzie w różowym :) nie...jeszcze mnie nie wysyłaj na odwyk :evil_lol::evil_lol: daj mi ciut się jeszcze pobawić ;) :evil_lol: [/FONT] [quote name='emdziolek']Klocusiowa kochom cie!:loveu: Ja też nietrawie różu , nie nawidze, no szlag mnie trafia jak mi mama kupuje chociaż różowe skarpetki:angryy::evil_lol:Róż to pedalstwo i koniec kropka:razz: [FONT=Georgia]na 18 urodziny dostaniesz ode mnie różowy karton z różowym zaopatrzeniem na całe życie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='tygra']szczuplutka, zgrabniutna, młoda ma czas na budowanie masy. A nóżki bardzo ładnie umięśnione. Ile waży i mierzy? [FONT=Georgia] wysokość w kłębie to około 50cm...mierzyłam ją w październiku całą i chyba dzisiaj też się pokuszę o zmierzenie jej dokładnie :) a waży 21kg....tak do 25 mogłaby przybrać :evil_lol::evil_lol: ale do wakacji jest czas i może przybierze wtedy będziemy skupiać się na budowaniu ładnej sylwetki :) strasznie podobają mi się psy umięśnione tak jak suka Carismy z niebieskiego :loveu::loveu: mam nadzieję że error nie wystąpi że sobie pożyczyłam na chwilkę to zdjęcie :loveu: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Żonkilko o której ty na tym necie byłaś?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Teraz pewnie odsypasz te drinki i pifka wieczorową porą:cool3: oj nie chcę ja być w twojej skórze jak wstaniesz. PO JEDENASTE - NIE MIESZAJ![/FONT] [FONT=Georgia]no bo ja zostawiłam PC'a włączonego i jak wróciłam to musiałam wyłączyć i tak sobie na dogo niewinnie zaglądnęłam i do 5 mi zeszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wstałam bardzo dobrze :) czuję się jak świeżynka :loveu::loveu::loveu: o 6 gdzieś brzuch mnie strasznie bolał no ale teraz jest bosko :) a co do niemieszania to ja teorię znam...ale w praktyce wygląda to inaczej :oops::oops: :evil_lol: [/FONT] Quote
tygra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 fakt ta sunia ma sylwetkę idealną, ja też się biorę za Tygrę. Obroża będzie w przyszłym tygodniu z obciążeniem, szelek szukam (ale chyba uszyję), oponka czeka :). Moja ma 60cm i waży 30kg i już nie wystaje jej kręgosłup nareszcie. Jak troszkę się ociepli zaczynamy trenować Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='tygra']fakt ta sunia ma sylwetkę idealną, ja też się biorę za Tygrę. Obroża będzie w przyszłym tygodniu z obciążeniem, szelek szukam (ale chyba uszyję), oponka czeka :). Moja ma 60cm i waży 30kg i już nie wystaje jej kręgosłup nareszcie. Jak troszkę się ociepli zaczynamy trenować [FONT=Georgia]no proszę...kolejna dama będzie robić za ciągniczek ;) :evil_lol::evil_lol: ja chciałam skoki z Salsuchą potrenować...ale zobaczymy :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Pimpek']Witanko! :cool3: [FONT=Georgia]Czesc :loveu: :multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Goździczku tylko mi nie mów że znów wybyłaś :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Goździczku tylko mi nie mów że znów wybyłaś :razz:[/FONT] [FONT=Georgia]na imprezę się nigdzie dzisiaj nie wybieram bez obaw :evil_lol::evil_lol: co za dużo to nie zdrowo :) byłam na zakupach studniówkowych bo kurde rozerwały mi się moje dresy :roll: polazłam do centrum handlowego i nigdzie już takich nie mogłam znaleźć więc ciocia mi poradziła żebym ubrała swoją spódnicę do kolan czarną i dokupiła jakąś bluzkę...kupiłam zgniło zieloną (zresztą taką jak moja czcionka) [SIZE=2]odbiega ten strój od szpilek, dresów i bluzki z żabotem ale kurde jakoś będę musiała to przeżyć...chociaż ciężko będzie :roll: ale co zrobić...nic nie jest wieczne a dresiczki i tak już swoje lata przeżyły :diabloti: :evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witaj:) nie zapomnij o czerwonych majtach:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='agbar']witaj:) nie zapomnij o czerwonych majtach:diabloti: [FONT=Georgia]no baa...raczej że nie zapomnę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Hej goździczku :multi: dresowy. Nic się nie martw - u mnie gdzieś na dnie szafy są jeszcze spodnie dresowe nie do przebicia. Różowo - zielone z kreszu :oops::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ostatni krzyk mody - oddam za darmo :evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hej goździczku :multi: dresowy. Nic się nie martw - u mnie gdzieś na dnie szafy są jeszcze spodnie dresowe nie do przebicia. Różowo - zielone z kreszu :oops::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ostatni krzyk mody - oddam za darmo :evil_lol::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]nie mogę przyjąć tego za darmo...to jest za wiele warte żebyś oddawała sobie od tak nic z tego nie mając :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts