darunia-puma Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a czy wogole zacznie....moze czeka az bedzie cieplej zeby raczki nie zmarzły.... Quote
Ulka18 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Bodziulka']A tak a propo schroniska - to kiedy Monika ma tam zacząć wolontariat?[/QUOTE] Nie ma zgody na wolontariat Amiczki w schronisku. Kierownik nie chce miec przez nia problemow, nie ma specjalnego pracownika do pilnowania jej pracy w schronisku. Ona sama nie wyraza na to zadnej checi........bylam kiedys w schronisku, jak ta sprawa z nia wyszla na jaw, czekalam na nia, wiedziala, ze jestem, ale do kogos na pw (nie pamietam do kogo) napisala, ze niby o czym mialaby ze mna i z moja corka rozmawiac :angryy: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A to ja tylko poinformuję, że koc, który wylicytowała na mojej aukcji Anja33 wraca "do gry", ponieważ wygrywająca nie odpowiedziała na pw, również powtórne z przypomnieniem... Quote
agusiazet Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mam pytanie, czy ktoś wie, co się dzieje z mrówą, bo zniknęła i nie rozliczyła bazarków! Jeśli coś wiecie, napiszcie, nawet na PW. Quote
AnK Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Proszę użytkowniczkę [COLOR=red]beamicha[/COLOR], o informację, czy decyduje się na wylicytowany szlafrok za 8zł (kup teraz na Romka z Cichego Kąta). Wygrała go 25 grudnia, od tamtej pory nie ma odpowiedzi. Pisałam PW, a także wiadomość na gg- bezskutecznie. Jeśli się nie odezwie, to rzecz wraca na aukcję. Quote
BIANKA1 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Pod koniec listopada Sylwia 4 wylicytowała na moim bazarku książkę "Zemsta i śluby panieńskie " na rzecz doga będącego u Dorothy . Nie odpowiada na moje pw , bazarek został usunięty przez moda , a mnie głupio przed Dorothy , że nie dostała wylicytowanych 30 zł :shake: Quote
Puma1984 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ja tez poprosze uzytkowniczke BEAMICHA o jakakolwiek widomosc. (chodzi tutaj o zakup kaset vhs,firurki i słonika). Pw wysylalam ale ma zapchana skrzynke:-/ Quote
AnK Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ale na gg bywa dostępna, z tym, że nie odpisuje. Quote
Anna_33 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No to juz sama nie wiem :roll: Nie mam do Niej telefonu. Quote
_beatka_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 sprawa z mrowa23 wyjaśniona, dostałam zwrot pieniędzy:p Quote
Monia i Marta Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 BEAMICHA prosiła aby wszystkie sprawy nie wyjaśnione z dogo pisać na meaila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ma problem z dogo Quote
agusiazet Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='_beatka_']sprawa z mrowa23 wyjaśniona, dostałam zwrot pieniędzy:p[/quote] Mnie nic o tym nie wiadomo, towaru nie mam, a pieniądze przelane jeszcze w zeszłym roku! Quote
Bodziulka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Proszę o dopisanie [B]monity[/B] do listy do wyjaśnień. Ponad miesiąc temu wylicytowała psie smakołyki, a potem prezerwatywy (razem coś koło 50zł). Kilka razy jej przypominałam, kilka razy odpisywała, że zapomniała i już robi przelew. Zawsze w pw proszę o adres do wysyłki, nigdy go nie dostałam, nawet przy wyraźnym upominaniu się i jej zapewnieniach, że przelew zaraz będzie... Czy ktoś miał z nią problemy? Przedmioty, które wylicytowała monita, oczywiście wracają na aukcje. Quote
Viris Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No niestety, z nowości - szkoła Moniki ma teraz ferie. Nie ma sensu więc moja wizyta w szkole. Nie mogę się skontaktować z wychowawczynią. Na szczęście niedługo znowu będę miała okazję zajechać do Mielca. Więc tylko trochę się to wszystko opóźni. Szkoda że to prawie 400 km. Wszystko było by już pewnie załatwione :angryy: Quote
