togaa Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='mar.gajko']To Togaa musi powiedzieć. Ona zarządza apteką i kasą.[/QUOTE] Tia....zwłaszcza kasą. Przelewam z pustego w próżne. [B]AgaG[/B], wielka szkoda że nie ma [B]30 mg[/B] , bo takie Misiak potrzebuje, a nie odważyłaby się rozważać większej dawki na zalecaną . Dzięki że pamiętałaś.[FONT="][/FONT] Quote
Poker Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253756-Stroje-k%C4%85pielowe-majtusie-biustonosze-gorsety-Do-23-06-g-22dla-pa%C5%84-i-panienek?p=22224380#post22224380[/url] Quote
togaa Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='Poker']Bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253756-Stroje-kąpielowe-majtusie-biustonosze-gorsety-Do-23-06-g-22dla-pań-i-panienek?p=22224380#post22224380[/URL][/QUOTE] Ogromne dzięki, [B]Pokerku[/B] ! Czy to możliwe że lek już zaczął działać? Miś czuje się wyrażnie lepiej. Mniej pije, mniej siura i mniej je. No i znacznie żwawszy. Poweselał. Oby tak dalej, tfu, tfu... Quote
malawaszka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 tak - picie i sikanie zwykle najszybciej się zmniejsza - oby tak dalej Misiu :kciuki: Quote
mar.gajko Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='togaa']Ogromne dzięki, [B]Pokerku[/B] ! Czy to możliwe że lek już zaczął działać? Miś czuje się wyrażnie lepiej. Mniej pije, mniej siura i mniej je. No i znacznie żwawszy. Poweselał. Oby tak dalej, tfu, tfu...[/QUOTE] To pysznie, że troszeczkę lepiej. A jak p. Irenka radzi sobie z tymi choraczkami. Quote
togaa Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='mar.gajko']To pysznie, że troszeczkę lepiej. A jak p. Irenka radzi sobie z tymi choraczkami.[/QUOTE] [B]Irena[/B] jest baaardzo dzielna. Nie mam pojęcia jak ogarnia to "swoje" stado ? Swoje - nie swoje, bo prawie wszystkie to tymczasy. I nie tylko to co w domu ma na głowie, ale i miejskie, wolnożyjące koty. Sama,na piechotę, z ciężką klatką-łapką ,wyłapuje kociczki i odstawia do Lecznicy na sterylki. Nie znam drugiej takiej Osoby.:roll: Quote
salibinka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Dziękuję za zaproszenie. Pani Irena musi być niezwykłą osobą. [SIZE=1] (poszło ode mnie 50zł dla Misia, zapomniałam wpisać swój nick w przelewie)[/SIZE] Quote
togaa Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='salibinka']Dziękuję za zaproszenie. Pani Irena musi być niezwykłą osobą. [SIZE=1] (poszło ode mnie 50zł dla Misia, zapomniałam wpisać swój nick w przelewie)[/SIZE][/QUOTE] [B] Salibinko[/B] kochana ! Przyszło dzisiaj na [B]Misiowe[/B] konto [SIZE=4][B]50,00[/B][/SIZE] zł od Ciebie. Bardzo, bardzo[B] Ci [/B]dziękujemy ! Quote
mar.gajko Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='togaa'][B]Irena[/B] jest baaardzo dzielna. Nie mam pojęcia jak ogarnia to "swoje" stado ? Swoje - nie swoje, bo prawie wszystkie to tymczasy. I nie tylko to co w domu ma na głowie, ale i miejskie, wolnożyjące koty. Sama,na piechotę, z ciężką klatką-łapką ,wyłapuje kociczki i odstawia do Lecznicy na sterylki. Nie znam drugiej takiej Osoby.:roll:[/QUOTE] To ukłony dla p. Ireny, niskie. A jak Misiaczek? Nie siura już tak? Apetycik jest? Quote
togaa Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 [quote name='mar.gajko']To ukłony dla p. Ireny, niskie. A jak Misiaczek? Nie siura już tak? Apetycik jest?[/QUOTE] W Imieniu [B]Irenki [/B], pięknie dzięki.:lol: Apetyt dobry, choć najbardziej Miś zajadałby domowe jedzonko. Np. biały serek prosto 'od chłopa" baaardzo mu smakuje, czy pasztecik w którym dostaje leki. Jak znam Irenkę, to mu dogadza smaczkami. [B]Vetoryl[/B] na drugi miesiąc zamówiony przez naszego weta w aptece internet. podanej przez [B]malawaszkę[/B] ,już u [B]Irenki[/B].:multi: W poniedziałek dowiem się ile kosztował. Dziękujemy[B] malawaszka [/B]za tą informację.:loveu: Okazała sie niezwykle przydatna! Poza tym, taka forma sprowadzania V[B]etoryl[/B]u będzie dla [B]Stowarzyszenia[/B] najprostsza. Oby tylko było za co ? Quote
Poker Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Fajnie ,że Misiek ma apetyt, szybciej dojdzie do siebie. Bazarki idą, to jakiś grosz będzie chociaż w stosunku do potrzeb to i tak mało. Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ja się już prawie naumiałam te zdjęcia wstawiać :oops: Więc też bazarek w przyszłym tygodniu jakiś zrobię. Quote
