Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie jestem pewna czy mogę pisać o tym. Próbowała wybadać sobie "grunt" pod bazarek. Wystarczająco jak dla mnie abym znowu dostała "dopalaczy" do akcji - Oszustom STOP.

Posted

[quote name='GameBoy']mam pytanie:
ona sie zalogowala na razie tylko czy probowala od razu z bazarkiem?[/quote]
Probowala wybadac grunt i wystartowac z bazarkami :angryy:
Na szczescie dogomaniaczki sa czujne :wink: I maja zaprzyjaznionych modów :p

Posted

[quote name='Viris'][B]Pozdrowienia od Moniki - założyła kolejne konto, ale nie zdążyła z bazarkami. Została po raz drugi zbanowana.[/B]

[SIZE=3][COLOR=Red][B]Dziewczyno - jeśli to czytasz - to weź sobie to do serca ( jeśli takowe masz ). Kopiesz sobie dołek do którego sama niebawem wpadniesz. Postaraj się aby go nie pogłębiać, bo będzie bolało.[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
Ja się nie odzywałam do tej pory tylko czytałam i obserwowałam, ale panna tym razem przegięła :mad: Jeśli rozmowa z matką czy z wychowawczynią nie przyniosła rezultatu to trzeba zawiadomić policję. I zainteresować sąd rodzinny. Widać w tej rodzinie nie dzieje się dobrze i potrzebny jest kurator bo inaczej wyrośnie kolejna młoda bandziorzyca :angryy:

Posted

15 października zrobiłam przelew za bluzeczkę, którą kupiłam na bazarku AskaK. Do tej pory niestety bluzki nie mam.
Rozumiem, że być może jest to wina poczty, ale za chwilę będą 3 miesiące... Nie dostaje też odpowiedzi od AskaK czy złożyła reklamacje na poczcie...

To czekanie zaczyna sie robic irytujące... :roll:

Posted

[quote name='jusstyna85']Niestety piszę drugi raz...Mimo obietnic wysłania paczki przez Argat nadal jej nie otrzymałam.To za długo trwa...[/quote]
Wysłałam PW
Jeśli jeszcze do kogoś nie doszła przesyłka prosze o wiadomość.

Posted

na bank podaje jedno konto, bo to ktore podala na dogo bylo kontem jej mamy. ona jest za mloda zeby miec swoje, chyba. moznaby napisac n innych forach do modow: ostrzezenie przed oszutka i wszystkie onfo jakie sie moga przydac. rozejdzie sie ta poczta pantoflowa. ja juz teraz moge napisac na gg dziewczynie z miau, tylko nie mam tego nr konta.
chyba, ze na innym forum tez sie juz skapneli i teraz mysla jakby nam dac znac?

Posted

[quote name='irysek']na bank podaje jedno konto, bo to ktore podala na dogo bylo kontem jej mamy. ona jest za mloda zeby miec swoje, chyba. moznaby napisac n innych forach do modow: ostrzezenie przed oszutka i wszystkie onfo jakie sie moga przydac. rozejdzie sie ta poczta pantoflowa. ja juz teraz moge napisac na gg dziewczynie z miau, tylko nie mam tego nr konta.
chyba, ze na innym forum tez sie juz skapneli i teraz mysla jakby nam dac znac?[/quote]

Niestety osoby 16 letnie mogą w niektórych bankach otwierać konta.

Posted

aha, myslalam ze ona ma 15 lat. ale warto sprobowac z tym kontem , ktore podawala jako mamine. moze to bylo wlasnie to jej konto. sama juz nie wiem. ale na pw poprosze nr konta to wysle tej dziewczynie z miau i poprosze o dalsze rozeslanie. swoja droga brak mi slow, wygladala na taka skruszona, a my co poniektore dalysmy sie na to nabrac, ja przynajmniej tak. ze ona zaluje i takie tam. a tu widac od nowa chciala zaczac proceder. moze trzeba mamie powiedziec, ze znowu probowala..

Posted

Jestem zażenowana postępowaniem Amiczki. :shake:

LittleMy, z tego, co sie orientuję, jeszcze tylko jedno duże kocie forum prowadzi bazarki, reszta zwierzęcych for, nie prowadzi takiego rodzaju akcji.

BeataSabra, Amiczka nie ma skończonych 16 lat. Chyba, że urodziła się w pierwszych dniach stycznia... ;)

Moim zdaniem to wszystko poszło zbyt daleko. Kiedyś się wahałam, ale teraz zdecydowanie jestem za tym, aby powiadomić policję.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jestem zażenowana postępowaniem Amiczki. :shake:

LittleMy, z tego, co sie orientuję, jeszcze tylko jedno duże kocie forum prowadzi bazarki, reszta zwierzęcych for, nie prowadzi takiego rodzaju akcji.

BeataSabra, Amiczka nie ma skończonych 16 lat. Chyba, że urodziła się w pierwszych dniach stycznia... ;)

Moim zdaniem to wszystko poszło zbyt daleko. Kiedyś się wahałam, ale teraz zdecydowanie jestem za tym, aby powiadomić policję.[/quote]

Miałam napisać 15 a nie 16.

tak czy tak konto młodzieżowe można założyć sobie od 13 roku życia.

[URL]http://m2m.konta-internetowe.pl/kontamlodziezowe/?gclid=CKWi7O732pACFRMXQgodhDzbWQ[/URL]

Posted

dokladnie zgadzam sie ze nie powinno sie w tej chwili juz tego zostawiac bo to bedzie jawna kpina i przepustka do dalszych takich procederów przez inne osoby a takich nie brakuje ciekawa jestem tylko czy ktos kto brał udzial w udawanym przez amiczke bazarku i zostal przez nia po prostu wykpiony doprowadzi sprawe na policje nie wiem jak ja bym postapila ale pewnie nerwy by mnie poniosly i zglosilabym ja albo zadzwonila ponownie do matki tylko co to by dalo skoro nie ma ona wplywu na swoje dziecko ....

Posted

[quote name='darunia-puma']dokladnie zgadzam sie ze nie powinno sie w tej chwili juz tego zostawiac bo to bedzie jawna kpina i przepustka do dalszych takich procederów przez inne osoby a takich nie brakuje ciekawa jestem tylko czy ktos kto brał udzial w udawanym przez amiczke bazarku i zostal przez nia po prostu wykpiony doprowadzi sprawe na policje nie wiem jak ja bym postapila ale pewnie nerwy by mnie poniosly i zglosilabym ja albo zadzwonila ponownie do matki tylko co to by dalo skoro nie ma ona wplywu na swoje dziecko ....[/quote]

No właśnie , nie lubię sie wypowiadać w takich sprawach, ale to wygląda nieciekawie. Dziwię się Mamie Moniki - ja nie spuszczałabym dziewczyny z oka, podobno miała szlaban na kompa, ale jak widać nie na długo. Nie wiem - szukałabym pomocy gdzie się da - psycholog, może jeszcze dalej...............niczego nie sugeruję, ale za chwile może być za późno. Ostatni dzwonek na wyciągnięcie wniosków.
MAMO MONIKI! OBUDŹ SIĘ KOBIETO! RATUJ SWOJE DZIECKO!!!