Irkowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ta około roczna piękna sunieczka zostala znaleziona na jednej z podwarszawskich wsi. Nikt nie wie jak sie tam znalazla ? skad przyszla ? Zainteresowal sie nia moj znajomy , kiedy ja zawołal sunia przybiegla do niego z merdajacym ogonem , zaczela lizac po twarzy.... Kiedy zobaczyl jej szyje , zrobilo mu sie niedobrze. Nikt nie wie co ta młoda sunia przeszla... czyzby znowu "pomogl"człowiek.... niestety sadze ze tak. Sunia zostala odwieziona do bezpiecznego miejsca , niestety moze tam zostac tylko kilka dni. Grozi jej odwiezienie do schroniska w Józefowie , gdzie zginie wsrod tlumu 700 psow :placz: Z calego serca chcialabym jej pomoc , ale niestety nie dam rady.:shake: Dlug za Polo jest zbyt wysoki , do tego mam kilka innych psow. Dlatego zwracam sie do was o pomoc . moze ktos moglby dac suni dom tymczasowy??????????????? Ona jest kochana i urocza,prosi o pomoc. Zobaczcie sami oto MIŁKA! Quote
Herspri Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o żesz... :-( BESTJE ! :mad: Niestety ja nie mogę ale wierzę że znajdzie się DT albo najlepiej stały dla suczki. Hopaj do góry . Quote
Kasia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o Matko...:-( kolejna ofiara ludzkiego bestialstwa.... Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :-(:-(:-(:-( Boziu :-(:-(:-(:-( Serduszko pęka jak widzi się takie nieszczęście.. niewinna psia duszyczka....:-( Może zrobić jej ogłoszenie na kup-sprzedaj??? Boże kochany....:-(:-(:-( Quote
Neris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ona tam za długo przebywać nie może... to nie jest klinika całodobowa niestety... Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Neris napisał(a):Ona tam za długo przebywać nie może... to nie jest klinika całodobowa niestety... A skąd jest suczka?? zrobie jej ogłoszenia:-(:-(:-(:-( Napisz coś wiecej o niej, jaka jest... Boziu:placz::placz: Serduszko mi pęka...:placz: Quote
Irkowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Wiem tyle ze sunia jest bardzo przyjacielska , spokojna i opanowana. łagodna w stosunku do ludzi i innych psow. Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Chrupek napisał(a):Wiem tyle ze sunia jest bardzo przyjacielska , spokojna i opanowana. łagodna w stosunku do ludzi i innych psow. A skąd susia jest?? :-(:-(:-( Quote
Irkowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 nie wiem dokladnie , dowiem się ... ale nie sadze ze nalezy sie skupiac na odnalezieniu wlasciciela:shake: bo jak sadze to on ja tak zalatwil Quote
Irkowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ech...niestety.. zatyka , to fakt:placz: Quote
Betbet Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 o matko..niestety nie mam jak pomóc...o kurde....no nie moge noooo:mad: :mad: :mad: Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Chrupek napisał(a):nie wiem dokladnie , dowiem się ... ale nie sadze ze nalezy sie skupiac na odnalezieniu wlasciciela:shake: bo jak sadze to on ja tak zalatwil Nie ja nie chce szukać byłego właściciela suni... chce jej zrobić ogłoszenia a to gdzie suczka sie znajduje napewno w jakimś stopniu pomoże w szukaniu domku. Potrzebna kasa?? wystawie bazarek dla suczki:placz::placz: Betbet napisał(a):o matko..niestety nie mam jak pomóc...o kurde....no nie moge noooo:mad: :mad: :mad: Masz jakk pomóc - wystaw na jakiejkolwiek stronie z ogłoszeniami, ogłoszenie o suni:loveu::loveu: wieeeeele pomożesz:loveu: Boziu Boziu jak mogę pomóc?? Ogłoszenia?? Kasa???:placz::-(:-( Quote
Betbet Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja raczej mysle o bazarku, ale tu musialaby pomoc niezawodna ciocia -plecionka Trejsi.zapytam ją... Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Betbet napisał(a):ja raczej mysle o bazarku, ale tu musialaby pomoc niezawodna ciocia -plecionka Trejsi.zapytam ją... W takim razie ja tez zrobiłabym bazarek tylko pytanie czy kasa potrzebna?? Quote
Ziutka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jesoooo.......:angryy: co się dzieje z tymi ludzmi :mad: Biedna psina........:-( "Jeśli w Niebie nie ma psów, to chce po śmierci iść tam gdzie idą One" Quote
Trejsi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Betbet napisał(a):ja raczej mysle o bazarku, ale tu musialaby pomoc niezawodna ciocia -plecionka Trejsi.zapytam ją... Nie musisz już pytać:lol: Właśnie trafiłam na ten wątek i się zgadzam... Zawsze do usług:cool3: Quote
Neris Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ona może też być jednym z psów których się pozbywają przywiazując je w lesie - może próbowała się zerwać? Albo złapała się we wnyk zaciskowy. Mała jest na razie w lecznicy, w sumie nikt nie mówił o żadnej kasie, ale pewnie powie... Quote
Witokret Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 piekna ta sunieczka... w jakim moze byc wieku? Quote
deszczowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 jesoooo:crazyeye: rana jak u naszej Gai:shake: :placz: Ewa, a może uzbierajmy na hotelik? w takims tanie sunia nie może iść do schroniska zresztą po tych przeżyciach zasługuje na to...(jakby inne psy nie zasługiwały, ech...) ja w każdym razie deklaruję 50 zł miesięcznie... Co Ty na ten pomysłi czy ktoś też zadeklaruje stałe wpłaty?:modla: Quote
Neigh Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak jak pisałam do Chrupka, mogę ją wziąć na tymczas po 15 lipca. Postarajcie się coś do tego czasu wymyślić! Do hoteliku mogę się rzecz jasna dorzucić. W poniedziałek wyjezdzam, będę po 15. I tak muszę siedzieć w domu, bo mam przygarnięty 4 osobowy koci żłoebek. ( na czas wyjazdu podrzucony pewnej cioci). - to spoko, co mi tam zmienianie opatrunków u dorosłego psa.........luzik w porówniu z karmieniem strzykawką... Kotki też miały fajnie - mamę grabiami ( widłami? ) pogonili, a dzieci do reklamówki.........Co ja się będę rozpisywać, mnie to już się mówić nie chce. Także krótko i na temat - po 15 lipca jestem do syspozycji suni:-) Quote
Recommended Posts