AgaG Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 [quote name='mar.gajko']Ja się już prawie naumiałam te zdjęcia wstawiać :oops: Więc też bazarek w przyszłym tygodniu jakiś zrobię.[/QUOTE] gdybym jakiś bazarek dla Misia przeoczyła, to napiszcie mi pw dziewczyny :) Jak tylko skończy się uporczywa walka, by stan Fenia w miarę ustabilizować postaram się finansowo wspomóc. A Misio banerka nie ma? :) Quote
mar.gajko Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ago, dam znać, bo mam XIX wieczny wisior piękny, i broszkę z międzywojnia z perełką. Fajne drobiazgi Quote
togaa Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Wczoraj zadzwonił opiekun Misia. Głos Mu się łamał jak o niego pytał..... W sumie to uratował Misiowi życie, bo gdyby Go nie przygarnał, w bielskim schronisku psiak nie przeżył by jednego dnia. Pod koniec m-ca umówiliśmy się na spotkanie. Quote
Poker Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Wygląda na to ,że człowiek ma serce dla Misia.Pewnie my smutno w niedoli bez psiego przyjaciela. Quote
mar.gajko Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Wiele razy się przekonałam, że ludzie biedni, czasem nawet bezdomni, w miarę swoich możliwości, starają się o swoje zwierzęta bardzo. Są grubiutkie, błyszczące. Gorzej właśnie, jak zdarzy się jakaś choroba. Są bezradni. Quote
togaa Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 [quote name='Poker']Wygląda na to ,że człowiek ma serce dla Misia.Pewnie my smutno w niedoli bez psiego przyjaciela.[/QUOTE] Niewątpliwie tak, chociaż Miś mieszkał z Nim zaledwie miesiąc. Często po śmierci właściciela psa ,mimo licznej rodziny, ląduje on w schronie. A tu , przyjaciel właściciela przygarnął psiaka. [QUOTE]Wiele razy się przekonałam, że ludzie biedni, czasem nawet bezdomni, w miarę swoich możliwości, starają się o swoje zwierzęta bardzo. Są grubiutkie, błyszczące. Gorzej właśnie, jak zdarzy się jakaś choroba. Są bezradni. [/QUOTE] To prawda, sama się z tym wielokrotnie spotkałam. Quote
mar.gajko Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Jak tam Misiunio? Pomaga lek? Widoczne efekty są? Quote
mama_Alfika Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253879-Praktycznie-i-dekoracyjnie-na-dwa-cele-SOZ-i-SBM-do-05-07-g-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-05-07-g-21-00[/URL] Quote
mar.gajko Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='mar.gajko']Jak tam Misiunio? Pomaga lek? Widoczne efekty są?[/QUOTE] Nie wiemy? Pomaga pewnie. No to pozdrawiamy Misia i p. Irenkę. Quote
togaa Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 [quote name='mar.gajko']Nie wiemy? Pomaga pewnie. No to pozdrawiamy Misia i p. Irenkę.[/QUOTE] Ach, zapodziałam się odrobinę ....Kocięta nas zalewają, nie wiadomo gdzie pędzić na ratunek i gdzie je upychać ???? Jak byłam przedwczoraj wieczorkiem u Misiulca , to nie było czasu na pogadanie, ale w Misiowej miseczce była woda i jedzonko .Czyli nie ma już tej łapczywości w jedzeniu. Za to "Pan" od Misia jutro się wybiera do Irenki "w odwiedziny". Quote
togaa Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Zapomniałm napisać. Znam już cenę [B]Vetyrolu[/B] sprowadzonego przez dr.Watrobę, który ma[B] Misia [/B]pod opieką. To koszt[B] 250,00 zł. [/B] Przyszedł bardzo szybko od złożenia zamówienia .Na razie wzięty na krechę, ale mam nadzieję że dobre duszyszki pomogą. Quote
mar.gajko Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='togaa']Zapomniałm napisać. Znam już cenę [B]Vetyrolu[/B] sprowadzonego przez dr.Watrobę, który ma[B] Misia [/B]pod opieką. To koszt[B] 250,00 zł. [/B] Przyszedł bardzo szybko od złożenia zamówienia .Na razie wzięty na krechę, ale mam nadzieję że dobre duszyszki pomogą.[/QUOTE] Ja w końcu zrobię ten bazarek. Ale jak pisałam, cierpliwości :p Quote
mar.gajko Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 [quote name='mar.gajko']Ja w końcu zrobię ten bazarek. Ale jak pisałam, cierpliwości :p[/QUOTE] Może w ten weekend się zbiorę. Quote
Recommended Posts