Jola_K Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 wkurzylam sie wpisalam w wyszukiwarke gadugadu slowo koty rany jakie bzdety mi sie wyswietlily :-o np profil "jedzmy koty" :placz: to jakis zart? Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Jola_K']wkurzylam sie wpisalam w wyszukiwarke gadugadu slowo koty rany jakie bzdety mi sie wyswietlily :-o np profil "jedzmy koty" :placz: to jakis zart? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Ines_Chorzów Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cudowne kiciusie szukają domków. Do wyboru do koloru :) Są prześliczne, wszędzie ich pełno. Są kuwetkowe. Obecnie znajdują się na tymczasie u Wandul66. [SIZE=5]Co tu dużo mówić, sami zobaczcie :) I na koniec dwie śliczne biedy z chorymi oczkami :( Quote
Jola_K Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 powyzej nowe kotki ktore zamieszkaly tymczasowo u Wandy to 9 kociakow, - 5 maluszkow ok 8 tygodniowych: 2 szylkretki i trzy tygryski - dwa kotki tygryski ok 12 tygodniowe - oraz dwa kotki zabrane spod schroniska bezposrednio od goscia ktory je przywiozl, to te dwa zakatarzone, rudy i tygrysek wszystkie kotki dostaly surowice, zostaly odpchlone (pchly chodzily po nich stadami!!! ), kotki z objawami kk dostaly linkospektin miejmy nadzieje ze kotki szybko trafia do domkow prosimy o pomoc w oglaszaniu Quote
Jola_K Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [SIZE="3"]prosze tez o pomoc w organizacji aukcji zebraczych/ bazarkow dzisiaj dostalam rachunek za pazdziernik z lecznicy powalil mnie z nog, to 1800zl :placz: jest to dla mnie kompletne zaskoczenie nie wiem jak to splace Quote
Kamila_s Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jola,a moze zrobimy dla Ciebie cegielki????co o tym myslisz???;) Quote
Seaside Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 popieram!!! jakiś bazarkowy zastój poza tym jest :roll: Quote
Herspri Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja dzisiaj wystawię jeden bazarek, skromny no ale może coś się ruszy :roll: kolczyki dwie książki i dwie koszulki . Zastanawiam się czy nie skorzystać z pomysłu Basi i nie wystawić ciasteczek swojej roboty tyle że o innym składzie :razz: pasztetowo wątróbkowe z odrobiną sera, moje psy i nawet wybredne koty za nimi przepadają - tylko nie wiem jak długo one wytrzymują ( bo u mnie w przeciągu kilku dni schodzą :diabloti: ) :shake: Quote
Jola_K Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Kamila_s napisał(a):Jola,a moze zrobimy dla Ciebie cegielki????co o tym myslisz???;) to dobry pomysl!! cegielki mam wydrukowane, moznaby je wysylac dziekuje!! Seaside, Herspri, Wam rowniez, na Was cioteczki zawsze mozna liczyc :Rose: Quote
Seaside Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 i jak widać na Tomo2 również :loveu: - podarował kociakom 40 zł za film :multi: Bardzo dziękujemy :multi::loveu: Quote
magda z. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 to ja też z podobną wiadomością, wisela1 podarowała kociaka z ceramiki po raz kolejny na aukcję, tylko że mam prośbe, czy ktoś może ją wystawić, mnie przez tydzien nie ma, seaside moge prosić, foty są w wątku i wymiary też, ja bym wysłała po przyjeździe, bo teraz przez tydzien nie ma mnie na necie Quote
Seaside Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 magda z. napisał(a):to ja też z podobną wiadomością, wisela1 podarowała kociaka z ceramiki po raz kolejny na aukcję, tylko że mam prośbe, czy ktoś może ją wystawić, mnie przez tydzien nie ma, seaside moge prosić, foty są w wątku i wymiary też, ja bym wysłała po przyjeździe, bo teraz przez tydzien nie ma mnie na necie Zaraz wystawię tylko ja w domu bez komputera i w poniedziałek będę mogła skontrolować bazarek ;), chyba że tato mnie na swój wpuści :diabloti: Quote
magda z. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Seaside napisał(a):Zaraz wystawię tylko ja w domu bez komputera i w poniedziałek będę mogła skontrolować bazarek ;), chyba że tato mnie na swój wpuści :diabloti: na pewno kocie cioteczki będą podnosić bazarek, jakbyś mogła to wklej do niego link w tamty, żeby wisela1 też zobaczyła:) dzięki wielkie:loveu::loveu: Quote
Seaside Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/ceramiczny-kotek-w-boleslawieckie-stempelki-na-ratowanie-kociakow-olbrzymi-dlug-123823/ Quote
peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Kamila_s napisał(a):Jola,a moze zrobimy dla Ciebie cegielki????co o tym myslisz???;) Kamila to świetny pomysł :lol: tylko nie pisz nic o dyplomikach ;) Quote
Herspri Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-ksiazki-ciuchy-na-zywiec-123854/#post11158960 Quote
Tweety Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a to dla Lucusia i innych kociaków, ktorym nie udalo sie pomóc Quote
Tweety Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jolu, jako, że udało się wygrać głosowanie na krakvecie daj znać jakiej karmy potrzebujesz, bo będziemy robić zamówienia. Nie wiem czy osobno dla Wandy tzn czy do Ciebie wysyłać czy do wandul większą ilość? Quote
Jola_K Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Tweety napisał(a):Jolu, jako, że udało się wygrać głosowanie na krakvecie daj znać jakiej karmy potrzebujesz, bo będziemy robić zamówienia. Nie wiem czy osobno dla Wandy tzn czy do Ciebie wysyłać czy do wandul większą ilość? najlepiej mi jedza ACANE kitten i to potrzebuje najbardziej trzymalam kciuki by sie udalo wygrac :kciuki: Quote
Jola_K Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 wspominam dzisiaj te kociaki, ktorym nie udalo sie pomoc jest ich wiele, kazde odejscie boli tak samo mocno, pomimo uplywajacego czasu, ciagle rycze jak bobr dla wszystkich duszyczek ktore ulecialy za TM dla Molly i Nelly dla Zuzi dla czarnej Myszenki dla bialej kiciuni i jej rodzenstwa dla ukochanej Okruszki dla Ptysi, bialo szarej koteczki "z worka" dla Lucusia dla Czarnej koteczki "od staruszki" dla wielu, wielu innych, ktore odeszly dla Was wszystkich zapalam dzisiaj swieczki Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jak przeczytalam ile wyniosly ostatnie leczenia, byłam w szoku. Zorganizowałam wraz z Herspri kolejny bazarek. Zapraszam.http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-zaslonu-andrea-okazja-na-zywiec-123933/#post11166243 Quote
peate Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dołączam się do tych wspomnień Joli chociaż wszystkich tych małych i większych aniołków nie poznałam to wierzę, że są teraz na pewno szczęśliwe i zajęte wspólnymi zabawami :kociak: Quote
Mija Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A ja nie umiem dodać serduszka, ale tęsknię za naszym Leviskiem.......:-(:-(:-( Quote
Seaside Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie było mnie tu w sobotę :( Ale dla wszystkich kociaków które odeszły zapalam świeczuszki :( ['][']['] Quote
Recommended Posts