Rymonka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ... biegaj na pierwszą stronkę Maleńka!!! hop hop hop w góre!! Quote
Dharma Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Hippies napisał(a):No właśnie ;) czy coś już wiadomo ?? :cool3: :razz: Co ma byc jeszcze wiadomo? Dwie strony temu Aga wszystko napisala. Quote
AgaiTheta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mamy 12 091,07 zł na AFN A teraz smutne fakty, kolejne faktury czekają na opłacenie: Sggw - ok 5000 zł śląskie kliniki - ok 3000 zł wrocław - hotel - ok 1500 zł To takie grubsze sprawy, nie wymieniam tu faktur ponizej 300 zł a takich mam w tej chwili na kwotę ok 1200 zł Zostaje nam ok 1500 zł Wszystkie kolejne akcje wstrzymujemy do odwołania! Kolejne boksie muszą czekać w schroniskach, klatkach, mordowniach! Nie możemy pomóc w tej chwili następnym, póki te co są nie znajdą domów, nie wyzdrowieją... Czeka mała Mi na operacje, to bedzie spory koszt. Szukamy pomocy!!! Ogłaszajcie stronę gdzie sie da, mówcie o pomaganiu wszystkim w koło. Wiem, że wołam: dajcie kase, ale bez kasy nie pomożemy - tragiczna rzeczywistość.... W tej chwili mamy burze mózgów jak zdobyć kaskę na zabiegi i operacje tych boksi, które są w klinikach. Wklejam z prośbą o pomoc! Quote
mm.templum Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 AgaiTheta napisał(a):Wklejam z prośbą o pomoc! Fundusze lipa, ale dla małej Mi kierunek tylko w góre!!! Quote
Kitka20 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hopaj Mała Mi Pozwoliłam sobie użyczyć banerka niestety nie umię go wkleić z odnośnikiem Quote
pusia2405 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mała Mi i cała rzesza boksiów czeka na pomoc!! Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kitka, użyj, sobie użyj. Im więcej osób ma taki bannerek, tym więcej osób będzie wiedziało o Mi :) Quote
Hippies Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 desdemona napisał(a):co z sunia???\ Zapytałam tylko czy wiadomo coś nowego w jej sprawie, jak się czuje i wogóle czy są jakieś nowe fotki (przynajmniej o to mi chodziło). Quote
la_pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hippies, kto Ci próbuję zjeść głowę w podpisie? :cool3: Dzielna Mi, trzymam kciuki za operację :kciuki: Quote
Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hippies, kto ci próbuje zjeść głowę w podpisie? :cool3: To Maxiu! To Maxiu! Ludożerca! :evil_lol: Mała Mi hop, na górę! :loveu: Quote
Hippies Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 la_pegaza napisał(a):Hippies, kto Ci próbuję zjeść głowę w podpisie? :cool3: Masz rację Werka to Maks ludożerca :diabloti: Jest jeszcze inna opcja: tak właśnie rano krzyczy mi do ucha jeeeeeeeeść !!!!! :diabloti: :cool3: Hop hop hop na górę Mała Mi ;) Quote
michelle04 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ...dziewczyny, czy ktoś się interesuje niuńką??? jakiś przyszły domek na stałe???? Quote
Cambel&Megi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mała Mi, nie dajemy o sobie zapomnieć, przypominamy się :multi: Quote
Rymonka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 .............no to z rana pierwsza podbijam!!!!!!!!:loveu: Mi do przodu!!! kto następny???!!!..............podbijamy dzisiaj na potęgę!!!! Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Widoków na domek póki co nie ma, ale znajdzie się ten najlepszy, wierze w to! Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Recommended Posts