Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

osoba trzecia ma zdjecie jedno i link do watku- osoba z  dt  ktora miala zdjecia przed  sie obrazila wiec nie da zdjec, obie sa we  wroclawiu, ja tych pieniedzy nie potrzebuje  ewentualnie przelałabym na sterylke kotow w Boleslawcu  - tam chyba nie mialabym problemu ze zdjeciami o ile sa zwroty za sterylki kotow

Posted

Chciałabym prosić o pomoc w sfinasowaniu sterylki suni Megi ( w Radysach nazywała się Maga).

W chwili obecnej mam dwie sunie w hoteliku: Hubę i Megi, obie będą sterylizowane w najbliższą środę . Sterylkę Huby pokryję ze środków zebranych z deklaracji, proszę natomiast o pomoc w sfinansowaniu sterylki Megi.

• Imię suni -Megi
  • koszt steylki- ok.350zł
  • data sterylizacji: 14.08.2019
  • miejsce: Przychodnia Open Wet,  ul. Jana Kantego 14, Kęty

https://www.dogomania.com/forum/topic/350082-maga-granulka-brzózka-z-radys-brzózka-już-w-ds-w-bielsku-białej-granulka-również-w-ds-w-łodygowicach-maga-w-dt/?page=2

Będę niezmiernie wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :).

Posted
Dnia 12.08.2019 o 20:14, Sara2011 napisał:

Chciałabym prosić o pomoc w sfinasowaniu sterylki suni Megi ( w Radysach nazywała się Maga).

W chwili obecnej mam dwie sunie w hoteliku: Hubę i Megi, obie będą sterylizowane w najbliższą środę . Sterylkę Huby pokryję ze środków zebranych z deklaracji, proszę natomiast o pomoc w sfinansowaniu sterylki Megi.

• Imię suni -Megi
  • koszt steylki- ok.350zł

https://www.dogomania.com/forum/topic/350082-maga-granulka-brzózka-z-radys-brzózka-już-w-ds-w-bielsku-białej-granulka-również-w-ds-w-łodygowicach-maga-w-dt/?page=2

Będę niezmiernie wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :).

Witaj Sara :)   Dzięki za kompletne zgłoszenie. 

Zabieg będzie sfinansowany  po przesłaniu zgłoszenia wraz z fakturą na adres Fundacji.

Po zabiegu zdjęcie suni mile widziane :)

Posted
Dnia 14.08.2019 o 09:17, elik napisał:

Witaj Sara :)   Dzięki za kompletne zgłoszenie. 

Zabieg będzie sfinansowany  po przesłaniu zgłoszenia wraz z fakturą na adres Fundacji.

Po zabiegu zdjęcie suni mile widziane :)

Serdecznie dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)

Megi już po zabiegu.

• Koszt sterylizacji wyniósł 355zl i na taą kwotę jest FV ( w zgłoszeniu podawałam 350zł ale wysżło o 5 zł więcej)

A tu już odpoczywa po sterylce.

s.thumb.jpg.c3208c5583394acbef5bb6a7e29a8fb1.jpg

s1.jpg.012c07b3171145a6f8ba8fd937eeb489.jpg

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mam pytanie, czy Akcja Sterylizacja obejmuje też kastrację psów, czy tylko sterylki suczek? Wydaje mi się,że na początku tego roku była na ten temat dyskusja i że kastracje miały być również finansowane? Czy mi się tylko wydaje?

Do znajomej na wsi pod Zamościem przybłąkał się pies, chciałaby go wykastrować ( swoje ma wysterylizowane i wykastrowane), pies waży ok.18-19kg, a koszt zabiegu u naszej wetki to 120zł

73515731-321510472052480-812021834982621

Posted
17 godzin temu, ala123 napisał:

Mam pytanie, czy Akcja Sterylizacja obejmuje też kastrację psów, czy tylko sterylki suczek? Wydaje mi się,że na początku tego roku była na ten temat dyskusja i że kastracje miały być również finansowane? Czy mi się tylko wydaje?

Do znajomej na wsi pod Zamościem przybłąkał się pies, chciałaby go wykastrować ( swoje ma wysterylizowane i wykastrowane), pies waży ok.18-19kg, a koszt zabiegu u naszej wetki to 120zł

73515731-321510472052480-812021834982621

Faktycznie Psiaszansa dała zielone światło do kastracji samców. Co prawda jest krucho z kasą, ale myślę, że można zgłosić. W tym przypadku ecyzję podejmie Psiaszansa.

Osoby nie będące deklarowiczami, zgodnie z regulaminem maja prawo do zwrotu 50% kosztów zabiegu.

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Faktycznie Psiaszansa dała zielone światło do kastracji samców. Co prawda jest krucho z kasą, ale myślę, że można zgłosić. W tym przypadku ecyzję podejmie Psiaszansa.

Osoby nie będące deklarowiczami, zgodnie z regulaminem maja prawo do zwrotu 50% kosztów zabiegu.

Dziękuję za odpowiedź :) To w takim razie wyślę formularz.

Posted
8 godzin temu, ala123 napisał:

Dziękuję za odpowiedź :) To w takim razie wyślę formularz.

Zrób zgłoszenie tu na wątku, tak jak zgłaszasz suczki. Skontaktuję się z Psiaszansa i dam znać co dalej.

Posted
20 godzin temu, elik napisał:

Zrób zgłoszenie tu na wątku, tak jak zgłaszasz suczki. Skontaktuję się z Psiaszansa i dam znać co dalej.

Dobrze,  jutro zgłoszę. Dzięki :)

Posted

Zgłaszam pieska do kastracji:

imię: Hasio

data zabiegu: 18.11.2019r.

Koszt: 120zł

Gabinet Weterynaryjny Vita-Wet lek.wet.Ewa Świątkowska, 22-400 Zamość, ul. Spadek 18

Posted
21 minut temu, ala123 napisał:

data zabiegu: 18.10.2019r.

Gabinet Weterynaryjny Vita-Wet lek.wet.Ewa Świątkowska, 22-400 Zamość, ul. Spadek 18

Dziękuję, wysyłam zgłoszenie do   Psiaszansa.

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Przepraszam, zmieniłam datę, ma być oczywiście 18.11.2019 , bo 18.10 już minął...

Posted
20 minut temu, ala123 napisał:

Przepraszam, zmieniłam datę, ma być oczywiście 18.11.2019 , bo 18.10 już minął...

Myślałam, że jest już po zabiegu :)

Posted
29 minut temu, elik napisał:

Myślałam, że jest już po zabiegu :)

Nie jest, tylko ten czas tak ucieka,że ja nie nadążam...

Piesio teraz został odpchlony i odrobaczony

Posted
1 minutę temu, ala123 napisał:

Nie jest, tylko ten czas tak ucieka,że ja nie nadążam...

Piesio teraz został odpchlony i odrobaczony

To masz tak samo jak i ja :)

Będziesz szukać mu DS?

Posted
5 minut temu, elik napisał:

To masz tak samo jak i ja :)

Będziesz szukać mu DS?

Tak, będę szukać. 

Mam jeszcze pytanie o płatność za suczkę Sarę, której zabieg wykonywał 25.04.2019 dr Pfeifer : czy płatność już poszła? W ubiegłym tygodniu nie było jeszcze przelewu na koncie

Posted

Halo dostaliśmy fakturkę za sunie LILI  należnośc do zapłaty 200  zapłacono  - 0,00  pozostało do zapłaty 200,00 zł   w druku zgloszeniowym prośba o zwrot na prywatne konto  ? Sorry  kasa poszła zgodnie z faktura na przychodnie Labrador  w Ostrowcu Świętokrzyskim Nie może rozmijać sie zapis na fakturze ze zgłoszeniem.

Posted
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Chciałabym zgłosić do zabiegu ROLKE z Radys. Sterylizacja odbedzie się 5.11.2019

Przychodni Open Vet. Ul. Jana Kantego 14 32-650 Kęty.

Koszt  zabiegu to ok. 350zł.

Tutaj watek Rolci

https://www.dogomania.com/forum/topic/350672-nieśmiała-buraska-rolka-z-radys-juz-u-kasiainat-chciałaby-znaleźć-dom-zapraszam-na-wątek/

Bardzo proszę o zielonej światło :)

43a4a1c53206.jpg

Witaj :)

Śliczna sunia ma zielone światełko.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 22.10.2019 o 11:59, ala123 napisał:

data zabiegu: 18.11.2019r.

Dnia 22.10.2019 o 12:26, elik napisał:

Czy jest już może jakaś decyzja odnośnie kastracji pieska?

Posted
8 minut temu, ala123 napisał:

Czy jest już może jakaś decyzja odnośnie kastracji pieska?

Przykro mi, ale jak na razie nie ma. Przypomnę się Psiaszansa.   A może sama spróbuj uzyskać odpowiedź. Może we dwie osiągniemy sukces  :)