Jasza Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Mi by się podobała trawiasta zieleń :loveu: Ale skoro błękit majtkowy ma przynieść Daktylowi szczęście :eviltong: Quote
Elisabeta Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Poproszę Ayame o trawiastą zieleń. To nie to samo co soczysta? ;) Biedna Ayame. Jeszcze nie wie, co Ją czeka. :razz: Quote
Jasza Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Niech będzie soczysta :eviltong: Tylko kto napisze tekst?? Quote
Elisabeta Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Do banerka??? Trudno to nazwać tekstem. ;) Tekst do ogłoszeń to będzie większe wyzwanie.. Quote
Elisabeta Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Za piękny tekst dla Daktylka od Jaszy. :thumbs::thumbs: Quote
DORA1020 Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 Wszystkie zdjecia sa ladne,dziekuje Murko:) dla mnie tutaj malutki jest super,szczegolnie te uszka [IMG]http://images69.fotosik.pl/97/3e60f58d462742abgen.jpg[/IMG] Quote
Elisabeta Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Dora, ja też kocham takie uszy. :) Moja sunia też tak ma, jak odchyli głowę do tyłu, spojrzy w górę, a jeszcze wiatr odpowiedni zawieje. He he he. Daktylek ma uszki klapnięte. Ślicznie klapnięte i... nie będziemy nowego Domku "oszukiwać". ;);) Murka, czy Daktyl często tak stawia uszy? :) Quote
Murka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Te postawione uszka to oczywiście tylko wyjątkowo na skutek podniesienia łebka do góry :) Ale wygląda uroczo :) Myślę, że można wstawić tą fotkę do ogłoszeń jako dodatkową do tych kłapciatych :) Daktylek ma dużo energii, ale bardzo szybko się uczy, lubi kontakt z człowiekiem. Jak widać jest przyjazny wobec dzieci. Quote
Jasza Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Sprobuję napisać jakiś krotki, prosty tekst i zrobię mu kilka ogłoszeń. Quote
DORA1020 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='Jasza']Sprobuję napisać jakiś krotki, prosty tekst i zrobię mu kilka ogłoszeń.[/QUOTE] Dziekuje Jaszko:) Quote
Jasza Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Poproszę o korektę i poprawki, żeby całość zabrzmiała odpowiednio. [CENTER][SIZE=4][FONT=book antiqua]"Szukamy najlepszego na świecie domu dla niewielkiego, czarnego, pełnego temperamentu pieska. Daktyl – bo tak ma na imię –jeszcze niedawno błąkał się na ulicy, zaniedbany i wygłodzony. Teraz – w hoteliku, otoczony troskliwą opieką, okazał się być żywiołowym, energicznym i bardzo przyjaznym psem. Uwielbia długie spacery, bieganie i kontakt z ludźmi. Jest wielkim łasuchem i dzięki smakołykom uczy się nowych komend. Lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy. Dobrze dogaduje się z suczkami, do psów nastawiony jest nieco wojowniczo Daktyl w najbliższym czasie zostanie wykastrowany. Jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony. Jeżeli chcesz poznać go bliżej – napisz lub zadzwoń :"[/FONT][/SIZE] [/CENTER] Edited August 23, 2014 by Jasza Quote
Elisabeta Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Jaszko, ... :loveu::loveu: Daktylku, z takim tekstem możesz wyruszac na poszukiwanie Domku. :) Trzymam kciuki. :) Quote
Ty$ka Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Daktylek jest cudowny, zakochałam się w nim. Quote
Elisabeta Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='Ty$ka']Daktylek jest cudowny, zakochałam się w nim.[/QUOTE] Ty$ko, nie jesteś jedyna. :eviltong:;):loveu: Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Trzymam kciuki. Niech sie rozdzwonia telefony :) Quote
Ayame Nishijima Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [URL=http://www.dogomania.pl/forum/threads/253877-Daktylek-zbiera-na-hotelik-Pomozcie-prosze!][IMG]http://tinyurl.com/kzbzpjr[/IMG][/URL] Bardzo proszę, obyś szybko znalazł domek, Maluchu. Quote
Elisabeta Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Tak czułam po tym tajemniczym PW... ;) Ayame, piękny banerek. :loveu: Dziękujemy. :):):) A Daktylek idzie do najlepszego Domku. :) Quote
Elisabeta Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Nie ma to jak wstawiać banerek do sygnatury o świcie... Wczoraj wieczorem miałam kłopoty, a dziś proszę... ;);) Daktylku, będę teraz wędrować z Tobą po Dogomanii. :loveu: Ayame, jeszcze raz dziękuję, bo banerek jest zjawiskowy. Ta zieleń... :):) Quote
atulek Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='Elisabeta']Nie ma to jak wstawiać banerek do sygnatury o świcie... Wczoraj wieczorem miałam kłopoty, a dziś proszę... ;);) Daktylku, będę teraz wędrować z Tobą po Dogomanii. :loveu: Ayame, jeszcze raz dziękuję, bo banerek jest zjawiskowy. Ta zieleń... :):)[/QUOTE] Banerek jest piękny ,a ta zieleń mocno przyciąga wzrok.:lol: Quote
Jasza Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Mi też się podoba ta zieleń :loveu: I przyciąga wzrok - zagranie strategiczne! Quote
Recommended Posts