halbina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a ja sie dziwiłam, że taki maleńki boksio kisi się w schronisku i nikt go nie chce... :placz: :placz: :placz: Quote
florida_blue Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ona jeszcze sie nie kisiła, dopiero skonczyła kwarantanne i została odebrana zaraz - i naprawde miała szczescie ... jesli nawet ktos by ją przygarnął - zanim by doszedł do tego, że to jednak nie jest dysplazja...a w czewie nie mamy takich super chirurgów jak na SGGW czy np. we wrocławiu... Nawet nie chce mysleć co by sie z nią działo.... Quote
halbina Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM&mode=related&search= http://pl.youtube.com/watch?v=XsJjTj8IdGc&NR=1 Takiej metamorfozy życzę! Quote
Agniest Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Halbina - oglądam filmiki i ryczę ze wzruszenia.............. Mała Mi - będziesz jeszcze szczęśliwa :) Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co Wy tak wszyscy ryczycie... te filmy tchną otuchą i radością!!! Quote
michelle04 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ...no skacz na górę Mała Mi ciotka Ciebie podniesie... Quote
florida_blue Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bardzo potrzebne sa pieniążki dla Malej - na operację, na rehabilitację po zabiegu - to dla niej szansa na normalne zycie.... Malutka to jeszcze dzieciak ... Quote
sara_rokitnica Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 qrczę żebym to ja miała jakieś pieniądze własne to bym przesłała bez mrugnięcia okiem :shake: ale moja mama... no cóż... jakaś antyzwierzęca jest :/ :shake: Quote
Betbet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 hej wam. ech Mala, Mala. jutro postaram się zrobić dla niej bazarek. dogoholiczka ostatnio zlicytowała u mnie słodkosci i postanowiła przekazać je na kolejną aukcję (za co należą Jej się wielkie buziaki!!!). Poprosiła, zebym to ja wybrała psa, bo ona ma problem z tym, gdyż wybrałaby każdego. Ja postawiłam na Małą Mi. Mam tylko problemy z wolnym czasem, ale jutro postaram się!!! Dorzucę coś jeszcze i będzie piekna aukcja! Quote
michelle04 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :laola: Hurrrrraaaaa...Mała Mi, bądź dzielna dziecinko!!!!!!!! Będzie dobrze....buziaki dla Betbet i Dogoholiczki :buzi: :Rose: Quote
florida_blue Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6273281#post6273281 dla malutkiej :) Quote
michelle04 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ..poprosimy o nowe wieści...jak sie miewa mała Mi???? Quote
Dharma Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Malutka na raczkach u swojej wirtulanej opiekunki, ktora przyjechala w odwiedziny :) Kruszynka taka. Dzis powinnysmy znac termin pierwszej operacji :placz: Quote
michelle04 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ...och Aniołek...i te oczka jakby takie weselsze....:cool3: CUDO!!!! Quote
BasiaD Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Podnoszę malutką na początek! Ona tak bardzo potrzebuje pomocy cioteczek! Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 i niech tam zostanie chociaż przez chwilę... Quote
Recommended Posts