brzośka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 sprawa suni GABI Marta M brzoska lub "Gajowa" bardzo prosze o dane do przelewu czyli twój adres inaczej przelew nie przejdzie a ja Was uduszę dzisiaj robie przelewy i ... zapłacone suka Nana od tamb, suka Tosia od mazowszanka13 O ja pierdziu, a taka byłam dumna i blada, że pięknie wszystko wypełniłam :siara: Adres Gajowej, bo jej konto, podam jak tylko poznam. PRZEPRASZAM!!! Quote
Annaa4 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Witam, Od stycznia będę przelewała 20zł raz w miesiącu, rozumiem że mogę Was też wesprzeć bazarkiem ? Quote
brzośka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Nie mogę podać adresu Gajowej, bo ostatniaszansa ma pełną skrzynkę :lookarou: Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Nie mogę podać adresu Gajowej, bo ostatniaszansa ma pełną skrzynkę :lookarou: Kiedyś Ewa taki adres mejowy podała na wątku:[email protected] Mam nadzieję, że aktualny. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 ostatniaszansa, czy doszedł mój wniosek z fakturą? Będę grzecznie czekac na dalszy ciąg procedury tylko chciałam się upewnić, czy list dotarł :) Quote
ostatniaszansa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Wydobyłam jakoweś listy i mam sunia z ropomaciczem z cukrowni oraz Beza od ponczerka_i_Gizmo ( nie jest deklarowiczem zatem zwrot Mela już po zabiegu (koszt 205 zł, bo waży ponad 20 kg): Mogę wysyłać fakturę? wysyłać :) Quote
ostatniaszansa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Po otrzymaniu zielonego światła został zrobiony zabieg dla naszej suczki Bezy. W dniu dzisiejszym wysłałam wniosek wraz z oryginałem i ksero faktury. Całkowity koszt zabiegu to 216zł. Tutaj zdjęcie Bezuni po sterylce: I wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143091-co-b%C4%99dzie-dalej-z-bez%C4%85-jest-d%C5%82ug-nie-mamy-pieni%C4%99dzy-pomocy-szczeniaki-i-mama-w-swoich-domach/ Fakturę i opis dostałam jutro robie przelewy Quote
ostatniaszansa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Nie mogę podać adresu Gajowej, bo ostatniaszansa ma pełną skrzynkę :lookarou: Szanowni Państwo uprzejmie proszę o maile na [email protected] tam zaglądam codziennie tu na pocztę sporadycznie z góry dziękuję Quote
ostatniaszansa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Mam trzy faktury sunia z ropomaciczem od funi, sunia Beza od pinczerka_i_ Gizmo oraz sunia Mela od mag.da. Za Beże zgodnie z regułami AS zwrot 50 %. Czy wszystko się zgadza ? Pozdrawiam. Ewa Quote
brzośka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Szanowni Państwo uprzejmie proszę o maile na [email protected] tam zaglądam codziennie tu na pocztę sporadycznie z góry dziękuję Szanowna Pani, mail wysłany ;) A może warto wpisać w tę informację w pierwszego posta?? (no chyba, że już jest, a ja nie widzę :) ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 U mnie jak najbardziej wszystko się zgadza - od początku uprzedzałaś nas, że to 50 % :) Super, że list dotarł! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 W dniu dzisiejszym na moje konto spłynęło 50% za sterylkę - serdecznie, serdecznie dziękujemy!!! :) Już lecę pochwalić się cioteczkom na wątku Bezy i oczywiście do pierwszego postu wrzucamy informację o uzyskanej pomocy :) Quote
sonia71 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 jest gdzieś rozliczenie z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Przed chwilą przelałam na konto Fundacji Ostatnia Szansa 602 zł z mojego bazarku :) Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/144217-zakończony-rozliczam-prezenty-dla-siebie-i-innych-na-akcja-sterylizacja Quote
