Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, to po prostu aż żenada o tym wszystkim czytać...:shake:
Ja się wtrącę znowu na temat [B]beamicha[/B]. Jak rzeczywiście odpisała na maila w niedzielę i miała przesłać kasę w poniedziałek- tak cisza. Mimo, że wysłałam jeszcze jednego maila. Podobnie było przy jej poprzednim zakupie u mnie- też długo czekałam.
Nie, wybaczcie, ale ja nie rozumiem takiego postępowania. Rzecz za 8zł, wylicytowana 25.12- i co? Przecież można zawsze zrezygnować, jak już naprawdę sytuacja głodowa.
A czy beamicha odezwała się do Pumy1984?

Posted

a czy piekielnyaniołek18 jakoś sie do tych wypowiedzi ustosunkował?pytam bo jestem po prostu ciekawa jaką pozycję ona przedstawia i aż mi sie w głowie nie mieści że tak postępowała ja ją poznałam jako rzetelną osobę ale czasami pozory mogą mylic mam nadzieje że się wszystko wyjaśni nie lubię takich sytuacji a po amiczce to na nie reaguję jak oparzona

Posted

[quote name='Czarodziejka'][SIZE=7][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=#000000]11.[B][COLOR=red]Anecioreczek[/COLOR][/B] (kolczyki z gwiazdą) - aukcje Bodziulki, aukcje Lulki [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
[COLOR=red]a mnie ta osoba winna jest wyjasnienie w jakich okolicznosciach odeszla adoptowana przez nia kotka, jej dotychczasowe wyjasnienia sa tak zawile i nie trzymaja sie kupy, ze i za to powinna trafic rowniez na czarna liste adopcyjna![/COLOR]

Posted

[quote name='Bodziulka']Dostałam dzisiaj wpłatę od monity. Ponieważ wylicytowane przez nią przedmioty wróciły na aukcje, zaproponowałam jej zwrot pieniędzy lub przekazanie tych pieniędzy na cel bazarków, na których licytowała (psiaki asiaf1). Czekam na jej decyzję.[/quote]

sprawa się wyjaśniła :)

Posted

A ja parę postów wyżej, pochwaliłam, że beamicha się odezwała, jedna nieszczęsnych 8 zł od 25 grudnia nie zobaczyłam do tej pory...:shake:

Posted

[quote name='darunia-puma']a czy piekielnyaniołek18 jakoś sie do tych wypowiedzi ustosunkował?pytam bo jestem po prostu ciekawa jaką pozycję ona przedstawia i aż mi sie w głowie nie mieści że tak postępowała ja ją poznałam jako rzetelną osobę ale czasami pozory mogą mylic mam nadzieje że się wszystko wyjaśni nie lubię takich sytuacji a po amiczce to na nie reaguję jak oparzona[/quote] Zapraszam do lektury działalności Roksany ( zlota rybka - od perfum i piekielnyaniolek18 to ta sama Roksana.. )
[URL]http://www.pomocgoldenom.fora.pl/wiesci-z-nowych-domow,7/golden-z-katowic-fart-dick,780.html?sid=11fab55f291e3966d0aeeb98715843f4[/URL]

Niestety nie mam zbyt wiele czasu, ale staram się i w tej sprawie coś zrobić.

Posted

Witam tu Piekielnyaniolek
Założyłam to konto by móc się skontaktować z Usią o czym napisałam Czarodziejce, ponieważ nie miałam jak się skontaktować z Usią.Na forum Szansy przeprosiłam i wytłumaczyłam dlaczego tak postąpiłam na dogomanii nie zdążyłam bo zostałam zbanowana.Pieniążki które dostałam na psa zostaną zwrócone osobie która mi je wysłała, już się w tej sprawie kontaktowałam i czekam na podanie nr konta.Przyznaje się do wzięcia pieniążków na psa(jednak to nie było wyłudzenie, pieniążki są do tej pory nieruszone, miały zostać przeznaczone na kastrację psa)do bazarku Usi też się przyznaje za co ją ogromnie przepraszam(paczka już została wysłana)jednak nie mam zamiaru płacić za głupotę użytkowniczki o nicku zlota rybka.Przyznałam się do tego co zrobiłam, wiem że było to wielką głupotą której żałuje ale za czyjeś błędy nie mam zamiaru ponosić odpowiedzialności.Ktoś pisał że zalicytował u mnie na bazarku książkę, jednak do tej pory nie dostałam adresu na który książka miała zostać wysłana.Resztę rzeczy wysyłałam na czas, oraz przed wpłynięciem pieniążków na konto jak było w przypadku darunia-puma oraz betty(nie pamiętam dokładnego nicka).Proszę więc by nie zarzucano mi czegoś czego nie zrobiłam, odpowiadam za swoje czyny ale jak już pisałam nie będę odpowiadać za czyjeś i to chyba tyle w tym temacie.Nie chcę więcej dyskutować, paczka została wysłana pieniążki zostaną zwrócone i jeszcze raz wszystkich Przepraszam.

