Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 wielbicielka napisał(a):Druga to Esterka. Też za parę dni jedzie do domu. Na razie musi zostac w klinice, w celu dokonczenia kuracj i:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:to cudownie że obie faflunki mają domeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Dharma Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Cala rodzina przybyla po Malutka :loveu: Pani jest pielegniarka wiec bedzie fachowo rehabilitowac nozke a wszyscy Panowie zakochani po uszy :loveu: Udalo nam sie moi drodzy znowu :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo wam dziekuje za wszelka pomoc i trzymanie kciukow :loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dharma napisał(a): Cala rodzina przybyla po Malutka :loveu: Pani jest pielegniarka wiec bedzie fachowo rehabilitowac nozke a wszyscy Panowie zakochani po uszy :loveu: Udalo nam sie moi drodzy znowu :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo wam dziekuje za wszelka pomoc i trzymanie kciukow :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudnie ....tak cieszą takie sytuacje ....bo moje serce zawsze zostanie przy boxiach:oops: Quote
florida_blue Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bądz grzeczna w Nowym Domku Malutka ... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak wspaniale ze jej sie udało - ide do schroniska zaraz - nie ma to jak dobrze zacząć dzien :) Quote
mm.templum Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dużo szczęścia, tylko szczęścia w nowym domku!!! Quote
Dharma Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Przed chwila dzwonila Pani :) Malutka ma juz zdjete szwy, nozka jest rehabilitowana. Wszystkie kanapy i fotele sa jej :) Wielka radosc :) Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dharma napisał(a):Przed chwila dzwonila Pani :) Malutka ma juz zdjete szwy, nozka jest rehabilitowana. Wszystkie kanapy i fotele sa jej :) Wielka radosc :):multi::multi::multi:aż się serducho śmieje jak się czyta takie wiadomości:loveu::loveu::loveu: Quote
Rymonka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cudne wiadomości!!! Duzo miłości Mała Mi! :loveu: :loveu: Quote
wielbicielka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czy będą jeszcze jakieś wiadomości od malutkiej?:lol::lol::lol: Quote
Akadna Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 no proszę.... nie byłomnie przez tydzień i jakie tu wspaniale wieści zastałam!! :multi: baaardzo się ciesze;) Mi, masz pozdrowionka ode mnie i Vectorka:* Quote
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nie było mnie kilka dni,a tu tak cudowne wieści :multi: :multi: :multi: :multi: Maluszku kochany, niech Ci się szcześci w nowym domku, zasługujesz na to :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 wiem że już duzo czasu minęło.... ale jak się miewa Mi? Quote
AgaiTheta Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wszystko w jak najlepszym porzadku. Mi miala juz sterylizacje i jest super boksia. Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 super :) szkoda tylko, że fotek nie ma...... Quote
Akadna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 świetnie:loveu: i oby tak dalej:) no, tak, tak... szkoda że nie ma Quote
Recommended Posts