werenn Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 jest gdzieś rozliczenie z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości ja też mam zaległości, nie wchodzę regularnie na ten wątek i pogubiłam się z numerami kont i wpłatami Quote
tamb Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ostatniaszansa, piszę na wątku bo nie da się wysłać pw. Dostałam wiadomość od doktora Wątroby z Bielska-Białej, że zwrot za strylizację suczki Nany przyszedł drugi raz. Doktor odeśle przelew. Pozdrawiam serdecznie Quote
ostatniaszansa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ostatniaszansa, piszę na wątku bo nie da się wysłać pw. Dostałam wiadomość od doktora Wątroby z Bielska-Białej, że zwrot za strylizację suczki Nany przyszedł drugi raz. Doktor odeśle przelew. Pozdrawiam serdecznie ups... Bardzo dziękujemy :) Quote
ostatniaszansa Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 ja też mam zaległości, nie wchodzę regularnie na ten wątek i pogubiłam się z numerami kont i wpłatami Konto jest jedno Alior Bank 65 2490 0005 0000 4600 9550 7105 spróbuje ogarnąć choć będzie ciężko nie z lenistwa czy niechęci ale... nasze schronisko i cholerny wirus atakuje szczepione psy ! Walka zawzięta, na szczęście większość zdrowieje. Niestety są i ofiary śmiertelne :( Proszę o wyrozumiałość. A przy gdyby ktoś zechciał zagłosować na krakvecie na nasze boguszaki będziemy ogromnie wdzięczne. Na dzisiaj jest ich 199 psów i 4 kociaki. Ewa Quote
toyota Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 jest gdzieś rozliczenie z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości Również chciałbym wiedzieć, bo nie pamiętam od kiedy nie płacę . Quote
ostatniaszansa Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 wysłałam wyciągi do 3x może sie ulituje nad nami ? Zrobi rozliczenie ? Bardzo prosimy :) Quote
3 x Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 ulituję się tylko ... wezmę wolne, może w okolicach trzech króli przeprasza, przez 2 miesiace byłam wyłączona z czeluśni netu w tym dogo ale mam nadzieje, że wraz z końcem roku to się skończy i będę normalnie wychodziła z pracy no i już mi trochę wkurw przeszedł na tabelkę i dogo - bo poprzednio uzupełniłam rozliczenia, naumialam sie tabelki, wstawiłam na dogo i dogo sie zmieniło i tabelka poleciała w kosmos wrócimy do tradycyjnej formy rozliczeń :) Quote
ostatniaszansa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Szanowni Państwo gorąco prosimy zagłosujcie na boguszaki https://www.facebook.com/events/795651173831957/802789853118089/?notif_t=event_mall_reply Quote
sonia71 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 jest gdzieś rozliczenie z tego roku na to prawidłowe konto?chcialabym uregulować zaległości wpłaciłam dzisiaj moje zaległości---wg mnie jakie są,najwyżej później poprawię jak bedzie rozliczenie wpłat--- od kwietnia do końca tego roku -90zł. Quote
marako Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Czy mogę liczyć na zwrot za sterylkę (aborcyjną) suni zgarniętej na bdt z opuszczonej żwirowni pod Wrocławiem (sunię i jej brata wziął pod dach mój kolega z pracy, bo u mnie są szczenięta i nie miałam możliwości). Termin (na dniach, bo czas nagli), lecznicę i orientacyjny koszt podam w poniedziałek (tak około 220-250 zł, kolega będzie negocjował). Jestem stałą deklarowiczką od 2012 roku, wpłaciłam ostatnio do końca 2014 roku. Wątek suni: http://www.dogomania.com/forum/topic/144808-parka-m%C5%82odych-mikropsiak%C3%B3w-z-opuszczonej-%C5%BCwirowni-szuka-domu/#entry15990885 Quote
anetta Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 U mnie za styczeń będzie 10 zł, bo w grudniu się nie wysłał przelew, a tak to w następnych m-ach po 5zł, czyli już normalnie. Quote
Recommended Posts