Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dharma, a mogłabyś napisać coś więcej o zdrowiu MałejMi? czy ma szansę na chodzenie w przyszłości, na chodzenie po schodach, czy potrzebna jest na sggwu pomoc do wychodzenia z nią na łączkę?

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dharma napisał:

PROSZE O WPLATY NA BOKSIE. Ja nawet nie prosze, ja blagam o pomoc.

hej Cioteczki i Wujaszkowie, może byśmy coś wspólnie wyskobali, ja w zeszłym tygodniu wpłaciłam stówę na Małą Mi, zdaję sobie radę, że nie każdy tyle może, ALE CHOCIAŻ MOŻE MOŻECIE WPŁACIĆ MAŁĄ KWOTĘ, np. 20zł, czyli zrezygnować z biletu do kina ;)
Mocno wierzę, że znajdą się chętni. :lol: KTO PIERWSZY? KTO ZREZYGNUJE Z PÓJŚCIA DO KINA W IMIĘ ŻYCIA MAŁEJ MI?

Posted

Oj... to nie takie proste... jestem nauczycielką i dla swojego stada (dog, amstaffowaty + dwa koty, że o tymczasowiczu nie wspomnę) rezygnuję nie tylko z kina...

Posted

...w góre Malutka Mi!!!!!!!

/...posżło kilkadziesiat maili.. ode mnie i kumpeli do znajomych.....z prośba o pomoc ...... liczę na dobre serduszka........:loveu:

Posted

[quote name='Rymonka']...w góre Malutka Mi!!!!!!!

/...posżło kilkadziesiat maili.. ode mnie i kumpeli do znajomych.....z prośba o pomoc ...... liczę na dobre serduszka........:loveu:

Oj poszło, maile i ggadulcowe wieści o MAŁEJ Mi rozesłane do wszystkich znajomych. Zakochac się w niej nie sposób, wiec wierze, że dobrze będzie!!!

Posted

Dharma napisał(a):
wycalowac was wszystkich osobiscie chce :evil_lol:

nnnoooo.... to trzeba wycieczkę zorganizować....i się spotkać....:evil_lol: hehe..

będzie dobrze!!! musi... innej opcji przecież nie ma!

Posted

[quote name='Dharma']no my tu z aga kombinujemy :evil_lol: ale co by jakis meeting boksiowy zorganizowac, ale ciagle pod gorke :razz:

To może z górki trzeba zacząć kombinować i myśleć:eviltong:

wskakujemy na górę Malutka Mi!!!