Posted

[quote name='Milka87']Witam tu Piekielnyaniolek
Założyłam to konto by móc się skontaktować z Usią o czym napisałam Czarodziejce, ponieważ nie miałam jak się skontaktować z Usią.Na forum Szansy przeprosiłam i wytłumaczyłam dlaczego tak postąpiłam na dogomanii nie zdążyłam bo zostałam zbanowana.Pieniążki które dostałam na psa zostaną zwrócone osobie która mi je wysłała, już się w tej sprawie kontaktowałam i czekam na podanie nr konta.Przyznaje się do wzięcia pieniążków na psa(jednak to nie było wyłudzenie, pieniążki są do tej pory nieruszone, miały zostać przeznaczone na kastrację psa)do bazarku Usi też się przyznaje za co ją ogromnie przepraszam(paczka już została wysłana)jednak nie mam zamiaru płacić za głupotę użytkowniczki o nicku zlota rybka.Przyznałam się do tego co zrobiłam, wiem że było to wielką głupotą której żałuje ale za czyjeś błędy nie mam zamiaru ponosić odpowiedzialności.Ktoś pisał że zalicytował u mnie na bazarku książkę, jednak do tej pory nie dostałam adresu na który książka miała zostać wysłana.Resztę rzeczy wysyłałam na czas, oraz przed wpłynięciem pieniążków na konto jak było w przypadku darunia-puma oraz betty(nie pamiętam dokładnego nicka).Proszę więc by nie zarzucano mi czegoś czego nie zrobiłam, odpowiadam za swoje czyny ale jak już pisałam nie będę odpowiadać za czyjeś i to chyba tyle w tym temacie.Nie chcę więcej dyskutować, paczka została wysłana pieniążki zostaną zwrócone i jeszcze raz wszystkich Przepraszam.[/quote]

Nie robiłaś tylko 1 bazarku,ale kilka i to także na konto Katowickie.Ciekawe czy wszystkie pieniądze wpłynęły.

Posted

Bazarki były robione na schronisko w Katowicach.Za pieniążki została zakupiona karma.Nie jestem osobą która chce wyłudzać pieniążki przy pomocy biednych psiaków.Jak tylko mogłam chodziłam do schronu zanosiłam co mogłam czy to karmę którą zakupiłam czy wykładziny do ocieplenia bud.Dodatkowo mam dużo książek które chciałam komuś przekazać by mógł je wystawić na bazarku jednak nikt nie chciał.Chętnie spotkam się z kimś by porozmawiać i przy okazji przekazać rzeczy do wystawienia na bazarku.

Posted

Po pierwsze - oddaj kasę za bazarek który robiłaś jako złota rybka ( za prefumy ).

Po drugie - skoro miały iść na kastrację po co kłamałaś? Nie łatwiej napisać prawdę???

Po trzecie - dziewczyny z Katowic mają poważne wątpliwości czy tej karmy było tyle ile trzeba. Mają ważenie że kupiłaś jej mniej niż było z bazarków pieniędzy. Gdyby nie mój ciągły brak czasu to bym się może zajęła wyliczeniem, pojechałabym do Katowic i liczyła ile czego dostarczyłaś do schroniska.

No więc czekam na spełnienie punktu pierwszego. Myślę że w 3 dni powinnaś dać radę oddać [U][B]WYŁUDZONE[/B][/U] pieniądze. Sprawę na policję mogę zgłosić w swoim miejscu zamieszkania. Mam twoje dane. Czekam na odpowiedź. Jeśli nie pamiętasz kogo oszukałaś to chętnie odświeżę Ci pamięć.

