Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi bedzie leczona - oczywiście!
Pierwsza operacja planowana jest po 16 lipca. Maleńka musi troszkę ciałka nabrać, ponieważ operacja bedzie trwała wiele wiele godzin, być może że podejdzie to pod kilkanaście.
Teraz potrzebne są głównie pieniążki, operacja bedzie kosztowała kilka tysięcy :-(

Posted

Liczymy, że potrzebować będziemy ponad 5 000 zł na operacje i na pobyt suni w klinice (ciężko określić teraz koszt operacji), mamy około 1 000 zł wpłaconego na Mi, czyli brakuje duuuuużo. Zaraz ktoś pewnie powie, że BwP mają na AFN ponad 12000 zł to o co szum. Od razu mówie, że owszem BwP mają tyle pieniążków ale mają też 10 psów w klinikach za które niebawem przyjdzie zapłacić a wtedy zostanie na BwP - NIC!

Posted

Ponieważ jest jak jest, mamy wstrzymane wszelkie kolejne akcje, boksie czekają, ale nie możemy teraz ryzykować, ze zabraknie na leczenie, któregokolwiek!
Teraz mamy na utrzymaniu (o ile się nie pogubiłam):

Wrocław - Bomber i Naomi (hotel)
Warszawa - Toro, Mi, Togo, Precel, Bolek, Fidel, Levi, Gonzo (klinika)
Częstochowa - Cezar (u szkoleniowca w hotelu)
Śląsk - Esterka (hotel)
Kraków - Max, Sandra (hotel)
DT - Hugo, Emil

Na te psiaczki potrzebne są pieniążki, duuuuże pieniążki!

a ile czeka w schroniskach.... serce pęka

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Liczymy, że potrzebować będziemy ponad 5 000 zł na operacje i na pobyt suni w klinice (ciężko określić teraz koszt operacji), mamy około 1 000 zł wpłaconego na Mi, czyli brakuje duuuuużo. Zaraz ktoś pewnie powie, że BwP mają na AFN ponad 12000 zł to o co szum. Od razu mówie, że owszem BwP mają tyle pieniążków ale mają też 10 psów w klinikach za które niebawem przyjdzie zapłacić a wtedy zostanie na BwP - NIC!

Aguś lecę wpłacić kasy troszkę.....

Posted

To może tak będzie lepiej, przynajmniej regulaminowo, i z odsyłaczem do tematu, bo sam banner to raczej mało zdziała (wystarczy kliknąć prawym klawiszem na obrazek, dać: 'Kopiuj' i wkleić do podpisu ;) ) :

Posted

Cambel napisał(a):
To może tak będzie lepiej, przynajmniej regulaminowo, i z odsyłaczem do tematu, bo sam banner to raczej mało zdziała (wystarczy kliknąć prawym klawiszem na obrazek, dać: 'Kopiuj' i wkleić do podpisu ;) ) :

.... o dzięki.. teraz i mi się wrzuciło.......dla mnie to najłatwiejszy był sposób aby umieścić podpis.. mam problemy.. z tymi linkami..:oops: uupppsss!

Posted

Werka napisał(a):
Hah, nie mart się rymonka, ja też. A najmogeżej to jest ze wstawieniem zdjęcia w imageshacka! ;)

łomatko!!....to dopiero wyczyn...:evil_lol: u mnie tak samo!