terra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Viris, każda szkoła w czasie ferii ma dyżury. Jeśli przybędziesz nie zapowiedziana, możesz nie zastać dyr. szkoły, ale można się umówić tel. Zawsze to jakieś wyjście. Quote
Usia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam Mam problem juz jakis czas temu wylicytowałam rzeczy w kwocie ok 40 zł (3.10.2007r).przelew zrobiłam w zeszłym roku (listopad) rzeczy wylicytowane nadal do mnie nie trafiły... wysyłałam kilka razy PW ale jakos bez odpowiedzi ostatnio juz było.Osoba ta ma banned ale sprawdzałam kiedy była ostatnio aktywna na forum (wczoraj wieczorem) Moje pytanie co robic, aby dostac wylicytowane rzeczy albo chociaz zwrot kasy :roll: Quote
Czarodziejka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='Usia']Witam Mam problem juz jakis czas temu wylicytowałam rzeczy w kwocie ok 40 zł (3.10.2007r).przelew zrobiłam w zeszłym roku (listopad) rzeczy wylicytowane nadal do mnie nie trafiły... wysyłałam kilka razy PW ale jakos bez odpowiedzi ostatnio juz było.Osoba ta ma banned ale sprawdzałam kiedy była ostatnio aktywna na forum (wczoraj wieczorem) Moje pytanie co robic, aby dostac wylicytowane rzeczy albo chociaz zwrot kasy :roll:[/quote] Nick poproszę owej banned ;) Quote
Viris Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='terra']Viris, każda szkoła w czasie ferii ma dyżury. Jeśli przybędziesz nie zapowiedziana, możesz nie zastać dyr. szkoły, ale można się umówić tel. Zawsze to jakieś wyjście.[/quote]Niestety pani która odebrała telefon nie wykazywała chęci współpracy. Pojadę po feriach. Quote
Usia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Czarodziejka']Nick poproszę owej banned ;)[/QUOTE] [B]piekielnyaniołek18[/B] tlumaczyła sie ze nie zapisała nigdzie co wylicytowałam, potem podobno pisała do admina bo bazarek został usuniety.Odzyskała liste rzeczy która ja potwierdziłam i wysłałam kolejny raz adres wysyłki, to był ostatni raz kiedy sie kontaktowała ze mna (10.12.07) mam wszystkie PW jak by co, na potwierdzenie. Quote
Argat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='Usia'][B]piekielnyaniołek18[/B] tlumaczyła sie ze nie zapisała nigdzie co wylicytowałam, potem podobno pisała do admina bo bazarek został usuniety.Odzyskała liste rzeczy która ja potwierdziłam i wysłałam kolejny raz adres wysyłki, to był ostatni raz kiedy sie kontaktowała ze mna (10.12.07) mam wszystkie PW jak by co, na potwierdzenie.[/quote] Ja u niej wylicytowałam już dość dawno [COLOR=black][FONT=Verdana]książkę[/FONT][/COLOR] i do tej pory jej nie mam, a na PW nie odpowiadała. Quote
Viris Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Piekielnyaniołek to kolejna oszustka. Na innym forum wyłudziła pieniądze na psa którego rzekomo wykupiła ocalając od uśpienia. U nas na dogo znana również jako zlota rybka...... Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Macie jej dane, zgłoście to na policje.Nie ma co czekać. Quote
Usia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja osobiscie mam tylko dane do przelewu i to tez nie jej a "podobno" jej chłopaka, bo ona była w trakcie aktywacji swoje konta Quote
darunia-puma Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no to widze ze mi sie udalo bo licytowałam na piekielnego aniołka kaganiec i zanim jeszcze zdarzyły do niej wplynac pieniazki to kaganiec mialam juz w domu miala do mnie na tyle zaufania ze towar zostal przeslany zanim doszly pieniazki to sie rzadko zdarza to mi jest przykro ze tak ta osoba postapila bo nie mailam do niej zadnych zastrzezen Quote
Recommended Posts