Rymonka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mała Mi ! Mała Mi ! w góre ! w góre ! niech się wszystkim śni!!!!!!:loveu: Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mi bedzie leczona - oczywiście! Pierwsza operacja planowana jest po 16 lipca. Maleńka musi troszkę ciałka nabrać, ponieważ operacja bedzie trwała wiele wiele godzin, być może że podejdzie to pod kilkanaście. Teraz potrzebne są głównie pieniążki, operacja bedzie kosztowała kilka tysięcy :-( Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A ile jest już zebranych pieniędzy? Dużo brakuje? Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Liczymy, że potrzebować będziemy ponad 5 000 zł na operacje i na pobyt suni w klinice (ciężko określić teraz koszt operacji), mamy około 1 000 zł wpłaconego na Mi, czyli brakuje duuuuużo. Zaraz ktoś pewnie powie, że BwP mają na AFN ponad 12000 zł to o co szum. Od razu mówie, że owszem BwP mają tyle pieniążków ale mają też 10 psów w klinikach za które niebawem przyjdzie zapłacić a wtedy zostanie na BwP - NIC! Quote
AgaiTheta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ponieważ jest jak jest, mamy wstrzymane wszelkie kolejne akcje, boksie czekają, ale nie możemy teraz ryzykować, ze zabraknie na leczenie, któregokolwiek! Teraz mamy na utrzymaniu (o ile się nie pogubiłam): Wrocław - Bomber i Naomi (hotel) Warszawa - Toro, Mi, Togo, Precel, Bolek, Fidel, Levi, Gonzo (klinika) Częstochowa - Cezar (u szkoleniowca w hotelu) Śląsk - Esterka (hotel) Kraków - Max, Sandra (hotel) DT - Hugo, Emil Na te psiaczki potrzebne są pieniążki, duuuuże pieniążki! a ile czeka w schroniskach.... serce pęka Quote
mm.templum Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Liczymy, że potrzebować będziemy ponad 5 000 zł na operacje i na pobyt suni w klinice (ciężko określić teraz koszt operacji), mamy około 1 000 zł wpłaconego na Mi, czyli brakuje duuuuużo. Zaraz ktoś pewnie powie, że BwP mają na AFN ponad 12000 zł to o co szum. Od razu mówie, że owszem BwP mają tyle pieniążków ale mają też 10 psów w klinikach za które niebawem przyjdzie zapłacić a wtedy zostanie na BwP - NIC! Aguś lecę wpłacić kasy troszkę..... Quote
michelle04 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Werka jeśli interesuje Ciebie banerek taki jak ja mam - zupełnie amatorski to prosze bardzo: www.pneumot.pl/images/zdjecia/luka/BANEREK_MM.jpg a jeśli chciałabyś troszke inny to możemy razem popracowac ( TY - pomysł, ja - wykonanie );) Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Banner śliczny, serdecznie dziękuję! Mała Mi, do góry frędzelku! (niektórym boksiom nadaje przydomki :cool3:) Quote
Rymonka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 .... chętnie się "poczestuje" tym banerkiem również ... mogę..?? jak rozgłośnić to na całego!! Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 michelle04 napisał(a):Werka jeśli interesuje Ciebie banerek taki jak ja mam - zupełnie amatorski to prosze bardzo: www.pneumot.pl/images/zdjecia/luka/BANEREK_MM.jpg a jeśli chciałabyś troszke inny to możemy razem popracowac ( TY - pomysł, ja - wykonanie );) Maxymalne wymiary podpisu to 500x100, a banner ma 600x137 ... Quote
Cambel&Megi Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 To może tak będzie lepiej, przynajmniej regulaminowo, i z odsyłaczem do tematu, bo sam banner to raczej mało zdziała (wystarczy kliknąć prawym klawiszem na obrazek, dać: 'Kopiuj' i wkleić do podpisu ;) ) : Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cambel, dziękujemy!! :loveu: Frędzelku, na górę! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mm.templum Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mm.templum napisał(a):Aguś lecę wpłacić kasy troszkę..... NO TO POLECIALEM I WPŁACIŁEM 200zł, nie dużo to, ale zawsze coś na te kochane nóżki małej Mi... Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mi, na górę, frędzelku! Mam nadzieję że wkrótce ogromna radość zabłyśnie w twoich cudnych oczkach! :loveu: Quote
Rymonka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cambel napisał(a):To może tak będzie lepiej, przynajmniej regulaminowo, i z odsyłaczem do tematu, bo sam banner to raczej mało zdziała (wystarczy kliknąć prawym klawiszem na obrazek, dać: 'Kopiuj' i wkleić do podpisu ;) ) : .... o dzięki.. teraz i mi się wrzuciło.......dla mnie to najłatwiejszy był sposób aby umieścić podpis.. mam problemy.. z tymi linkami..:oops: uupppsss! Quote
Akadna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hah, nie mart się rymonka, ja też. A najmogeżej to jest ze wstawieniem zdjęcia w imageshacka! ;) Quote
Rymonka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Werka napisał(a):Hah, nie mart się rymonka, ja też. A najmogeżej to jest ze wstawieniem zdjęcia w imageshacka! ;) łomatko!!....to dopiero wyczyn...:evil_lol: u mnie tak samo! Quote
Recommended Posts