Posted

Roksana dziwnym trafem dane na które zostały przelane pieniądze za perfumy ( bazarek który robiłaś jako zlota rybka ) pokrywają się z tymi pod którymi teraz wyłudzałaś pieniądze ( myśl sobie co chcesz, próbuj siebie wybielać ale jak powiesz że chcesz kasę na coś a wydajesz na coś innego to jest to wyłudzenie ). Ale to najwyżej jak nie znajdę czasu będzie ustalać policja.

Posted

a ja poprosze o wpisanie monity na czarna liste. wygralam u niej na bazarku kartki 2 miesiace temu, przed swietami bozego narodzenia, pieniadze przelalam, a kartek nie ma. mimo zapewnien monity z pw ze wysle. wysle i wysle, ale nie wysyla!!!

Posted

Byłam w Mielcu w szkole Amiczki. Nawet mnie zaszczyt kopnął i ją widziałam.
Nie chciałam jednak z nią rozmawiać bo szkoda mi czasu na słuchanie kłamstw, może następnym razem.

Rozmawiałam z wychowawczynią Moniki. Uradziłyśmy trochę w tej sprawie, wysłuchałam opinii jaką osobą jest Monika. Widziałam na ścianie klasy materiał o schronisku w Mielcu - inicjatywę Moniki.

Na razie nie mogę napisać tu o decyzjach jakie zapadły. Niech to będzie dla Moniki niespodzianka;)

Posted

[quote name='Viris']Na razie nie mogę napisać tu o decyzjach jakie zapadły. Niech to będzie dla Moniki niespodzianka;)[/quote]

a mnie będzie zżerać ciekawość :evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Milka87']Witam tu Piekielnyaniolek
Założyłam to konto by móc się skontaktować z Usią o czym napisałam Czarodziejce, ponieważ nie miałam jak się skontaktować z Usią.Na forum Szansy przeprosiłam i wytłumaczyłam dlaczego tak postąpiłam na dogomanii nie zdążyłam bo zostałam zbanowana.Pieniążki które dostałam na psa zostaną zwrócone osobie która mi je wysłała, już się w tej sprawie kontaktowałam i czekam na podanie nr konta.Przyznaje się do wzięcia pieniążków na psa(jednak to nie było wyłudzenie, pieniążki są do tej pory nieruszone, miały zostać przeznaczone na kastrację psa)do bazarku Usi też się przyznaje za co ją ogromnie przepraszam(paczka już została wysłana)jednak nie mam zamiaru płacić za głupotę użytkowniczki o nicku zlota rybka.Przyznałam się do tego co zrobiłam, wiem że było to wielką głupotą której żałuje ale za czyjeś błędy nie mam zamiaru ponosić odpowiedzialności.Ktoś pisał że zalicytował u mnie na bazarku książkę, jednak do tej pory nie dostałam adresu na który książka miała zostać wysłana.Resztę rzeczy wysyłałam na czas, oraz przed wpłynięciem pieniążków na konto jak było w przypadku darunia-puma oraz betty(nie pamiętam dokładnego nicka).Proszę więc by nie zarzucano mi czegoś czego nie zrobiłam, odpowiadam za swoje czyny ale jak już pisałam nie będę odpowiadać za czyjeś i to chyba tyle w tym temacie.Nie chcę więcej dyskutować, paczka została wysłana pieniążki zostaną zwrócone i jeszcze raz wszystkich Przepraszam.[/QUOTE]

Paczka dzisiaj dotarła, potwierdzam, długo szła ale to pewnie wina naszej poczty ;) dobra nie czepiam sie...

Posted

[quote name='Viris']Byłam w Mielcu w szkole Amiczki. Nawet mnie zaszczyt kopnął i ją widziałam.
Nie chciałam jednak z nią rozmawiać bo szkoda mi czasu na słuchanie kłamstw, może następnym razem.

Rozmawiałam z wychowawczynią Moniki. Uradziłyśmy trochę w tej sprawie, wysłuchałam opinii jaką osobą jest Monika. Widziałam na ścianie klasy materiał o schronisku w Mielcu - inicjatywę Moniki.

Na razie nie mogę napisać tu o decyzjach jakie zapadły. Niech to będzie dla Moniki niespodzianka;)[/quote]
Również jestem ciekawa jakie decyzje zapadły:evil_lol::evil_lol: