terra Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Przelew w drodze, trzymam mocno kciuki za zdrowie staruszka Rolanda. Quote
devoner Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) Mamy wyniki badania na tarczycę,Roland ma jej niedoczynność.Dostał leki Forthyron na tarczycę,Hepatiale Forte na wątrobę ponieważ ma zaniżone parametry wątrobowe oraz Rilexine na poprawę stanu skóry.Coraz grzeczniej zachowuje się w DT,już nie jojczy o wszystko,bardzo ładnie trzyma potrzeby fizjologiczne do spaceru. terra bardzo dziękuję za wpłatę na Rolanda:buzi: Edited July 3, 2014 by devoner Quote
andzia69 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 myślałam, ze te przelysienia to od pchel...a tu bach :( no ale Lucek tez jest na lekach i jakoś ładnie porósł :) Quote
devoner Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 [quote name='andzia69']myślałam, ze te przelysienia to od pchel...a tu bach :( no ale Lucek tez jest na lekach i jakoś ładnie porósł :)[/QUOTE] od pcheł przede wszystkim,ale i tarczyca dokopała,jest szansa,że i lepiej zacznie chodzić,doktory mówią,że ten brak koordynacji w tylnych łapach może też wywoływać po części tarczyca Quote
milagros19853201 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 zapisze sobie watek i hopkne wysoko bidulka Quote
Maruda666 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Straszna bieda :shake: Jakiś grosik dla niego wyskrobię, tylko konto proszę. Quote
Jo37 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jestem na zaproszenie.Sama nie mam jak pomóc ale może Fundacja AST lub Skarpeta Talcott mogłyby pomóc w leczeniu. Quote
Juldan Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jestem na zaproszenie. Niestety grosikiem nie wspomogę ale może w jakiś inny sposób dam radę... Quote
HELENA5 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 jestem i podrzucam, chociaż tyle .... hiooooooooooop Quote
mar.gajko Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='ewab']DS ważny, ale teraz główna potrzeba to wesprzeć finansowo leczenie chłopaka.[/QUOTE] Kontko prosiłabym na pw szanowna Pani. Quote
devoner Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='mar.gajko']Kontko prosiłabym na pw szanowna Pani.[/QUOTE] wieczorkiem ok? i dzięki:loveu: Quote
anetaks4 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Witam poproszę o nr konta na pw jakiś grosik dorzucę :lol: Quote
devoner Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 [quote name='Maruda666']Straszna bieda :shake: Jakiś grosik dla niego wyskrobię, tylko konto proszę.[/QUOTE] [quote name='mar.gajko']Kontko prosiłabym na pw szanowna Pani.[/QUOTE] [quote name='mdk8']przybiegam na zaproszenie. Poproszę nr. konta.[/QUOTE] [quote name='anetaks4']Witam poproszę o nr konta na pw jakiś grosik dorzucę :lol:[/QUOTE] bardzo,bardzo wam dziękuję pw wysłane Quote
ania68 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Jestem na zaproszenie. Nie mam jak pomóc ale bedę trzymać kciuki. Quote
andzia69 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='ania68']Jestem na zaproszenie. Nie mam jak pomóc ale bedę trzymać kciuki.[/QUOTE] jak to? kciuki też są pomocą :) :) byle zdrowial chłopak ;) :) Quote
phase Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 zapisuje...... dopiero pod koniec miesiaca bede mogla wspomoc finansowo... Quote
Recommended Posts