caryca26 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Czy ma ktoś może adres mailowy do Carrie i Tequila ? Nie ma jej na dogo od 2 października a wylicytowała sporo fantów na moim bazarku , skrzynka też zapchana :( Temat nieaktualny - Carrie i Tequila się odezwała , zapłacone i wysłane :) Quote
phase Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Uwaga na uzytkownika moniasz, oszust!! 1 Quote
inka33 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Uwaga na uzytkownika moniasz, oszust!! A konkretniej...? :hmmmm: Quote
esza Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Uwaga na uzytkownika moniasz, oszust!! Ja także potwierdzam, niestety też dałam się nabrać moniasz :(. Pisałam, że poszukuję książki, odezwała się, że ma. Tak mi zależało na tej książce, że nie sprawdziłam jej profilu. Dałam się nabrać, jak widzę, na 20 zł :madgo: Mam na PW jej adres i numer konta gdyby ktoś chciał porównać. Quote
gameta Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Laski, zgłoście na policję, odechce się, jak ją po komisariatach trochę pociągają ... Quote
phase Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Laski, zgłoście na policję, odechce się, jak ją po komisariatach trochę pociągają ... ja to zglaszam, juz staralam sie porownac wszystkie dane tego uzytkownika z dziewczynami, ktore ta osoba oszukala. Konto wszystkim podawal to samo, ale dane inne. Jednak po numerze konta da rade znalezc te osobe. Pismo juz prawie napisalam, w poniedzialek ide na policje zlozyc zawiadomienie o przestepstwie. 1 Quote
esza Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 ja to zglaszam, juz staralam sie porownac wszystkie dane tego uzytkownika z dziewczynami, ktore ta osoba oszukala. Konto wszystkim podawal to samo, ale dane inne. Jednak po numerze konta da rade znalezc te osobe. Pismo juz prawie napisalam, w poniedzialek ide na policje zlozyc zawiadomienie o przestepstwie. Ile osób nabrała? Quote
phase Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ile osób nabrała? bodajze 5, ktore daly znac, ze zostaly oszukane. Quote
inka33 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Czy to jest może ta osoba, co parę m-cy temu podawała zdaje się bogatą listę książek, jaką oferowała na sprzedaż...? Quote
Tola Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Od 2 tyg, bezskutecznie czekam na dane do wysyłki i wpłatę lub na jakąś wiadomość,od: dominikabenkert. Wylicytowała kurtkę na moim bazarku - wysłalam 3 pv, wpisałam wiadomość na profilu i wciaż cisza, a na forum jest obecna. Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Od 2 tyg, bezskutecznie czekam na dane do wysyłki i wpłatę lub na jakąś wiadomość,od: dominikabenkert. Wylicytowała kurtkę na moim bazarku - wysłalam 3 pv, wpisałam wiadomość na profilu i wciaż cisza, a na forum jest obecna. Tolu jestem pewna że sytuacja się wyjaśni i psiaki dostaną swoje pieniążki. Dominika jest naprawdę bardzo bardzo solidna. Wyślij jej proszę jeszcze raz PW. Na pewno się odezwie. Quote
Tola Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Tolu jestem pewna że sytuacja się wyjaśni i psiaki dostaną swoje pieniążki. Dominika jest naprawdę bardzo bardzo solidna. Wyślij jej proszę jeszcze raz PW. Na pewno się odezwie. Dzięki za info. Quote
Polek Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 o te moniasz to trzeba rozpropagować szerzej Quote
Tola Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Tolu jestem pewna że sytuacja się wyjaśni i psiaki dostaną swoje pieniążki. Dominika jest naprawdę bardzo bardzo solidna. Wyślij jej proszę jeszcze raz PW. Na pewno się odezwie. No niestety dominikabenkert. nie skontaktowała się i nie wpłaciła. Zamknęłam więc bazarek bez tej jednej wpłaty. Quote
tatankas Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Zgłaszam kasia8579 ,nie zapłaciła za ten bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143594-zako%C5%84czony-bazarek-z-fantami-tozowymipsimi-i-kocimi-na-toz-police-do-20112014/page-20 Zakupy jej anulowałam,a bazarek rozliczyłam bez jej wpłaty.Znalazłam też wiadomość,że na bazarku taks nie zapłaciła i nie odezwała się po licytacji :( Quote
Mika31 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 byłam od 28 w szpitalu do dziś bez kontaktu jeżeli jestem komuś coś winna pisać [email protected] Quote
NikaEla Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Czy nie ma ktoś kontaktu z Lacia ? Od dwóch tygodni nie mogę wysłać pw z rozliczeniem bazarku bo ma pełną skrzynkę spróbuj wysłać Pw do Macia, aby Laci przekazała co trzeba Quote
Norel Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Czy ktoś wie co dzieje się z Melissa.bgd ? 21 stycznia wysłałam pw za bazarek,22.01.zalogowała się ale nie odpisała mi i do dziś nie loguje się-nie wiem czy mam rozliczać bazar bez jej zakupów czy coś się stało. Quote
Bogusik Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Czy może ktoś ma kontakt lub wie co się dzieje z Pliszka ? Do tej pory nie wpłaciła za fanty i przesyłkę 38,00 zł. a minęło ponad dwa tygodnie.Pierwsze pw było wysłane 16.02.15 a ona logowała się ostatni raz 19.02.15 http://www.dogomania.com/forum/topic/145423-zako%C5%84czony-rozliczam-domowy-kufer-otwartyzapraszam-do-150215/ Quote
Katarzyna Iga Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Hej, jeśli gdzieś licytowałam i wygrałam :) , to proszę o informację. Miałam zapchaną skrzynkę i dowiedziałam się o tym teraz, a nie zawsze ogarniam gdzie licytuję :(Będę teraz sprawdzać na bieżąco:) Quote
Recommended Posts